Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Video: Dubovam pokers, "Valmiera Glass VIA" pārliecinoša uzvara

Egīls Balodis
Egīls Balodis
Komanda.lv 1. līgas čempionātā Valmiera Glass VIA savā laukumā pārliecinoši uzvarēja Grobiņas SC ar 5:1(2:0). Jau pašā spēles sākumā Alvja Dubova divie gūtie vārti 7. un 9. minūtē, ielika pamatus valmieriešu uzvarai, kuru otrajā puslaikā 1. līgas labākais vārtu guvējs nostiprināja vēl ar 2 vārtiem, bet Alvis Jaunzems pievienoja vēl vienu vārtu guvumu.
Vērtējums: +2

  +2 [+] [-]

, 2017-09-24 15:38, pirms 7 gadiem
Kad uz pirmās līgas spēli ir vairāk līdzjutēji nekā uz jebkuru augstākās līgas spēli...

     [+] [-]

, 2017-09-24 15:46, pirms 7 gadiem
EX-SPU (iekš FFL) galīgi netika galā ar savu uzdevumu aizsardzībā.
Komentētājs pat to pieminēja

  +1 [+] [-]

, 2017-09-24 17:15, pirms 7 gadiem
Valmiera ir gatava Virslīgai. Ja izdosies noturēt Dubovu, Pallo, Savaļnieku un Jaunzemu, tad uzbrukums jau tagad uz papīra izskatās labs. Kas zina, varbūt Gatis Kalniņš, kuram karjeras beigas vairs nav aiz kalniem, arī gribēs atgriezties dzimtajā komandā nākamsezon. Apiņš, kurš šobrīd Jelgavā spēlē, arī Valmieras labā 1. līgā ir n-tos vārtus savulaik guvis.

     [+] [-]

, 2017-09-24 17:48, pirms 7 gadiem
Un vēl jau otrs Savalnieks...

     [+] [-]

, 2017-09-24 20:42, pirms 7 gadiem
reikons rakstīja: Valmiera ir gatava Virslīgai. Ja izdosies noturēt Dubovu, Pallo, Savaļnieku un Jaunzemu, tad uzbrukums jau tagad uz papīra izskatās labs. Kas zina, varbūt Gatis Kalniņš, kuram karjeras beigas vairs nav aiz kalniem, arī gribēs atgriezties dzimtajā komandā nākamsezon. Apiņš, kurš šobrīd Jelgavā spēlē, arī Valmieras labā 1. līgā ir n-tos vārtus savulaik guvis.
Aizmirsi Mārci Ērgli. Šobrīd viduslīnija un uzbrukums ir gana pieklājīgs. Lielākās problēmas būtu ar aizsardzības un gk pozīcijas spēlētājiem. Ja dabūtu pāris pieredzējušākus aizsargus, moš, atpakaļ arī Bogdanovu vārtos un sastāvs būtu diezgan solīds.

     [+] [-]

, 2017-09-24 21:10, pirms 7 gadiem
Kāpēc Bogdānovs? Ja vārtsargiem iepriekš nav bijis treneris, kāpēc uzreiz norakstīt? Tagad trenējas, vajag laiku un būs ok! Aizsardzībā gan vismaz vienu komandieri vajag, jo klusums uz aizsardzības līnijas ļoti gāž, ir cīnītāji, bet vajag komunicējošus cīnītājus, tad nebūs muļķīgu kļūdu!

     [+] [-]

, 2017-09-24 21:10, pirms 7 gadiem
Ja būs vēl R.Savaļnieks pussarga pozīcijā, Bodganovs, moš vēl A. Kuzņecovs spēlē? Kalniņš plus vēl labākie no šī sastāva, tad apmēram metas līmeņa komanda varētu sanākt.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-24 21:18, pirms 7 gadiem
mareksb3k rakstīja: Un vēl jau otrs Savalnieks...
Otrs Savaļnieks spēlē RFS un ir izlases redzeslokā. Domāju, ka viņam pāreja uz Virslīgas jaunpienācēju būtu zem paša ambīcijām.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-24 21:23, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: Aizmirsi Mārci Ērgli. Šobrīd viduslīnija un uzbrukums ir gana pieklājīgs. Lielākās problēmas būtu ar aizsardzības un gk pozīcijas spēlētājiem. Ja dabūtu pāris pieredzējušākus aizsargus, moš, atpakaļ arī Bogdanovu vārtos un sastāvs būtu diezgan solīds.
Arnavs, manuprāt, ir labs vārtsargs, bet kādu pieredzējušāku arī vajag komandā. Ņemot vērā to, ka Virslīgā ir tikai 8 komandas un šobrīd pat tādiem tādiem vīriem kā Uvarenko, Māliņš, Ņerugals, Krūmiņš, Grigorjevs nākas sēdēt uz soliņa savos klubos, domāju ar vārtsarga atrašanu problēmu nebūs. Vēl jau ir jaunie Ozols, Kudrjavcevs utt., kurus tā pati Riga FC varētu izīrēt vajadzības gadījumā.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-24 22:06, pirms 7 gadiem
resnais ronaldo rakstīja: Kāpēc Bogdānovs? Ja vārtsargiem iepriekš nav bijis treneris, kāpēc uzreiz norakstīt? Tagad trenējas, vajag laiku un būs ok! Aizsardzībā gan vismaz vienu komandieri vajag, jo klusums uz aizsardzības līnijas ļoti gāž, ir cīnītāji, bet vajag komunicējošus cīnītājus, tad nebūs muļķīgu kļūdu!
Arnavam un Ribakam nav ne vainas, bet ir ļoti nestabili un mēdz visādus taurenīšus ielaist. Virslīgai vajag stabilākus vārtusargus. Elvim vajag arī kārtīgi pielikt prasmes izgājienos no vārtiem.

     [+] [-]

, 2017-09-25 13:39, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: Aizmirsi Mārci Ērgli. Šobrīd viduslīnija un uzbrukums ir gana pieklājīgs. Lielākās problēmas būtu ar aizsardzības un gk pozīcijas spēlētājiem. Ja dabūtu pāris pieredzējušākus aizsargus, moš, atpakaļ arī Bogdanovu vārtos un sastāvs būtu diezgan solīds.
Visu komandu aizmirsa! Šiem pašiem čaļiem, kuri izcīna vietu Virslīgā, arī jāturpina kapāt, ar maksimums 3-4 pastiprinājumiem!

     [+] [-]

, 2017-09-26 23:14, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: Arnavam un Ribakam nav ne vainas, bet ir ļoti nestabili un mēdz visādus taurenīšus ielaist. Virslīgai vajag stabilākus vārtusargus. Elvim vajag arī kārtīgi pielikt prasmes izgājienos no vārtiem.
Tad tavuprāt, labāk norakstīt jaunus un progresējošus vārtsargus, lai paņemt atpakaļ kādu pieredzējušāku, kas visu šo progresu izjauc?
Un tieši tā, šī ir pirmā sezona, kad Valmierā kāds sāk trenēt vārtusargus. Nedomāju, ka vajag skriet ar muļķīgiem lēmumiem pozīcijās, kur tas nav jāveic.
Daudz prātīgāk naudu ieguldīt aizsardzībā uz laukuma.