Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

LFF viceprezidenta amata kandidāts Šteinbergs iepazīstina ar savu futbola attīstības vīziju

LFF viceprezidenta amata kandidāts Šteinbergs iepazīstina ar savu futbola attīstības vīziju
Vladimirs Šteinbergs

Tuvojoties Latvijas Futbola federācijas kongresam, LFF viceprezidenta amata kandidāts, Daugavpils Olimpiskā centra vadītājs, Latvijas Futbola federācijas klubu sacensību komitejas loceklis Vladimirs Šteinbergs iepazīstina federācijas biedrus ar savu futbola attīstības vīziju – stratēģisku skatījumu uz Latvijas futbola attīstību un LFF prioritātēm turpmākos četros gados no 2020. līdz 2024.gadam.

Šteinbergs norāda, ka lielāka pašnoteikšanās ir jādod reģioniem, dibinot reģionālās federācijas un nodrošinot to pilnvērtīgu un neatkarīgu darbību, tādejādi faktiski nodrošinot LFF varas decentralizāciju.

Par vienu no LFF prioritātēm V. Šteinbergs ir izvirzījis futbolistu sagatavošanas kompensācijas mehānisma sakārtošanu, sekmējot futbolistu konkurētspēju un sakārtojot attiecības starp futbola klubiem. Viņaprāt, klubu ilgtspējīga attīstība un stabilitāte ļaus koncentrēties uz futbola kvalitātes un sportiskiem procesiem.

Par ļoti būtisku aspektu futbola saimniecībā V.Šteinbergs uzskata infrastruktūras attīstīšanu un vairāku nepabeigto elites futbola infrastruktūras attīstības darbu pabeigšanu Rīgā. Pēc V.Šteinberga domām, primāri būtu nepieciešams īstenot jau iesāktos elites futbola infrastruktūras projektus un izveidot vismaz vienu mākslīgā seguma elites stadionu, kur spēlēt Virslīgas un 1.līgas spēles pavasarī, un tikai pēc tam ķerties pie jauniem un ambicioziem projektiem, kā piemēram, haļļu būvniecība.

Ne mazāk būtiska ir futbola infrastruktūras attīstība reģionos un mākslīgā seguma laukumu ģeogrāfijas paplašināšana, kam Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) budžetā ir paredzēti vairāk nekā 4 miljoni eiro. Nestabilitāte LFF apdraud šo līdzekļu apgūšanu. Pazaudēt VARAM iebudžetētos līdzekļus un milzīgo darbu, kas ieguldīts līdz šim, būtu noziegums pret futbolu, tādēļ V.Šteinbergs uzskata finansējuma piesaistīšanu reģionu infrastruktūras attīstīšanai par vienu no galvenajiem jaunās LFF vadības izaicinājumiem.

Tāpat par LFF darbības prioritātēm V.Šteinbergs uzskata bērnu un jauniešu futbola klubu ilgtspējīgu attīstību un kvalitāti, futbola akadēmiju attīstīšanu, sacensību sistēmas sakārtošanu un stabilizēšanu, piepūšamo futbola haļļu uzstādīšanu Rīgā un reģionos kā arī Nacionālās izlases atgriešanos Skonto stadionā.

“Divi pēdējie gadi bijuši īpaši sarežģīti Latvijas futbolam, un man jāatzīst, ka šobrīd LFF atrodas dziļas krīzes situācijā, tāpēc esmu gatavs ieguldīt savas zināšanas, pieredzi un laiku, strādājot konstruktīvā komandā, lai celtu Latvijas futbola līmeni un prestižu, un padarītu to atkal ievērojamu Eiropā un pasaulē,” atzīst Vladimirs Šteinbergs, “Pašlaik ir brīdis, kad Latvijas Futbola federācijai ir jākļūst par modernu organizāciju ar caurspīdīgu un loģisku lēmumu pieņemšanas procesu, kurā katrs iesaistītais aizstāv kopīgas Latvijas futbola intereses labākas nākotnes vārdā, nevis apmierina savas primāras vajadzības.”

Programma pilnā garumā pieejama zemāk pievienotajā failā.

Papildus informācija:
Vladimirs Šteinbergs
Mob. tālr. 22007546,
e-pasts: vladimirs.steinbergs@gmail.com


, 2020-06-25 10:36, pirms 4 gadiem
Dižais vizionārs. Nepietiek ka Žuks jau visu nolaida līdz kliņķim! ATceraties, ka šis ir viņa protežē. Tīrākais shēmotājs un ieliktenis no Žuka un Indriksona puses, lai varētu saglabāt to, kas glābjams.
Kā arī no LFF savulaik tika klusi padzīts par aizdomām dēļ sarunātajām spēlēm, par ko nezinu kāpēc, neviens īsti nerunā!!!
Esiet piesardzīgi no šiem nākotnes blēžiem!
, 2020-06-25 10:58, pirms 4 gadiem
The one and the only:
Jūsu pasūtījuma nomelnošana nevienam nav interesanta.
Ņemot vērā, cik ļoti viņu un citus “ne komandas” dalībniekus gribēja nepielaist vēlešanām, ja būtu kādi skeleti, sen jau izvilktu no skapja. Reputācija ir viens no galvenajām prasībām kandidātiem.
, 2020-06-25 11:01, pirms 4 gadiem
Kas attiecas uz Žuka ielikteņiem - Vadims katru otro dienu brauc pie viņa konsultēties.
https://pbs.twimg.com/media/EWDhmjs...
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
3

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
43

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.