Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Vai Kasiljas pamet "Real"?

Madrides karaliskā kluba leģenda ikers Kasiljas laikrakstam "Daily Star" izteicies, ka vēlas pamest Spāniju un pievienoties kādam Anglijas Premjerlīgas klubam.

Ilgadējā Madrides un Spānijas izlases kapteiņa Ikera kasiljasa aiziešanu pastiprina fakts, ka komanda veic pārunas ar šī PK pārsteigumu-Keiloru Navasu no Levante. Visreālāko intresi par spāni izrāda londonas Arsenal kuru sarunas ar Davidu Ospinu esot nonākušas strupceļā. Ja kasiljass aizies, madridei visticamāk tā nebūs liela bēda, jo rezervē ir tāds vārtsargs kā Diego Lopezs un iespējams arī Navass, sākumā baumoja par Kasiljasa paliksanu un Lopeza aiziešanu.
Tikmēr pēc pāris stundām pavisam officiāli jau tikšot paziņots par Hamesa Rodrigesa piesaisti, jaunākā informācija lēš, ka izpirkuma nauda par Kolumbieti būs 70 miljoni, plus bonusi un 5 miljoni ja hames kļūs par labāko pasaules futbolistu.
joprojām aktīvas runas ir par Didjē Drogbā atgriešanos Chelsea, kā spēlējošajam trenerim. Intresi izrādot arī manchester City, bet viņi piedāvā Peligrini asistenta darbu!