Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

2018. gada Pasaules kausa finālturnīrs sāksies un beigsies Maskavā

2018. gada Pasaules kausa finālturnīrs sāksies un beigsies Maskavā
"Luzhniki" stadionā Maskavā pašlaik rit rekonstrukcijas darbi.
Foto: SIPA/Scanpix

Dienu pirms 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra Eiropas zonas apakšgrupu izlozes paziņoti finālturnīra spēļu norises datumi.

2018. gada Pasaules kausa finālturnīrs sāksies 14. jūnijā, kad "Luzhniki" stadionā Maskavā maču aizvadīs mājinieki, Krievijas futbolisti, bet turnīra finālspēle "Luzhniki" stadionā risināsies 15. jūlijā.

Apakšgrupu posma spēles risināsies līdz 28. jūnijam. Pasaules kausa finālturnīra astotdaļfināli notiks no 30. jūnija līdz 3. jūlijam Kazaņā, Sočos, Ņižņijnovgorodā, Samarā, Rostovā pie Donas, Sanktpēterburgā un Maskavā - "Luzhniki" un "Spartak" stadionos. Ceturtdaļfināla spēles tiks aizvadītas 6. jūlijā Kazaņā un Ņižņijnovgorodā, kā arī 7. jūlijā Samarā un Sočos, bet pusfināla mači risināsies Sanktpēterburgā (10. jūlijā) un "Luznhniki" stadionā Maskavā (11. jūlijā).

"Esam ļoti pamierināti ar līdz šim paveikto darbu, Pasaules kauss '2018 ir sācis ceļu pie līdzjutējiem," norādījis Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) ģenerālsekretārs Džeroms Valke. "Tas ir kā ātrvilciens un atsevišķās organizatoriskā darba jomās esam priekšā grafikam."

2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra Eiropas zonas apakšgrupu izloze notiks sestdien Sanktpēterburgā. Latvija būs piektajā grozā, kurā iekļautas arī Kipra, Armēnija, Somija, Baltkrievija, Maķedonija, Azerbaidžāna, Lietuva un Moldova, tādējādi pret šīm izlasēm Latvijas futbolistiem nebūs jāspēlē.

Izmantotie resursi:
resources.fifa.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-07-24 16:44, pirms 9 gadiem
Labākais variants: Rumānija, Austrija, Albānija, Fēru salas, Latvija, Sanmarīno.
Sliktakais variants: Vācija, Francija, Zviedrija, Īrija, Latvija, Gruzija.
, 2015-07-24 16:45, pirms 9 gadiem
rietumu vagons likumigais imperiona trona pretendents rakstīja: To vēl Imperions nav lēmis. Apsveram iespēju Krievijai vispār atņemt rīkošanas tiesības.
Ir gan Pimperions lēmis..un ir lēmis, ka nevajag atņemt...nav arī ietekmes nekādas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-07-24 17:02, pirms 9 gadiem
rietumu vagons likumigais imperiona trona pretendents rakstīja: Redzu, ka vispār nelieto komatus, tas skaidrs. Bet odieri droši vien iekšķīgi un ārīgi.
Nē tikai ārīgi.
, 2015-07-24 17:16, pirms 9 gadiem
siekala rakstīja: Labākais variants: Rumānija, Austrija, Albānija, Fēru salas, Latvija, Sanmarīno.
Sliktakais variants: Vācija, Francija, Zviedrija, Īrija, Latvija, Gruzija.
Albaanijas vietaa Ziemeliiriju un Rumaanijas vietaa var Velsu.
, 2015-07-24 17:35, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Albaanijas vietaa Ziemeliiriju un Rumaanijas vietaa var Velsu.
Velsa ir stiprāka par Rumāniju.
, 2015-07-24 18:14, pirms 9 gadiem
Nav jābūt čempionātam šajā tumšajā zemē ! Pagaidiet, kad netīro žurku blateru noķers un piespiedīs pie sienas ! Vesels bars jau sen ir atzinies - turn irs ir nopirkts ! Lai putins par to pašu naudu sarīko turnīru komunistu pendžiem un spiegiem - tur vesels bars ! Iedzers pēc tam, parunās, atcerēsies 40tos un tā,,,
Aizmirstiet - ir sācies jauns līmenis - futbols attīrās - žēl, ka neiecēla par FIFA vadītāju kādu no USA - TOS NEUZPIRKT NEKAD !!!
Stagnācija joprojām turpinās - zagliz zeps joprojām skaitās un skaitīsies tipa kungs vēl 10 mēnešus !!! Kur tam loham ir prāts !
Davaj sametīs tam super korumpantam biļetīti uz USA !
, 2015-07-24 20:12, pirms 9 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Velsa ir stiprāka par Rumāniju.
Ar ko tieshi? Ar to, ka vinjiem ir Beils un Ramzijs?
, 2015-07-24 22:33, pirms 9 gadiem
Nevaru sagaidīt 2018. gadu un kad būs iespējams iegādāties biļetes.. Pēc Krievijas līdz nākamajam PK Eiropā būs krietns laiks jāgaida..
, 2015-07-25 03:31, pirms 9 gadiem
Ja vispār notiks
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
16

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.