Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Rosoha otro mēnesi pēc kārtas atzīts par labāko futbolistu 1. līgā

Rolands Eliņš

Rosoha otro mēnesi pēc kārtas atzīts par labāko futbolistu 1. līgā
Aleksejs Rosoha
Foto: Rīgas Futbola skola

Līdzjutēju balsojumā par komanda.lv Pirmās līgas augusta mēneša labāko spēlētāju tika atzīts Aleksejs Rosoha no Rīgas Futbola skolas (RFS) komandas, bet labākā trenera godu izpelnījās AFA Olaine vienības vadītājs Sergejs Golubevs.

Uzbrucējs Aleksejs Rosoha, kuram augustā apritēja 21 gads, aizvadītajā mēnesī palīdzēja Rīgas Futbola skolai uzvarēt visās piecās turnīra spēlēs un sekmēja vienības iespaidīgās panākumu sērijas izstiepšanos 11 maču garumā. Pats Rosoha izcēlās trīs augusta spēlēs, katrā gūstot pa vieniem vārtiem, bet savas komandas pamatsastāvā viņš devās katrā no cīņām. Četros mačos uzbrucējs laukumā pavadīja pilnas 90 minūtes.

Ar 14 gūtiem vārtiem Rosoha pašlaik ir komandas rezultatīvākais spēlētājs turnīrā, bet kopvērtējumā Rīgas Futbola skola ir trešā. Par mēneša labāko spēlētāju komanda.lv Pirmajā līgā viņš atzīts otro mēnesi pēc kārtas. Līdzjutēju balsojumā Rosoha tika pie 36% balsotāju atbalsta, aiz sevis atstājot Aigaru Caicu (Preiļu BJSS – 13%) un Niku Savaļnieku (Valmiera Glass FK/BSS – 11%).

Tikmēr Sergejs Golubevs pirmoreiz šosezon atzīts par mēneša labāko treneri pirmajā līgā, kura vadītā AFA Olaine komanda augustā vienīgos zaudējumus piedzīvoja pret līderēm Rīgas Futbola skolu (0:2) un Valmiera Glass FK/BSS (0:1). Vienība ieguva punktus gan pret kopvērtējuma vadošā četrinieka pārstāvi FK 1625 Liepāja (1:1), gan pret JFK Saldus/Brocēnu NBJSS (2:0) un FK Jēkabpils/JSC (0:0). Turnīra kopvērtējumā AFA OIaine pašlaik atrodas devītajā vietā. Golubevs ieguva 37% līdzjutēju atbalstu, apsteidzot Juriju Popkovu (Rīgas Futbola skola – 27%) un Imantu Babri (Preiļu BJSS – 7%).

Pirmās līgas mēneša atzinību saņēmēji

MēnesisFutbolists (komanda)Treneris (komanda)
AugustsAleksejs Rosoha (RFS)Sergejs Golubevs (AFA Olaine)
JūlijsAleksejs Rosoha (RFS)Kristaps Dišlers (Tukums 2000/TSS)
JūnijsRūdis Skutelis (Preiļu BJSS)Artūrs Zakreševskis (JDFS Alberts)
MaijsHelmuts Saulītis (JDFS Alberts)*Artūrs Zakreševskis (JDFS Alberts)
MaijsElvijs Antonišķis (AFA Olaine)*
AprīlisKemals Kens Gurels (FK 1625 Liepāja)Artūrs Zakreševskis (JDFS Alberts)

* Maijā labākā spēlētāja balvu saņēma divi futbolisti, kuriem bija vienāds saņemto balsu skaits

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

  +3 [+] [-]

, 2015-09-21 14:03, pirms 8 gadiem
Pilnīgais sviests!

  +1 [+] [-]

, 2015-09-21 14:20, pirms 8 gadiem
Manā izpratnē, muļķīgs un nekompetents tops.

  +2 [+] [-]

, 2015-09-21 14:32, pirms 8 gadiem
Visu laiku 1.ligas labākais treneris ir Lillištens no Saldus. Sit pušu Gazmjas! Var nolamāt duetā ar prezidentu tiesnešus, un ja vajag , pa ausīm iedot.

  -2 [+] [-]

, 2015-09-21 15:26, pirms 8 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: Visu laiku 1.ligas labākais treneris ir Lillištens no Saldus. Sit pušu Gazmjas! Var nolamāt duetā ar prezidentu tiesnešus, un ja vajag , pa ausīm iedot.
Bet ir jau arī par ko tiesnešus lamāt, nav jau tā, ka baigi labi 1.līgu tiesā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-21 19:18, pirms 8 gadiem
Saldus treneris un vadiba ir pilnigi idioti!!!