Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

FK „Smiltene/ BJSS” savā laukumā uzņems „Albertu”

Toms Markss
Toms Markss

Latvijas Futbola čempionāta 2. līgas Vidzemes reģiona turnīra septītās kārtas spēlē FK „Smiltene/ BJSS” savā laukumā uzņems FK „Alberts” futbolistus. Spēles sākums „Tepera” stadionā pulksten 19.00.

Pēc ilgāka pārtraukuma 2. līgas Vidzemes reģiona turnīra spēli savā laukumā aizvadīs „Smiltene/ BJSS” komanda, tiekoties ar „Alberts” futbolistiem.

Lai arī Smiltenes komanda jauno sezonu iesāka visai veiksmīgi, piecās spēlēs izcīnot četras uzvaras, tomēr pēdējā 2. līgas cīņā Ķekavā negaidīti tika piedzīvots zaudējums (4:6) pret vienu no šīs sezonas turnīra lejasgala komandām „Avantis”. Šajā spēlē lielāko cīņas gaitu vadībā atradās smiltenieši, tomēr mājinieki allaž prata atspēlēties, bet spēles beigās „Avantis” komandai izdevās gūt trīs bezatbildes vārtus un izcīnīt uzvaru. Šis zaudējums „Smiltene/ BJSS” komandai bija rūgta mācība, no kuras, cerams, komandas spēlētāji izdarījuši pareizos secinājumus. To, vai tas tā ir, varēs redzēt otrdienas vakarā „Tepera” stadionā. Pēdējā mājas spēlē maija vidū, Smiltenes futbolisti izcīnīja skaistu un emocionālu uzvaru pār saviem principiālākajiem pretiniekiem „Staiceles Bebriem”, un tieši liels skatītāju atbalsts komandas spēlētājiem ir nepieciešams ceturtdienas vakara spēlē.

Turnīra tabulā smiltenieši šobrīd ar izcīnītajiem 12 punktiem atrodas ceturtajā vietā 10 komandu konkurencē

Pavisam droši var teikt, ka bez nopietnas cīņas un maksimālas koncentrēšanās no pirmās līdz pēdējai spēles minūtei, cerēt uz uzvaru gaidāmajā spēlē būs ļoti grūti, jo „Alberts” ir pieredzējuša un gudra komanda, kas pavisam droši zināt kā sodīt pretiniekus par paviršībām laukumā. Aizvadītajās .. spēlēs „Alberts” ar izcīnītajām divām uzvarām, vienu neizšķirtu un piedzīvotajiem trijiem zaudējumiem turnīra tabulā ieņem 5.vietu. „Albertu” var uzskatīt par vienu no senākajām amatieru futbola komandām Latvijā pēc neatkarības atjaunošanas. Ilgus gadus komandas treneris bija Juris Docenko, kurš, diemžēl jau vairākus gadus nav mūsu vidū. Interesanti, ka komandas sastāvā iekļauti arī sporta žurnālisti Kristiāns Girvičs un Ilvars Kosinkēvičs. Pēdējais no abiem šobrīd aktīvi komentē Eiropas futbola čempionāta spēles,

Spēle „Tepera” stadionā otrdien sāksies pulksten 19.00 un uz to aicināts ikviens FK „Smiltene/ BJSS” komandas līdzjutējs un futbola cienītājs.