Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: FUNS

Daugavpils futbola klubs ar nepatīkamu abreviatūru uz krekliem.

Overtime raidījumā izskanēja informācija par Daugavpils fultbola kluba krekliem ar aizdomīgu uzrakstu.

Daugavpils klubam uz krekliem bijis uzraksts CCCP, jo klubs reklamējot SIA "CCCP". Jebkuram skaidrs ko šie burti nozīmē un man ir pilnīgi nepieņemami kā Latvijas valsts pilsonim šāds uzraksts uz futbola kluba krekliem.
Cik likumīgi ir šādi uzraksti un vai nav iespējams kreklus ar šāda veida uzrakstiem aizliegt.
Pretīgi skatīties un ļoti vēlos lai šī abreviatūru mūsu valstī tiktu aizliegta.


, 2015-08-27 14:31, pirms 9 gadiem
Hm, juristiem (un ne tikai) būtu ļoti grūti pierādīt, ka burtu salikums CCCP ir tiešām kirilicas burtu salikums, un nevis latīņu burtu salikums, kas atšifrējumā nozīmē kaut ko pavisam citu.
, 2015-08-27 14:35, pirms 9 gadiem
Pretīgi ir, tikpat pretīgi kā Dinamo nosaukumu redzot, par kura izcelsmi nav tieši tādu pašu šaubu. Bez šaubām. Bet Funi, pats taču teici, ka PSRS sen jau nav, ka nav ko meklēt kādas līdzības utt.
, 2015-08-27 14:46, pirms 9 gadiem
, 2015-08-27 14:52, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Hm, juristiem (un ne tikai) būtu ļoti grūti pierādīt, ka burtu salikums CCCP ir tiešām kirilicas burtu salikums, un nevis latīņu burtu salikums, kas atšifrējumā nozīmē kaut ko pavisam citu.
Saprotu ka juridiski būs ļoti grūti ar to cīnīties. Ir radīts ļoti nepatīkams precedents un baidos , ka varētu būt turpinājumi.
Cerams ka tomēr politiķu aprindās būs ietekmīgi , cilvēki spēki, kuri sāktu cīņu pret. Ir lietas otras puses, labāk par to mazāk rakstīt. Jo mazāk raksta jo mazāk pievērš tam uzmanību.

Abreviatūra CCCP izraisa ļoti nepatīkamas asociācijas.
, 2015-08-27 15:03, pirms 9 gadiem
Ko ta populaarais sludinajumu portaals ss.lv ar ir nacistu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-27 15:14, pirms 9 gadiem
arhivs X rakstīja: A kas ir, brīvdienās bieži ar tādu krekliņu staigāju.
Man jau nekad nebija noslēpums, ka esi kaislīgs PSRS laiku fans.
Interesanti, kur palicis mūsu novadnieks zem segvārda lonja,kurš patiešām bija liels PSRS laiku fans, un to pat īpaši neslēpa. Sen šis nav manīts. Moška emigrējis uz Parašu.
, 2015-08-27 15:38, pirms 9 gadiem
CCCP-esmu redzējis tādu numurzīmi auto, arī MABP un TAHK. tātad csdd tādus reģistrē.
, 2015-08-27 15:38, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Man jau nekad nebija noslēpums, ka esi kaislīgs PSRS laiku fans.
Interesanti, kur palicis mūsu novadnieks zem segvārda lonja,kurš patiešām bija liels PSRS laiku fans, un to pat īpaši neslēpa. Sen šis nav manīts. Moška emigrējis uz Parašu.
Pēdējo reizi viņš uzstāja ka tie kas nepielūdz vadoņus, (viņa gadījumā putinu), tie esot vergi un latvieši tādi esot. Kad es viņam ar lielām mokām, ieskaidroju ka viss ir tieši otrādi, lonja pazuda, laikam kaut kas pieleca. Cerams nekas slikts ar viņu nav noticis.
, 2015-08-28 07:44, pirms 9 gadiem
Tas ir vienlīdzīgi ar to, ja uz krekliem būtu attēlota svastika jeb ugunskrusts. Uzskatu, ka ar šādu burtu savienojumu dižoties publiskā telpā nevajag kaut vai to cilvēku dēļ, kuru dzīvi izpostīja izsūtījums uz Sibīriju ( nerunāsim nemaz par citām t.s. "CCCP" veiktajām neģēlībām pret cilvēcību).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-30 19:38, pirms 9 gadiem
Brīnos, ka Naura klubā kas tāds noticis...
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
3

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.