Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Niklāvs Švēde

"Birmingham City" īrēs Anglijas U-21 izlases vārtsargu Hārtu

"Birmingham City" īrēs Anglijas U-21 izlases vārtsargu Hārtu
Džo Hārts
Foto: Scanpix Sweden

Anglijas Premjerlīgas jaunpienācēja "Birmingham City" no līgas sāncenses "Manchester City" uz vienu sezonu īrēs Anglijas U-21 futbola izlases vārtsargu Džo Hārtu.

Kopš Īrijas vārtsarga Šeja Givena pievienošanās Mančestras klubam šī gada janvārī Džo Hārts, tā teikt, ir atstāts novārtā. Tāpēc perspektīvais vārtsargs vēlas nākamsezon iegūt labu un stabilu spēļu praksi, lai cerētu uz vietu Fabio Kapello izvēlētajā Anglijas futbola izlases sastāvā startam Pasaules Kausa izcīņai, kas 2010. gada vasarā norisināsies Dienvidāfrikā. Šajās dienās Hārts Anglijas U-21 izlases sastāvā piedalās Eiropas U-21 čempionāta finālturnīrā, kur angļi ir aizcīnījušies līdz pusfinālam - piektdien par vietu finālā cīnīsies ar mājiniekiem zviedriem.

Jāsaka, ka Hārtam Birmingemā vēl nav garantēta pirmā vārtsarga vieta, jo komandas sastāvā atrodams arī 37 gadus vecā Ziemeļīrijas izlases vārtsarga Maika Teilora uzvārds. Tieši pieredzējušā Teilora sniegums lielā mērā sekmēja Birmingemas kluba atgriešanos Premjerlīgā. Jāpiemin, ka Mančestras klubs kā Hārta aizstājēju ir izvēlējies "Aston Villa" vārtsargu Stjuartu Teiloru, kuram šovasar ar klubu beidzās līgums, un viņš kā brīvais aģents pirmajā jūlijā pievienosies "City".

Hārts savu profesionāļa karjeru uzsāka "Shrewsbury Town" vienībā, 2006. gadā pievienojoties "Manchester City". Kopš tā laika vārtsargs Mančestras kluba rindās ir aizvadījis 50 oficiālās spēles un ticis izīrēts tādiem klubiem kā "Tranmere Rovers" un Latvijas futbola pazinējiem pazīstamajam "Blackpool".

Atgādinām, ka aizvadītajā sezonā "Birmingham City" Anglijas Čempionātā ieņēma otro vietu, izcīnot tiesības atgriezties Anglijas Premjerlīgā.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com


, 2009-06-24 16:51, pirms 15 gadiem
Un ko tad Šmeihels jaunākais dara??
, 2009-06-24 17:14, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Un ko tad Šmeihels jaunākais dara??
Plāno pamest "City". Klīst dažādas baumas (Pool, Newcastle), bet tad jau redzēs ...
, 2009-06-24 17:23, pirms 15 gadiem
Tā tam arī bija jābūt. Hārtam nav jāsēž uz soliņa MC, ja ir iespēja doties kaut kur citur. Interesanti būs paskatīties, kurš tad galu galā būs pirmais vārtsargs "Birmingham". Birmingema jau arī tā normāli pastiprinās, var redzēt, ka netaisās pēc sezonas lidot ārā no EPL. Ekvadorietis Benitezs, tagad vēl Hārts... Lai jau Hārtam izdodas tikt izlasē, taču to būs grūti izdarīt. Bet par vietu sastāvā jācīnās!
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
4

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
45

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.