Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

U17 futbolistēm zaudējums arī pret Slovākiju

U17 futbolistēm zaudējums arī pret Slovākiju
Latvijas U17 meiteņu izlase
Foto: LFF

Latvijas U17 meiteņu futbola izlase Rīgā 2018.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīra noslēdzošajā spēlē ar 0:5 (0:2) kapitulēja Slovākijas vienaudzēm.

Latvijas futbolistes trīs spēlēs cieta trīs zaudējumus un turnīru noslēdza ar vārtu attiecību 0:19.
Slovākietēm ar diviem gūtiem vārtiem atzīmējās Aleksandra Tejova, kura 20.minūtē atklāja cīņas rezultātu. Astoņas minūtes vēlāk slovākietes ieraidīja otro bumbu latviešu vārtos, bet vēl trīs vārti tika zaudēti otrajā puslaikā. Vispirms bumbu savos vārtos ieraidīja Renāte Gaugere, bet puslaika turpinājumā pretinieces realizēja 11 metru soda sitienu un ar vēl vienu precīzu raidījumu atzīmējās Tejova.

Tikmēr otrā apakšgrupas spēlē Anglija Ogrē ar 3:0 (1:0) pārspēja Skotiju.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas jaunās futbolistes turnīra pirmajā mačā ar 0:10 kapitulēja pērnā gada Eiropas U-17 čempionāta bronzas medaļas laureātēm anglietēm, bet otrajā duelī ar 0:4 atzina Skotijas pārākumu. Tikmēr slovākietes vispirms ar 0:1 piekāpās skotietēm, bet pēc tam ar 0:6 zaudēja anglietēm.

Apakšgrupā ar deviņiem punktiem trīs spēlēs triumfēja Anglija, bet otro vietu ar sešiem punktiem ieņēma Skotija, abām valstsvienībām iegūstot automātisku ceļazīmi uz nākamo kārtu. Slovākija šajā turnīrā tika pie trim punktiem, bet Latvija palika bešā.

Apakšgrupas uzvarētāja un otrās vietas ieguvēja kopā ar piecām labākajām trešo vietu ieguvējām starp visām priekšsacīkšu turnīra grupām iekļūs sacensību pamatturnīrā jeb Elites raundā, kur tās jau gaida pēc ranga izsētā Vācijas izlase.

Eiropas čempionāta finālturnīrs 2018.gada vasarā risināsies Lietuvā.

Latvijas izlases sastāvs apskatāms šeit: Sastāvs - Latvijas Futbola federācija

Izmantotie resursi:
LETA


, 2017-10-20 17:49, pirms 7 gadiem
Kad reiz beigsies šis par Latvija nodokłu maksātāju naudu uzturētais bezsakarīgais marasms!?
, 2017-10-20 18:32, pirms 7 gadiem
wolmar rakstīja: Kad reiz beigsies šis par Latvija nodokłu maksātāju naudu uzturētais bezsakarīgais marasms!?
njāā.. bet meitenes jau skaistas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-21 10:32, pirms 7 gadiem
Priekskam spelet to futbolu ja zaude ar tadiem rezultatiem ?Nu lai meitenes iet un macas palikt par normalam sievietem un audzina bernus ,ja nav jums ta futbola priekskam teret naudu atdodiet to naudu labak bernu namam vai medicinai un to bus labak un vieglak !!!
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
15

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.