Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

FC "Jūrmala" spēlētāju trio uzvar "Ghetto Football" ielu futbola turnīrā

Renārs Buivids
Renārs Buivids

FC "Jūrmala" spēlētāju trio uzvar "Ghetto Football" ielu futbola turnīrā
FC "Jūrmala" futbolisti uzvar "Ghetto Football"
Foto: Renārs Buivids

Latvijas čempionāta virslīgas komandas FC "Jūrmala" spēlētāji - Oskars Ikstens, Kirils Grigorovs un Krievijas leģionārs Mihails Milšins - uzvarēja trešdien Rīgā, Grīziņkalnā notikušajā "Ghetto Football" ielu futbola turnīrā.

21 gadu vecais maskavietis Milšins, kurš šosezon piedalījies četrās virslīgas spēlēs FC "Jūrmala" sastāvā, kļuva par pirmo citu valstu spēlētāju, kurš uzvarējis "Ghetto Games" ietvaros notiekošajā "Ghetto Football" - futbols trīs pret trīs uz asfalta laukuma ar apmalēm.

"Ghetto Football" vecākajā grupā pirmajā posmā startēja 63 komandas, bet trešdien tika sasniegts arī dalībnieču maksimālais skaits - 64 vienības, kuras tad arī no plkst. 18 līdz plkst. 22 izspēlēja šo turnīru.

Šovasar "Ghetto Football" saimi papildinājuši daudzi meistarīgi futbolisti, ievērojami palielinot konkurenci. Līdz ar to šajā trešdienā pirmā posma finālistēm - "Bikini Lounge" un "Artis monsterītis" neizdevās aizsniegties pat līdz pusfinālam. Šajā posmā otro vietu ieguvušās "Vaginālās bumbiņas" vispirms 1/16 finālā no turpmākās cīņas izslēdza "Arti monsterīti", bet ceturtdaļfinālā - arī 16. maija čempionus "Bikini Lounge".

Turnīra sākuma dālu pārliecinoši aizvadīja 2011. gada labākās divas vienības "Brasa" un "U.S.B.". Interesanti, ka arī šīm divām komandām bija viens "kapracis". Par to kļuva "Who is Janka!", kas astotdaļfināla pēcspēles izgājienos uzveica "U.S.B.", bet cīņā par vietu pusfinālā izmantoja "Brasas" kļūdu pēdējā minūtē, triumfējot ar 2:1.

Tomēr par šā vakara varoņiem kļuva gluži citi spēlētāji. Latvijas čempionāta virslīgas pašreiz sestās spēcīgākās komandas FC "Jūrmala" pārstāvji - Oskars Ikstens, Kirils Grigorovs un leģionārs no Krievijas Mihails Milšins - trešdienas vakarā Grīziņkalnā apspēlēja gandrīz visus, jo apakšgrupā gan tika zaudēts "Stampā grīdu" ar 1:3. Izslēgšanas turnīrā jūrmalnieki bija pārāki, finālā pret "Vaginālajām bumbiņām" triumfējot gan tikai pēcspēles izgājienos ar 3:2.

"Ghetto Football" sezonas turpinājums 30. maijā Rīgā, Grīziņkalnā.

23. maija "Ghetto Football" laureāti

Vecākā grupa

1. "Fēnikss" (Oskars Ikstens, Kirils Grigorovs, Mihails Milšins)

2. "Vaginālās bumbiņas" (Ģirts Burmistris, Nils Rubenis, Māris Locāns)

3. "Who Is Janka?" (Sergejs Piskuhovs, Aleksandrs Jurkovs, Jānis Ivčenkovs, Ruslams Ahmedovs)

Jaunākā grupa

1. "Axe Effect" (Aleksandrs Andodistovs, Raitis Markevičs, Ramiļs Lačinovs)

2. "Spartaks" (Romāns Pevcovs, Deniss Skorikovs, Andris Noskovs, Aleksandrs Sjakste)

3. "Keksi" (Ruslans Kuņickis, Mihails Lisjakovs, Ņikita Prokofjevs, Vladislavs Deņisovs)

Izmantotie resursi:
Ghetto Games - draugiem.lv

 +13 [+] [-]

, 2012-05-24 08:16, pirms 12 gadiem
"Vaginālās bumbiņas"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-05-24 08:56, pirms 12 gadiem
Nezinu kā FC Jūrmalas vadība uz to skatās, jo parasti šādos rajona turnīros var dabūt ne tikai foršas balvas, bet arī traumas. Ja FC Jūrmala komanda nav galīgākie lauķi, tad spēlētāji būtu jāsoda, izņemot, ja viņi tur spēlē par brīvu

     [+] [-]

, 2012-05-24 09:38, pirms 12 gadiem
St_Germain rakstīja: Nezinu kā FC Jūrmalas vadība uz to skatās, jo parasti šādos rajona turnīros var dabūt ne tikai foršas balvas, bet arī traumas. Ja FC Jūrmala komanda nav galīgākie lauķi, tad spēlētāji būtu jāsoda, izņemot, ja viņi tur spēlē par brīvu
Tā taču ir latvijas futbola virslīga nejau EPL vai kas cits Te katrs dara ko grib.

     [+] [-]

, 2012-05-24 10:10, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Nosmelt balvas vai kas tas tāds bija???
ņemot vērā, ka tur piedalās arī dafiga džeku no telpu futbola augstākās līgas, tad man liekas ir vienalga, vai atnāk arī no Jūrmalas džeki uzspēlēt vai nē

     [+] [-]

, 2012-05-24 10:40, pirms 12 gadiem
man tā liekas, ka tie Jūrmalnieki nav no pamatsastāva, uz bankas sēž, tāpēc artī piedalās

p.s. turnīrs - cepuri nost

     [+] [-]

, 2012-05-24 16:37, pirms 12 gadiem
X6 Yo rakstīja: Tā taču ir latvijas futbola virslīga nejau EPL vai kas cits Te katrs dara ko grib.
tu esi klauns.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja