Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Prezentē Bērnu un jaunatnes sporta atbalsta programmu

Prezentē Bērnu un jaunatnes sporta atbalsta programmu
Juris Keišs
Foto: fsmetta.lv

21. decembrī Rīgas Futbola federācijas prezidents Juris Keišs un Rīgas Futbola federācijas Valdes loceklis Ģirts Mihelsons LR Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas sporta apakškomitejas sēdē prezentēja Bērnu un jaunatnes sporta atbalsta programmu.

Galvenais uzsvars tika likts uz vienotas bērnu un jaunatnes sporta finansēšanas sistēmas izveidi, nešķirojot jaunatnes sporta organizācijas pēc viņu statusa ( valsts sporta skola vai sporta biedrība ) un, nosakot darba kvalitāti un sportojošo bērnu skaitu par pamatkritērijiem. Priecēja I. Klementjeva vadītās komitejas locekļu, LR Saeimas deputātu profesionālā un kompetentā pieeja šī jautājuma risināšanā, atzīstot augšminētās programmas nepieciešamību īstenot dzīvē. Darbs šajā virzienā tiks turpināts, t. sk., likumdošanas jomā.


Šodien vairākas izdevības neizmantojušais Ede Oloko. Foto: FS Jelgava
20

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Markuss Tirams. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Milānas "Inter" uzvar derbijā un izcīna divdesmito Itālijas titulu

Pēc trīs gadu pārtraukuma un divdesmito reizi vēsturē par Itālijas futbola čempionvienību kļuvusi Milānas "Inter", kas šovakar ar rezultātu 2:1 uzvarēja Milānas derbijā un līderu duelī un piecas kārtas līdz sezonas beigām nodrošināja pirmo vietu.