Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Nāc spēlēt! Vidzemes futbola svētki — «Liesmas kauss», 27. maijā

Pavasaris ir vēstnesis kādai varenai tradīcijai — Vidzemes futbola svētkiem «Liesmas kauss». Vidzemes un Valmieras futbola entuziastu iemīļotais pasākums notiks arī šogad un jau pavisam drīz — 27. maijā — Valmieras futbola kluba bāzes dabīgā zāliena laukumos.

Tradicionāli, galvenās trofejas īpašnieki arī šogad tiks noskaidroti lielā futbola formātā — 11:11. Viskuplāk gan pārstāvēta tiks Tautas grupa (6:6), kurā izaicinājumu pretiniekiem metīs spēlētāji, kuri pēdējo divu gadu laikā nav gājuši laukumā valsts futbola augstāko līgu laukumos — tā teikt tīrs tautas futbols bez mūsmāju profesionāļu piedalīšanās — azarts un cīņās līdz pēdējai svilpei. Pērn tautas grupas ietvaros spēkiem mērojās 16 komandu. Futbola svētkos meistarības apliecinājumu izrādīt varēs arī jaunie censoņi — cīnoties par kausiem vairākās vecuma grupās.

«Šogad «Liesmas kausā» grupas tāpat kā pērn ir sadalītas tā, lai leģendārā kausa izspēles sistēmu padarītu produktīvāku, kā arī apmierinātu visu dalībnieku vēlmes, ļaujot komandas iedalīt, balstoties uz līdzvērtības principa, kurā vērā tiek ņemti tādi aspekti kā dalībnieku vecums un sagatavotības līmenis,» stāsta «Liesmas kausa» organizatori Uldis Pūcītis un Sandis Miltovičs. «Sports ir mūsu visu sirdslieta, nodarbojoties ar to, gūstam milzīgu pozitīvo lādiņu un caur cīņassparu arī kvalitatīvi pavadām šo laiku. Sporta pasākumi Valmierā allaž ir īpaši svētki!»

49. «Liesmas kauss» arī šogad norisināsies, pateicoties laikrakstam «Liesma», SK «Spēks», «Sportland», Valmieras pilsētas pašvaldībai un citiem atbalstītājiem. 2014. gadā atjaunotais «Liesmas kauss» kā futbola zibensturnīrs ir guvis lielu interesi valmieriešu, vidzemnieku un Latvijas futbola entuziastu, kā arī profesionāļu vidū. Sacensību organizatori turpina labi aizsāktās darbības, kas veicina aktīvu atpūtu un izklaidi gan sporta mīļotājiem, gan ģimenēm, kolektīviem un draugiem.
Vairāk informācijas par futbola svētkiem pa tālruni 26389887. Pieteikšanās veidlapu meklē un aizpildi LIESMAS KAUSS - Sākums!

Ieskatam, tā svētkus svinējām pērn: https://goo.gl/photos/DM7K5bVdcext9...
https://youtu.be/xewzGo7LvAU