Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ārkārtējās situācijas laikā Latvijā aizliedz sporta totalizatoru darbību

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ārkārtējās situācijas laikā Latvijā aizliedz sporta totalizatoru darbību
Foto: Ernests Dinka, saeima.lv

Saeima piektdien, 20.martā, ārkārtas sēdē pieņēma īpašu likumu par valsts apdraudējuma un tā seku novēršanas un pārvarēšanas pasākumiem sakarā ar koronavīrusa "Covid-19" izplatību.

Likuma mērķis ir noteikt pasākumus valsts apdraudējuma un tā seku novēršanai un pārvarēšanai, īpašus atbalsta mehānismus, kā arī izdevumus, kas tieši saistīti ar "Covid-19" izplatības ierobežošanu.

Saeima lēma ārkārtējās situācijas laikā aizliegt organizēt azartspēles un izlozes, kā arī apturēt visas azartspēļu organizēšanas licences gan spēļu vietās klātienē un interaktīvajā vidē, gan arī, izmantojot elektronisko sakaru pakalpojumu starpniecību. Par likuma pieņemšanu balsoja 38 deputāti, atturējās 21, bet seši nebalsoja.

Jau vēstīts, ka oktobrī pieci vadošie Latvijas interaktīvo azartspēļu operatori (11.lv, Optibet, Betsafe, Pafbet un Alfor), kas ir arī Latvijas interaktīvo azartspēļu biedrības biedri, parakstīja nozares atbildības kodeksu, apņemoties nodrošināt klientiem vairākus papildu aizsardzības rīkus, ar nolūku maksimāli samazināt atkarības rašanās iespējas.

Izmantotie resursi:
https://www.saeima.lv/lv/aktualitat...

     [+] [-]

, 2020-03-21 15:55, pirms 4 gadiem
Par šo patiess prieks, cerams ka šiem sporta " atbalstītājiem" Latvijā nebūs nekādas atbalsta programmas no valsts puses.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-21 16:02, pirms 4 gadiem
Viss tāpat jau apstājies.Tikai mūsu muļķu zemē nesaprot kad var no tā gūt labumu lai aizbrauc uz UK un tīri pamācās kā to lietu dara pasaulē kā to regulēt.

     [+] [-]

, 2020-03-21 19:44, pirms 4 gadiem
Kāpēc tik cietsirdīgi pret Gavrilovu? Bet, ja nopietni, tad dažu klubu īpašniekiem, ja viss šitas burbulis turpināsies kādu laiku, nāksies notīties, jo projekti šosezon vienos vienīgos mīnusos.

     [+] [-]

, 2020-03-22 14:36, pirms 4 gadiem
Valsts ātrāk par tiem totalizatoriem nograbēs.