Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Foto: Saeimas komanda izrauj uzvaru pār patvēruma meklētājiem

Ropažu novada Mucenieku futbola stadionā otrdien draudzības spēlē spēkojās Saeimas futbola komanda un PMIC "Mucenieki" patvēruma meklētāji. Pēc pirmā puslaika pārliecinošā vadībā bija PMIC "Mucenieki", tomēr galu galā spraigā cīņā uzvarēja Saeimas futbola komanda (5:4), informē Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde un apstiprina arī Saeimas sociālais tīkls, tikmēr citviet figurē rezultāts 4:3. Jāpiebilst, ka Mucenieku vienībai palīdzēja arī daži vietējie iedzīvotāji, savukārt Saeimas komandai talkā nāca daži Rīgas domes pārstāvji.

Foto:
Reinis Inkēns, Saeima.lv
Einārs Binders, Aprinkis.lv


, 2015-10-21 12:30, pirms 9 gadiem
Aizkustinošas bildes....
, 2015-10-21 14:36, pirms 9 gadiem
Šausmas! Kāpēc šo netranslēja pa Eurosport?
Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
11

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Markuss Tirams. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Milānas "Inter" uzvar derbijā un izcīna divdesmito Itālijas titulu

Pēc trīs gadu pārtraukuma un divdesmito reizi vēsturē par Itālijas futbola čempionvienību kļuvusi Milānas "Inter", kas šovakar ar rezultātu 2:1 uzvarēja Milānas derbijā un līderu duelī un piecas kārtas līdz sezonas beigām nodrošināja pirmo vietu.
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.