Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

1. līgas mēneša labākais spēlētājs - Gurels, labākais treneris - Zakreševskis

1. līgas mēneša labākais spēlētājs - Gurels, labākais treneris - Zakreševskis
Kemals Kans Gurels
Foto: 1625.lv

Līdzjutēju balsojumā par komanda.lv Pirmās līgas čempionāta aprīļa mēneša labāko spēlētāju nosaukts Kemals Kans Gurels no FK "1625 Liepāja" komandas, bet par mēneša labāko treneri iebalsots Arturs Zakreševskis no JDFS "Alberts".

Kemals Kans Gurels mēneša labākā spēlētāja balsojumā ieguva 44% līdzjutēju atbalstu, bet Arturs Zakreševskis mēneša labākā trenera balsojumā tika pie 51% balsu.

23 gadus vecais Anglijas uzbrucējs Gurels aprīlī piedalījās visās četrās savas komandas spēlēs, trijās no tām laukumā dodoties sākumsastāvā. Savā debijas mačā pret FK "Tukums 2000/TSS" komandu (3:1) viņš guva divus vārtus, bet nākamajā spēlē pret FK "Auda" (2:4) izcēlās vēl vienu reizi. Trešajā aprīļa spēlē pret AFA "Olaine" (3:0) uzbrucējs vārtus neguva, bet pēc tam cīņā pret Preiļu BJSS (4:0) devās laukumā uz maiņu un pamanījās izcelties trīs reizes.

Pašlaik Gurels turnīrā kopumā guvis astoņus vārtus un ir dalīts savas komandas rezultatīvākais spēlētājs. Čempionāta labāko vārtu guvēju sarakstā viņš atrodas dalītā trešajā pozīcijā. Tikmēr FK "1625 Liepāja" pašlaik ar 20 punktiem deviņos mačos atrodas kopvērtējuma trešajā vietā.

Tikmēr Zakreševska vadītā JDFS "Alberts" komanda, kas šosezon debitē komanda.lv Pirmās līgas čempionātā, aprīlī četrās spēlēs tika pie divām uzvarām, ar 3:1 pārspējot FK "Jēkabpils/JSC" un ar 2:0 apspēlējot FK "Ogre" futbolistus. Zaudējumi tika piedzīvoti vienīgi pret kopvērtējuma šābrīža vadošajām vienībām "Valmiera Glass" FK/BSS (2:3) un FC "Caramba/Dinamo" (0:7). Pašlaik JDFS "Alberts" ar 18 punktiem deviņās spēlēs kopvērtējumā ieņem piekto vietu.

Līdzjutēju balsojuma uzvarētāji balvā iegūs dāvanu kartes pirkumiem veikalā "Komanda". Balošana par turnīra aprīļa mēneša izcilniekiem norisinājās mājaslapā komanda.lv.

Izmantotie resursi:
lff.lv

  +2 [+] [-]

, 2015-05-28 16:33, pirms 9 gadiem
No vienas puses, šāds balsojums vairāk parāda to, kurai komandai aktīvāki līdzjutēji (un objektīvs balsojums par spēlētāju nemaz nav iespējams, jo mēneša laikā ir redzētas tikai dažas komandas un to spēlētāji). No otras puses, Arturs Zakreševskis patiešām ir pelnījis atzinību, viņa pavisam jaunie puiši turas tabulā pārsteidzoši augstu.