Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Par pirmās līgas jūnija labāko futbolistu atzīts 16 gadus vecais Skutelis

Rolands Eliņš

Par pirmās līgas jūnija labāko futbolistu atzīts 16 gadus vecais Skutelis
Rūdis Skutelis
Foto: LFF

Latvijas Futbola federācijas organizētajā līdzjutēju balsojumā par "komanda.lv" Pirmās līgas jūnija labāko spēlētāju atzīts Rūdis Skutelis, kurš pārstāv Preiļu BJSS.

Preiļu BJSS pirmajā līgā šobrīd atrodas pēdējā 16. vietā un trijās jūnija spēlēs izcīnīja tikai vienu punktu. Visās šajās trīs spēlēs Preiļu komandas vārtos stājās tikai 16 gadus vecais Rūdis Skutelis, kurš ielaida sešus vārtus, kas gan ir krietni mazāk nekā Preiļu BJSS sezonas vidēji spēlē ielaisto vārtu skaits (14 spēlēs zaudēti 51 vārti jeb 3,6 vidēji spēlē).

Līdzjutēju balsojumā Rūdis Skutelis tika pie 31% balsu, bet ar 25% balsotāju atbalstu viņam sekoja Kristaps Liepa no JDFS ""Alberts" komandas. Labāko trijnieku ar 11% balsu noslēdza Madis Oskars Miķelsons no "Valmiera Glass FK/BSS".

Tikmēr trešo reizi pēc kārtas līdzjutēji par čempionāta mēneša labāko treneri atzinuši Artūru Zakreševski no JDFS "Alberts" komandas. Jūniju klubs iesāka ar divām uzvarām, bet pēc tam tika piedzīvoti divi zaudējumi pret Rīgas Futbola skolu un JFK Saldus/Brocēnu NBJSS. Pirms šīm divām neveiksmēm klubs bija uzvarējis septiņās cīņās pēc kārtas, kas pašlaik komanda.lv Pirmās līgas debitantiem ļauj atrasties kopvērtējuma piektajā pozīcijā.

Par Artūru Zakreševski tika atdoti 32% līdzjutēju balsu, bet ar 19% atbalstu otrais bija Gatis Ērglis no "Valmiera Glass FK/BSS". Trīs citi treneri sekoja ar 7% balsu.

Līdzjutēju balsojuma uzvarētāji balvā iegūst dāvanu kartes pirkumiem veikalā "Komanda". Balošana par turnīra jūnija mēneša izcilniekiem norisinājās mājaslapā komanda.lv.

Pirmās līgas mēneša atzinību saņēmēji

MēnesisFutbolists (komanda)Treneris (komanda)
JūnijsRūdis Skutelis (Preiļu BJSS)Artūrs Zakreševskis (JDFS Alberts)
MaijsHelmuts Saulītis (JDFS Alberts)*Artūrs Zakreševskis (JDFS Alberts)
MaijsElvijs Antonišķis (AFA Olaine)*
AprīlisKemals Kens Gurels (FK 1625 Liepāja)Artūrs Zakreševskis (JDFS Alberts)

* Maijā labākā spēlētāja balvu saņēma divi futbolisti, kuriem bija vienāds saņemto balsu skaits

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

  +6 [+] [-]

, 2015-07-24 11:26, pirms 9 gadiem
Šis balsojums nav diez ko objektīvs. Balso tikai draugi un radi, līdz ar to uzvar tas, kurš sociālajos tīklos prasa, lai par viņu sabalso.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-07-24 11:42, pirms 9 gadiem
billyfromspace rakstīja: Šis balsojums nav diez ko objektīvs. Balso tikai draugi un radi, līdz ar to uzvar tas, kurš sociālajos tīklos prasa, lai par viņu sabalso.
nu bet protams! Kā līdzjutēju balsojums var būs objektīvs! Protams, ka subjektīvs

  +2 [+] [-]

, 2015-07-24 11:44, pirms 9 gadiem
billyfromspace rakstīja: Šis balsojums nav diez ko objektīvs. Balso tikai draugi un radi, līdz ar to uzvar tas, kurš sociālajos tīklos prasa, lai par viņu sabalso.
Līdzjutēju balsojums nav tas objektīvākais, tā ir taisnība. Bet kādas ir alternatīvas? Diez vai daudzi žurnālisti seko līdzi 1.līgai?

Var izmantot šo metodoloģiju – lff.lv – kad 1.līgas labāko spēlētāju nosaka paši klubi (16 treneri, 16 kapteiņi + LFF Treneru padome).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-07-24 13:02, pirms 9 gadiem
Ņirgas nāk. Kāda vērtība ir šai aptaujai. Nekāda. Pilnīgais amatierizms no LFF puses rīkot šādu, nekam nederīgu aptauju. Nu bet varēs gada beigās atskaitīties - rīkojām aptauju, kura izraisija milzīgu interesi super populārajā 1.līgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-07-24 13:24, pirms 9 gadiem
Tas tak ir kaut kāds joku balsojums, kur preilēnieši un prikolisti sabalsoja par vājākās komandas vārtsargu.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-24 16:52, pirms 9 gadiem
Pandora rakstīja: Tas tak ir kaut kāds joku balsojums, kur preilēnieši un prikolisti sabalsoja par vājākās komandas vārtsargu.
Sargā ta čalis normāli. Daudz gan nevar gribēt, ja starpskolu turnīros uzbrukumā spēlēja

     [+] [-]

, 2015-07-24 17:35, pirms 9 gadiem
Jigsaw rakstīja: Sargā ta čalis normāli. Daudz gan nevar gribēt, ja starpskolu turnīros uzbrukumā spēlēja
kur ta tu par vinu tik daudz zini ? ;D