Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

"Skonto" uzvara un neizšķirts mačos ar "Suduva"

"Skonto" uzvara un neizšķirts mačos ar "Suduva"
Foto: Romualds Vambuts

Sestdien "Skonto" futbolisti aizvadīja divas pārbaudes spēles ar Lietuvas augstākās līgas klubu "Suduva". Abu sāncenšu pirmo komandu spēle noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, savukārt dublieru cīņā ar 2:0 pārāki bija "skontieši".

Pirmo komandu mačā "Skonto" futbolistiem bija septiņas vārtu gūšanas iespējas, savukārt "Suduva" vienībai divi momenti. Tomēr ne pirmajā puslaikā, ne spēles otrajā daļā vārtsargi netika pārspēti. Dublieru komandu mačā pirmais puslaika noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 0:0, savukārt otrajā puslaikā "Skonto" vadībā izvirzīja Armands Prutāns, bet Žuniors, kurš pirmajā puslaikā nerealizēja 11 metru soda sitienu, otrajā puslaikā ar precīzu raidījumu no spēles nodrošināja "Skonto" komandai divu vārtu pārsvaru.

Jāatzīmē, ka pirmo komandu mačā šodien laukumā devās Vitālijs Astafjevs, kurš līdz šim aktīvi darbojās treniņos, taču pārbaudes spēles šajā gadā vēl nebija aizvadījis. Aleksejs Višņakovs treniņā bija guvis vieglu savainojumu, tāpēc šodien tika nolemts futbolistu laukumā nelaist, savukārt Kristaps Blanks joprojām veseļojas pēc operācijas.

No futbolistiem, kuri komandā bija ieradušies uz pārbaudes laiku, kopā ar "Skonto" turpinās trenēties uzbrucēji Emanuels Njodžeka Virdžemo (Kamerūna) un Vladimirs Dvališvili (Gruzija), savukārt aizsargi Jaroslavs Haritonskis (Krievija) un Mihals Benko (Slovākija), kā arī pussargs Gints Freimanis kopā ar "Skonto" treniņus patlaban neturpinās.

Iespējams, ka treniņnometnēs Turcijā "Skonto" komandai uz pārbaudes laiku varētu pievienoties vairāki spēlētāji. Pagaidām vēl nav zināmi arī pārbaudes spēļu pretinieki Turcijā. No 3. februāra līdz 17. februārim komanda aizvadīs pirmo treniņnometni šajā valstī, bet no 24. februāra līdz 7. martam - otro treniņnometni.

Informāciju sagatavoja:
"Skonto FC" preses sekretārs Andris Ondzulis


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-26 19:00, pirms 16 gadiem
kur tad Gints tagad trenēsies/spēlēs..?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-26 19:08, pirms 16 gadiem
oki nu skaidrs pald. ;]
, 2008-01-26 19:17, pirms 16 gadiem
īstā komanda pret kuru spēlēt..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-26 23:54, pirms 16 gadiem
Bet vai nu Žuniors ir oficali sastava?
, 2008-01-27 02:19, pirms 16 gadiem
Freimanis ir devies uz Turciju kopaa ar FK Riga
"Grobiņa" svin uzvaru. Foto: Aiga Veisa
115

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.