Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Raidījumā "OLE" vienīgais Latvijas futbolists NCAA - Putāns

Raidījumā "OLE" vienīgais Latvijas futbolists NCAA - Putāns
Kārlis Putāns

Svētdien 19:00 radio NABA raidījumā par un ap futbolu, raidījumā "OLE" viesosies pašlaik vienīgais latvietis, kurš spēlē ASV augstskolu futbola čempionāta augstākās divīzijas (NCAA 1.divīzijas) komandā "Fairleigh Dickinson University" - Kārlis Putāns.

Ar Kārli runāsim par spēlēšanu ASV, par dzīvošanas un treniņu vidi, kā arī par daudz ko citu. Ja Tev ir jautājumi Kārlim, tad tos var sūtīt uz olenaba@inbox.lv

Raidījuma laikā būs iespēja uzdot jautājumus Kārlim Putānam tiešajā ēterā, zvanot uz tālruņa numuru 67034455.

Nepalaid garām – 26. decembrī 19.00, radio NABA 93.1 FM vai klausies internetā Radio Naba Raidījums par un ap futbolu raidījums "OLE".


, 2010-12-25 22:20, pirms 13 gadiem
Nesen lasīju interviju ar viņu parsportu.lv. Izklausījās, ka iedzīvojies labi un ir apmierināts, lai gan teica, ka līmenis tikai nedaudz augstāks kā 1. līgā. Sacīja vēl, ka, ja Metta - viņa iepriekšējā komanda - cīnītos tajā NCAA, noteikti pretendētu uz iekļūšanu play-off...
, 2010-12-25 22:31, pirms 13 gadiem
Interesanti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-26 02:04, pirms 13 gadiem
iknowyou rakstīja: Vīksne, paprasi vai viņš vēl skeito
Pazvani un paprasi pats!
, 2010-12-26 13:40, pirms 13 gadiem
Tas tikai priecē, ka cilvēks izvēlas iet šo ceļu, kad iegūst labu izglītību, gan arī spēlē futbolu ļoti labā līmenī. Ja viss sanāks, tad būs profesionāls futbolists, bet ja nolems iet citu ceļu, tad būs gan izglītība, gan pieredze dzīvot pilnīgi svešā valstī ar citu kultūru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
"Grobiņa" svin uzvaru. Foto: Aiga Veisa
113

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
5

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.