Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Video: Jūrmalas Domes/Piebalgas Alus kauss 2014 Fināls

Fināls, kā jau katru gadu, izvērtās par īstu trilleri. Pirmajā puslaikā Ņikitins izvirzīja vadībā Atlas 1:0. Otrajā puslaikā PFD Kreiss steidzās atspēlēties, taču līdz vārtu guvumam tā arī netika. Tad, kad jau līdz spēles beigām bija atlikušas dažas sekundes un šķita, ka Atlas triumfēs jau trešo gadu pēc kārtas, pēc tāla centrējuma Edgars Rubenis ar galvu guva ļoti skaistus vārtus un izrāva neizšķirtu!Sekoja divi pagarinājuma puslaiki, katrs 3 minūšu garš. Abas komandas spēlēja ļoti piesardzīgi, jo šeit vārtu zaudējums varētu nozīmēt zaudējumu. Tā arī papildlaikā neviena no komandām vārtus neguva.
Papildlaikam sekoja saldais ēdiens – soda sitienu sērija (4 sitieni katrai komandai). Pirmie sist devās PFD Kreiss un sita precīzi, Atlas sitienu atvairīja PFD Kreiss vārtsargs Sergejs Titovs! Otrajā sērijā PFD Kreiss atkal sita precīzi, bet Atlas sitienu atvairīja vārtu stabs...un jau 2:0! Trešo sitienu arī PFD Kreiss realizēja un izcīnīja kausu!Apbalvošanā piedalījās Indra Brinkmane (Jūrmalas domes sporta nodaļas vadītāja), Daiga Sināte (Piebalgas alus finanšu direktore) un Kaspars Tiltiņš (LFF Zemgales futbola centra koordinators).
Liels paldies visiem dalībniekiem, atbalstītājiem, tiesnešiem un apkalpojošajam personālam! Uz tikšanos nākamgad.
Turnīru atbalsta - Jūrmalas pilsētas dome, Piebalgas alus, Macron, LFF Zemgales futbola centrs, bārs un restorāns Brevings, Hesburger, Pols, Medisport, Lioton1000, Prime Athlete Management un IVS-D.
Vērtējums: