Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

"Mackeviča lieta" bijis pēdējais piliens Eigima atstādināšanā

"Mackeviča lieta" bijis pēdējais piliens Eigima atstādināšanā
Nauris Mackevičs. Foto: LFF

Lieta ap Daugavpils Futbola skolu bijis "pēdējais piliens" iedzīvotāju skaita ziņā Latvijas otrās lielākās pilsētas mēra Riharda Eigima atstādināšanai, ceturtdien vēstīja LTV raidījums "Panorāma".

Daugavpilī jau ilgstoši nav stabila politiskā situācija un ceturtdien pilsētā kārtējo reizi mainījās mērs, šoreiz tam notiekot samērā negaidīti - amatu zaudēja Rihards Eigims.

"Par pēdējo pilienu kļuva lēmums saistībā ar futbola skolas direktora atcelšanu, viņa vietā ieceļot Vlasova kungu - cilvēku, kura reputācija neļauj nodarboties ar futbola skolas bērnu vadību," intervijā teica Latgales partijas priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis.

Tikmēr BFC "Daugavpils" komanda piektdien sociālajos tīklos izplatījusi kārtējo paziņojumu, aicinot otru karojošo pusi uz kādu tiešraides diskusiju.

"Pēdējās dienās mūsu biedrības un futbola skolas virzienā izskanējuši daudzi apmelojumi un pārmetumi par mūsu “nelegālajām” un pret futbola attīstību vērstajām darbībām. Ļoti aktīvs savos izteikumos presē bijis Aleksandrs Vlasovs, kā arī bijušais Daugavpils domes priekšsēdētājs Rihards Eigims. Publicētie “fakti” brīžiem liek iesmieties, bet brīžiem rada neizpratni par cilvēku nekompetenci futbola dzīves jautājumos, kā arī šīs izdomātās informācijas pasniegšanas veidu," teikts paziņojumā. "Par pēdējo pilienu kalpoja vakardienas Riharda Eigima mēģinājums sasaukt vecāku sapulci Daugavpils pilsētas domē, par to nepaziņojot nevienam. Acīmredzot, mērķis bija parādīt to, ka saceltā ažiotāža par notikumiem futbola skolā nevienu neinteresējot. Tam sekoja arī kārtējie apvainojumi presē, tādēļ BFC "Daugavpils" oficiāli paziņo: "Ja Aleksandram Vlasovam vai Rihardam Eigimam ir ko pateikt, aicinām to izteikt dzīvās diskusijas veidā jebkurā televīzijas vai radio studijas tiešraidē. Varat izvēlēties vietu un laiku, esam gatavi diskutēt 1 pret 1 jebkurā laikā."

Kā zināms, pirms divām nedēļām Daugavpils pašvaldība savā mājaslapā paziņoja, ka sakarā ar aizdomām par finanšu pārkāpumiem no pilsētas futbola skolas direktora amata uz diviem mēnešiem atstādināts Nauris Mackevičs, kura vietā par pienākumu izpildītāju iecelts Aleksandrs Vlasovs - viņam savulaik tika piespriesta un vēlāk atcelta Latvijas Futbola federācijas (LFF) diskvalifikācija.

Tas izraisīja plašu viļņošanos sabiedrībā, Mackevičam paužot, ka tas noticis, Eigimam vēloties palīdzēt par spēļu ietekmēšanu apsūdzētā Oļega Gavrilova interesēm, bet pašam mēram atzīstot, ka viņš nebija gaidījis tik lielu ažiotāžu. Daugavpils domē ar iesniegumiem atjaunot Mackeviču amatā vērsās futbola skolas darbinieki un arī vecāki, bet pagājušās nedēļas beigās Daugavpils domes deputāti ārkārtas sēdē lēma, ka Vlasovs nedrīkstēs atrasties futbola skolas direktora amatā.


, 2018-11-23 12:11, pirms 5 gadiem
Vai runa ir par šo rakstu?
http://www.nasha.lv/V-DAUGAVPILSE/1/25391/Aleksandr-Vlasov:-Chto-takoe-BFC-Daugavpils!
, 2018-11-23 12:34, pirms 5 gadiem
1 rakstīja: Vai runa ir par šo rakstu?
http://www.nasha.lv/V-DAUGAVPILSE/1/25391/Aleksandr-Vlasov:-Chto-takoe-BFC-Daugavpils!
Jā , runa ir par šo un citiem rakstiem , ko publicē pilsētas dzeltenā prese. Pats Vlasovs, protams , šos rakstu nepublicē, bet tikai izliekas
, 2018-11-23 13:59, pirms 5 gadiem
štrunts par eigimiem, vlasoviem, lāčplēšiem, gavriloviem u.c. viedajiem d-pils futbola speciem, bet raugoties uz šo bārdaino meli, paliek šērmi....
, 2018-11-23 14:18, pirms 5 gadiem
ideāli
, 2018-11-23 14:39, pirms 5 gadiem
Ja biji pie parašas, tad tur arī paliksi! Nu nesanāks savādāk, gribēt jau var, bet par gribēšanu tālāk netikt!
Andrejs Sokolovs. Foto: LFF

Sokolovam lielisks tālsitiens, "Rēzekne" izlaiž divu vārtu pārsvaru

"Optibet" Nākotnes līgā noslēgusies otrā spēļu kārta. Pirmdienas pievakarē lielisks tālšāviens padevās 17 gadus vecajam Andrejam Sokolovam, tomēr viņa panākto 2:0 pārsvaru "Rēzeknes" futbolisti nenosargāja, spēlējot neizšķirti 2:2 ar ventspilniekiem.
Renards Krišjānis cīņā ar Jusufu Rodo. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
3

Korzāns pēdējā uzbrukumā izrauj JDFS "Alberts" uzvaru, "Ogrei" otrais punkts

"Optibet" Nākotnes līgā svētdien tika aizvadītas trīs spēles. Dramatiskākā spēles izskaņa tika aizvadīta spēlē starp "Mārupi" un Jura Docenko Futbola skolu "Alberts", kurā viesi dažas sekundes pirms beigu svilpes guva vārtus un uzvarēja ar 1:0.
Gabriels Kirkils. Foto: Andris Grīnbergs
5

"Leevon PPK" un "Super Nova" uzvar arī otrās kārtas spēlēs

"Optibet" Nākotnes līgā sestdien tika aizvadītas pirmās trīs otrās kārtas spēles. Pie 2:0 uzvaras Smiltenē tika Māra Landmaņa un Jurija Žigajeva trenētā "Leevon PPK", savukārt Ervīna Pērkona vadītā "Super Nova" ar minimālu pārsvaru 1:0 uzveica valsts bagātākā kluba dublierus.