Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

Salgado: ''Premjerlīgā spēlēšu ar baudu''

Salgado: ''Premjerlīgā spēlēšu ar baudu''
Mišels Salgado
Foto: www.rovers.co.uk

Bijušais Spānijas izlases aizsargs Mišels Salgado, kurš iepriekšējos desmit gadus pārstāvējis Spānijas futbola klubu ''Real Madrid'', bet pirms pāris dienām pievienojās Anglijas Premjerlīgas klubam ''Blackburn Rovers'', atklājis, ka jūtas ļoti priecīgs, ka turpinās karjeru Premjerlīgā.

Pirms pāris dienām jau ziņojām, ka ilggadējais ''Real Madrid'' aizsargs Salgado, kuram pēc pagājušās sezonas līgums ar ''Real'' vēl bija spēkā uz vienu gadu, taču vēlāk pēc pārrunām ar kluba vadību viņš piekrita lauzt līgumu un pamest karalisko klubu, šī mēneša sākumā kļūstot par brīvo aģentu, nolēma savu karjeru turpināt Anglijā, kur pievienojās Premjerlīgas klubam ''Blackburn Rovers''.
Ar Blekburnas klubu Salgado noslēdzis līgumu uz diviem gadiem un jaunajā komandā spēlēs ar 27. numuru uz krekla. 33 gadus vecais futbolists spāņu presei atklājis, ka ''Blackburn Rovers'' piedāvājums esot bijis vislabākais no sportiskā viedokļa un viņš vienmēr vēlējies spēlēt Anglijā.

''Savulaik jau varēju pārcelties uz Premjerlīgu, kad mani savas komandas rindās vēlējās redzēt ''Chelsea'' kluba vadība. Taču toreiz es nolēmu palikt Madridē, jo ''Real'' ir mana komanda un es mīlu šo klubu. Tomēr esmu tur pavadījis savas karjeras desmit neaizmirstamus gadus. Tagad, nākošo divu gadu laikā, ''Blackburn Rovers'' komandas rindās es baudīšu Premjerlīgas futbolu. Esmu pārliecināts, ka šis arī būs neaizmirstams un neparasts laiks pieredzes uzkrāšanā gan man, gan manai ģimenei,'' sacīja Salgado.

Atgādināsim, ka šodien Salgado azvadīs atvadu spēli ''Real Madrid'' rindās, kad ''Santiago Bernabeu Trophy'' balvas izcīņas ietvaros, spāņu klubs tiksies ar norvēģu klubu ''Rosenborg''. Mača sākums pulksten 23.00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-24 19:41, pirms 15 gadiem
lai veicas pie jaunas komandas.
, 2009-08-24 21:31, pirms 15 gadiem
EPL nevar nespēlēt ar baudu. Tas vienkārši pie tās atmosfēras, manuprāt, nav iespējams!
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
5

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
12

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.