Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

30. jūnijā “Ghetto Football” viesosies Daugavpilī

Renārs Buivids
Renārs Buivids

30. jūnijā “Ghetto Football” viesosies Daugavpilī
"Ghetto Football" spēle šosezon Rēzeknē, bet 30. jūnijā Daugavpilī
Publicitātes foto

“Ghetto Games” desmitās sezonas turpinājumā sestdien, 30. jūnijā Daugavpils Vienības laukumā notiks “Ghetto Football” 3x3 formāta turnīrs un individuālās “Panna 1vs1” sacensības. Komandu reģistrācija uz vietas sacensību norises vietā Daugavpilī, Rīgas ielā 22 no plkst. 13:00, bet spēļu sākums plkst. 14:00.

“Ghetto Football” organizatori ciemos aicina ne tikai komandas (sastāvā trīs vai četri spēlētāji), bet arī dažāda vecuma līdzjutējus, kuriem būs iespēja piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs. “Ghetto Football” turnīrs notiks trijās vecuma grupās – 17+, U16 un U13 grupā. Dalības maksa vecākajā grupā noteikta desmit eiro apmērā, bet pārējām divām vecuma grupām – sešo eiro no komandas.

Paralēli ielu futbola turnīram ikvienam būs iespēja piedalīties individuālajās “Panna 1vs1” sacensībās. “Panna 1vs1” formātā mazā ierobežotā laukumā ar maziņiem vārtiņiem sacenšas divi futbolistu, kuru mērķis izsist bumbu starp pretinieka kājām. Spēle ilgst divas minūtes, taču tā var beigties arī priekšlaicīgi – brīdī, kad vienam no konkurentiem izdodas sasniegt iepriekš aprakstīto “pannas” situāciju vai arī gūt trīs vārtus. Ja spēlei atvēlētais laiks beidzas neizšķirts, tad cīņa turpinās papildlaikā līdz pirmajam vārtu guvumam vai “pannai”.

Visiem spēlētājiem un skatītājiem būs iespēja izmēģināt spēkus “FootDarts” atrakcijā, sacensties ar draugiem “Playstation” datorspēlē “FIFA” un galda futbolā. Šīs atrakcijas “Ghetto Football” nodrošina bez maksas!
2012. gadā “Ghetto Games” viesojās Daugavpils pilsētas 737. dzimšanas dienas svinībās, aizvadot arī “Ghetto Football” turnīra uz mākslīgā seguma laukumiem, bet izmantojot klasiskās laukuma apmales no Grīziņkalna. Pirms vairāk nekā sešiem gadiem Daugavpilī par čempioniem kļuva Rīgas komanda “Marinētie Brasas gurķīši” - Ronalds Štukaturovs, Reinis Rūzenieks, Haralds Ahunzjanovs, Dainis Ajunzjanovs.

Izmantotie resursi:
https://www.ghetto.lv/football/

     [+] [-]

, 2018-06-26 14:25, pirms 6 gadiem
Varētu būt interesants turnīrs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja