Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Sendeross varētu tikt izīrēts "AC Milan"

Sendeross varētu tikt izīrēts "AC Milan"
Filips Sendeross
Foto: AP

Šveices futbola izlases aizsargs Filips Sendeross rītdien ieradīsies Itālijā, lai izietu medicīnisko pārbaudi. Futbolists grasās pievienoties "AC Milan" futbola klubam, tā ziņo skysports.com .

"AC Milan" kluba vadība vēl kādu laiku atpakaļ paziņoja, ka negrasās pastiprināt savu sastāvu, taču šodien parakstīja līgumu ar Andriju Ševčenko, bet tagad grasās savā rīcībā iegūt arī Filipu Senderosu.

Sendeross šobrīd pārstāv Londonas klubu "Arsenal", kas pavisam nesen no "Manchester United" iegādājās citu aizsargu Mikaelu Silvestru, kā rezultātā, Senderosa vieta pamatsastāvā tiek pamatīgi apdraudēta. Tiešī šī iemesla dēļ, futbolists ir nolēmis meklēt sev jaunu klubu.

23 gadus vecais Ženēvā dzimušais aizsargs varētu pievienoties Milānas kluba aizsargam Matjē Flaminī. Abi šie futbolisti vēl pavisam nesen spēlēja kopā Londonā. Milānas kluba galvenais treneris Karlo Ančeloti ir noliedzis ieinteresētību aizsargā, taču britu prese ziņo, ka Šveices futbolists Itālijas klubam tiks izīrēts uz vienu sezonu.

Izmantotie resursi:
skysports.com


, 2008-08-25 20:52, pirms 16 gadiem
TAS VISS DĒĻ SILVESTRES!
, 2008-08-25 21:34, pirms 16 gadiem
Yess beidzot jauns aizsargs
veel tikai vaartsargu vajag
, 2008-08-25 21:56, pirms 16 gadiem
Arsenāļi šogad ļoti daudz tinas uz Picas zemi. Jau 2. no Gunneriem.
, 2008-08-25 23:19, pirms 16 gadiem
23 gadus vecais Ženēvā dzimušais aizsargs varētu pievienoties Milānas kluba aizsargam Matjē Flaminī.
Vai tad Flaminii nebij pussargs? Nu manupraat Senderosa iistaa vieta ir Arsenal Bet Silvestre jaw pieklaajiigs vecums,taakaa Senderos droshi sezonu vareetu uzkapaat AC Milan,guut citas liigas pieredzi un tad atgriezties veel speeciigaaks
, 2008-08-26 00:10, pirms 16 gadiem
Ak Dievs! Rakstaa teikts apmeeram ar domu, ka tiek paardots, bet tas ir tikai loan deal! Tikai iire, ne paardosana!
vaina sleepjas Silvestra nopirksanaa! nekas, atgrieziisies ar jaunu pieredzi un buus tikai speeciigaaks! labaak taa prieks vinja, nekaa seedeet tik uz solinja...
un Flamini ir pussargs, ne aizsargs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-08-26 11:23, pirms 16 gadiem
keisx rakstīja: Gunner:

1 year loan deal with option of permanently buying him next summer - tātad līgums sastādīts nedaudz savādāk


Pagaidaam, liidz naakosaa gada vasarai, shis ir nekas vairaak, kaa tikai iires liigums! un tagad neviens vinju nepeerk...
, 2008-08-26 19:59, pirms 16 gadiem
Tātad Silvestrem paredzēta vieta pamatsastāvā... Nu redzēsim. Nezinu kāpēc, bet man liekas, ka AC Milan aizsargu pietiek un vispār Senderos ir labāks par Silvestre, manuprāt. Dzīvosim, redzēsim!
Andris Riherts. Foto: Eduards Grencmanis
2

Futbola virslīga atgriezīsies ar ''Jelgavas'' un ''Mettas'' maču

Šodien plkst. 16:00 gaidāma Latvijas futbola Virslīgas trešās kārtas pirmā spēle. Tajā ''Jelgava'' uzņems ''Mettu'', ko pagājušajā sezonā apspēlēja trīs reizes. Tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Foto: LFF
5

Sieviešu līgai pirmoreiz savs titulsponsors, LFF masveidību vēlas panākt arī dāmu futbolā

Pirmo reizi Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēsturē Sieviešu futbola līgai būs savs titulsponsors, paziņojusi federācija. Turpmākos trīs gadus līgas oficiālais nosaukums būs "LuckyBet" Sieviešu futbola līga. Čempionāta jaunā sezona sāksies jau piektdien un sestdien ar pirmajiem četriem mačiem, no kuriem visi risināsies Rīgā.