Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Elmārs Pēterāns

"Besiktas" ieinteresēta Eto'o pakalpojumos, piedāvā 6,5 miljonus gadā

"Besiktas" ieinteresēta Eto'o pakalpojumos, piedāvā 6,5 miljonus gadā
Šosezon oficiālajos turnīros "Chelsea" rindās Eto'o aizvadijis 34 spēles, to laikā guvis 12 vārtus

Viens no populārākajiem Turcijas futbola klubiem Stambulas "Besiktas" ir sācis pārrunas ar Londonas "Chelsea" kamerūniešu uzbrucēju Samuelu Eto'o par pievienošanos komandai, vēsta Daily Mail.

Līdzšinējais kamerūniešu uzbrucēja līgums beigsies šī gada vasarā. Ja uzbrucējam neizdosies parakstīt jaunu līgumu ar "Chelsea", tad vasārā Eto'o kļūs par brīvo aģentu un varēs pievienoties jebkurai komandai bezmaksas. Ņemot vērā to, ka "Chelsea" vasarā vēlas pastiprināt savu uzbrukumu, iespējams komandai vasarā pievienosies Madrides "Atletico" uzbrukuma līderis Djegū Košta, tad Eto'o varētu piekrist dāsnajam "Besiktas" piedāvājumam.

"Besiktas" komandas galvenais treneris Slavens Biličš ir ieinteresēts arī 31 gadu vecā Mančesteras "City" aizsarga Džoela Leskota un "Lyon" uzbrucēja Befetembi Gomisa pakalpojumos. Sarunā ar Turcijas kluba pārstāvjiem Leskots gan piebilda, ka piedāvājumi ir arī no citiem klubiem, tāpēc par pievienošanos "Besiktas" runāt vēl ir pāragri. Šosezon Anglijas premjerlīgā Eto'o aizvadijis 21 spēli un to laikā guvis 9 vārtus, savukārt, 8 čempionu līgas spēlēs uzbrucējs ar rezultatīvu sitienu atzīmējeis 3 reizes.

Savas karjeras laikā kamerūnietis pārstāvējis arī "Anzhi", "Barcelona", "Inter", "Mallorca", "Espanyol", "Leganes" un "Real Madrid" komandas. Kamerūnas futbola izlases sastāvā viņš ieguva zelta medaļu 2000. gada Olimpiskajās spēlēs. Ar izlasi piedalījies arī divos Pasaules kausos un piecos Āfrikas Nāciju kausos (divreiz uzvarot) un ir visu laiku rezultatīvākais Āfrikas Nāciju kausa spēlētājs ar 16 gūtiem vārtiem.

Izmantotie resursi: Samuel Eto'o offered £6.5m-a-year escape route...


, 2014-04-22 00:15, pirms 10 gadiem
Pats jau izteicās, ka gribot pabeigt savu karjeru ja nemaldos Maljorkā.
Bet Turcija vecās zvaigznes pievelk ne pa jokam
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.