Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Sāksies 1. līga: kurš pacīnīsies par vietu Virslīgā?

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks

Sāksies 1. līga: kurš pacīnīsies par vietu Virslīgā?
Jānis Krautmanis, Aleksejs Grjaznovs un Ņikita Juhņevičs centīsies atgriezt "Skonto" vārdu Virslīgā
Foto: "Mercure Riga" kauss

Sestdien ar četrām spēlēm sāksies komanda.lv 1. līgas čempionāts, kur šogad 12 komandas cīnīsies par ceļazīmi uz Virslīgu. Čempionāta priekšvakarā Sportacentrs.com piedāvā iepazīties ar gaidāmās 1. līgas sezonas dalībniecēm.

2018. gada 1. līgas čempionāta formāts nedaudz atšķirsies no iepriekšējo gadu sacensībām: 12 komandas izspēlēs divu apļu turnīru, kam sekos papildus spēles četrām vadošajām vienībām. Latvijas Futbola federācijas sacensību daļas vadītājas Arturs Gaidels cer, ka papildus spēles tikai palielinās intrigu, interesi un uzmanību sezonas izšķirošajiem notikumiem. "Vadošajām komandām vēl trīs augstas spriedzes mači būs tikai ieguvums, bet starp Virslīgas un 1. līgas sezonas beigām nebūs pauzes, kas ir svarīgs faktors pārspēļu sakarā," turpināja Gaidels. 22. kārtas spēles plānots aizvadīt 21. oktobrī, nākamajās trīs nedēļas nogalēs izspēlējot papildus mačus četrām spēcīgākajām vienībām. 1. līgas uzvarētāja izcīnīs tiesības piedalīties 2019. gada Virslīgas čempionātā, kamēr otrās vietas ieguvēja novembra vidū aizvadīs pārspēles par vietu Virslīgā ar Latvijas augstākās līgas 7. vietas ieguvēju.

Pirmo reizi kopš 2010. gada otrajā pēc nozīmes pašmāju futbola turnīrā startēs tikai 12 komandas. Pēdējos gados dalībnieču skaits svārstījās no 13 līdz 16, taču ne vienmēr visām uz starta iznākušajām vienībām bija pa spēkam nospēlēt līdz sezonas beigām. Tā, piemēram, 2017. gadā aizdomas par spēļu rezultātu manipulēšanu pielika punktu Ogres un Jēkabpils komandu startam, kamēr vēl gadu iepriekš līdz finišam netika Saldus un Brocēnu apvienotā komanda.

Pārmaiņas gaidāmas arī sacensību atspoguļošanas ziņā. Šosezon katras kārtas centrālā spēle tiks pārraidīta Sportacentrs.com televīzijas ēterā. Papildus translācijai, uz centrālām spēlēm tiks nodrošināti īpaši izklaides pasākumi skatītājiem, bet katra šāda mača beigās turnīra organizatori noteiks spēles labāko futbolistu. Plānots, ka 2019. gada sezonā labākos spēlētājus izcels katrā 1. līgas mačā. Tāpat šogad līdzjutējiem būs iespēja piedalīties katra mēneša labākā turnīra spēlētāja noteikšanā, kā arī tiks piedāvātas gan katra mēneša, gan visas sezonas simboliskās izlases.

Favorītes!

Lai arī pirmssezonas pārbaudes turnīrā Viktora Moroza vadītā BFC "Daugavpils"/"Progress" komanda ierindojās vien 4. pozīcijā, pusfinālā piedzīvojot zaudējumu ar nepieklājīgu rezultātu, tieši daugavpiliešus pieņemts uzskatīt par galvenajiem pretendentiem uz uzvaru gaidāmajā 1. līgas čempionātā. Būtu dīvaini, ja tā nebūtu, jo pirms sezonas BFC "Daugavpils" apvienojās ar pagājušās sezonas sudraba medaļu ieguvēju "Progress". Tiesa, no komandas, kas savas mājas spēles aizvadīja Olainē, līdz Daugavpilij tika viens pats Vugars Askerovs. Vēl janvārī Daugavpils komandas rindas papildināja 2015. gada Latvijas čempions Valērijs Afanasjevs, bet "Mercure" kausa mačos dzimtās pilsētas komandas kreklu uzvilka Latvijas futbola nelaimes putns Sergejs Vorobjovs. Tāpat "Daugavpils"/"Progress" sastāvu varētu pastiprināt pērn Liepājā spēlējušais krievu leģionārs Staņislavs Lebamba. Sezonas prezentācijas pasākumā kluba administrators Sergejs Ivanovs par komandas mērķiem izteicās visai neskaidri, taču Latgales kluba mājaslapā sezonas uzdevums definēts īsi un kodolīgi - 1. vieta!

Savi argumenti cīņā par 1. līgas čempionu titulu ir arī RTU/"Skonto Academy" komandai, kas pirmssezonas turnīra finālmačā tikai pēcspēles sitienu sērijā atzina jaunpienācējas "Super Nova" pārākumu. Līdzīgi kā pērn Rīgas komanda būs viena no jaunākajām vidējā vecuma ziņā, tomēr jauno futbolistu kvalitāte ievērojami pieaugusi. RTU/"Skonto Academy" krāsas šosezon pārstāvēs 2017. gada Latvijas čempions Klāvs Bāliņš, Virslīgā uzspēlējušie Ņikita Juhņevičs un Aleksejs Grjaznovs, kā arī spilgtais gruzīnu leģionārs Giorgi Gogolašvili. Pērn "Babīte/Dinamo" spēlējušais Grjaznovs pirms sezonas nekautrējās atzīt, ka komandas mērķis ir Virslīgas ceļazīmes izcīnīšana.

Pirms sezonas skaļi par sevi lika runāt līgas jaunpienācēja SK "Super Nova" komanda. Atcerēsimies, ka pēdējo trīs gadu laikā no 2. līgas atnākušajām komandām divreiz izdevies triumfēt 1. līgā ["Caramba/Dinamo" 2015. gadā un "Babīte" 2016.]. "Super Nova" prezidents Jānis Engelis sezonas prezentācijas pasākumā atzina, ka klubs neizvirza tūlītējo mērķi tikt vēl vienu līmeni augstāk, par sezonas uzdevumu nosaucot tikšanu trijniekā. Tāpat Engelis atklāja, ka 1. līgas komandas budžets [neskaitot jauniešu akadēmijas izmaksas!] būs ap 25 tūkstošiem eiro. Mājas spēles "Super Nova" aizvadīs Olaines pilsētas stadionā, jo Rīgā neizdevās atrast piemēroto risinājumu. 1. līgas jaunpienācēji vēlējās aizvadīt mačus Jaunmārupes stadionā, tomēr saņēmuši atteikumu. Sastāva ziņā Jurģa Kalna vadītā "Super Novas" komanda izskatās 1. līgas līmenim iespaidīgi - Andrejs Perepļotkins, Edgars Kārkliņš, Dmitrijs Kuzmins, Bogdans Ņesterenko, Alekss Regža, Maksims Vasiļjevs, kuriem līdzās spēlēs vairākkārtēji Latvijas jaunatnes sacensību laureāti no kluba akadēmijas. Tāpat jāmin, ka klubs aktīvi strādās pie skatītāju piesaistes, uz katru mājas spēli apsoloties sagatavot programmiņas.

Komanda: BFC Daugavpils/Progress
Stadions: Stadions "Celtnieks"
2017. gadā: 3. vieta
Galvenais treneris: Viktors Morozs
Vadošie spēlētāji: Valērijs Afanasjevs, Sedriks Kouadio, Vugars Askerovs

Komanda: RTU FC/Skonto Acedemy
Stadions: Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas stadions / RTU stadions
2017. gadā: 9. vieta
Galvenais treneris: Armands Zeiberliņš
Vadošie spēlētāji: Aleksejs Grjaznovs, Ņikita Juhņevičs, Roberts Ķipsts

Komanda: SK Super Nova
Stadions: Olaines pilsētas stadions
2017. gadā: 3. vieta 2. līgas finālturnīrā
Galvenais treneris: Jurģis Kalns
Vadošie spēlētāji: Andrejs Perepļotkins, Alekss Regža, Dmitrijs Kuzmins

Tepat vien būs!

Starpsezonā "Auda" kļuva par vienu no četrām komandām, kas atteicās no dalības "Mercure" kausa izcīņā, izvēloties aizvadīt pārbaudes spēles ar Lietuvas, Igaunijas, Latvijas 2. līgas un dublieru čempionāta komandām. Pēc neveiksmīgās iepriekšējās sezonas Ķekavas komandu skāra lielas sastāva izmaiņas: komandas rindas papildinājuši pieredzējušie Aleksandrs Zeņkovs un Staņislavs Pihockis, "Rīgas Futbola skolas" audzēknis Jelisejs Zvonkovs, kā arī leģionāri no Dienvidkorejas un Japānas. Tāpat "Audas" komandas pieteikumā var atrast bijušo Latvijas nacionālās izlases kapteini Kasparu Gorkšu, kurš pilda tēvam doto solījumu par spēlēšanu dzimtajā komandā savas karjeras norietā. Kaspara jaunākais brālis Rihards pirmssezonas prezentācijā paziņoja, ka komandas mērķis ir 1. vietas izcīnīšana, jo "nav jau jēgas piedalīties, ja neizvirza tos augstākos mērķus".

Nedaudz pieticīgāk par savām sezonas perspektīvām raugās "Audas" principiālie pretinieki no JDFS "Alberts", kuru galvenais treneris Arturs Zakreševskis būs apmierināts ar komandas tikšanu trijniekā. "Alberta" sastāvu starpsezonā pastiprināja trīs mettieši Artūrs Švalbe, Aivars Emsis un Roberts Ralfs Gudēns, pretējā virzienā dodoties vārtsargam Helmutam Saulītim. Pērn astoņas sausās spēles aizvadījušā Sauliša vietā komandas vārtus sargās Dagnis Sausais, kurš aizvilka savu komandu līdz "Mercure" kausa bronzas godalgām.

No dalības pārbaudes turnīrā labprāt būtu atteikusies Rēzeknes FA/BJSS komanda, kurai sanāca nokļūt starpsezonas galvenajā skandālā. Pēc minētās spēles Rēzeknes sastāvu papildināja vairāki Daugavpils 2. līgas vienības "LDz Cargo"/DFA spēlētāji: Aigars Catlakšs, Jurijs Halimons, Ričards Raščevskis, Jans Radevičs un Vladimirs Volkovs. "Mums tagad ir dažas grupiņas - vienā ir pieredzējušie vietējie spēlētāji, citā Daugavpils futbolisti, kā arī komandā ir virkne akadēmijas jauniešu," komandas komplektāciju komentēja Rēzeknes BJSS direktors Žanis Ārmanis. Atbildot uz jautājumu par sezonas mērķiem Ārmanis bija pieticīgs, minot tikšanu vadošo sešiniekā.

Komanda: FK Auda
Stadions: "Audas" stadions
2017. gadā: 10. vieta
Galvenais treneris: Eduards Štrubo
Vadošie spēlētāji: Jorens Gorkšs, Mareks Matīss Labanovskis, Staņislavs Pihockis

Komanda: JDFS Alberts
Stadions: Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas stadions / Rīgas 49. vidusskolas stadions
2017. gadā: 6. vieta
Galvenais treneris: Arturs Zakreševskis
Vadošie spēlētāji: Dagnis Sausais, Dāvis Daugavietis, Mārtiņš Remess

Komanda: Rēzeknes FA/BJSS
Stadions: RPD Sporta pārvaldes stadions / O/C "Rēzekne" stadions
2017. gadā: 7. vieta
Galvenais treneris: Kirils Kurbatovs
Vadošie spēlētāji: Dmitrijs Borisovs, Guntars Silagailis, Andrejs Rogozins

Nedrīkst atslābt!

Augstāku mērķi sev nospraudis "Tukums 2000"/TSS klubs, kura prezidents Verners Akimovs izteica vēlmi sezonu pabeigt vadošo četriniekā, atminoties pagājušajā sezonā izcīnīto 5. vietu. "Mercure" kausa mačos tukumnieku galvenais treneris daudz ļāva spēlēt 2002. gadā dzimušajiem futbolistiem, kuru vidū īpaši izcēlās Reinis Bečers un Rolands Leja. Starpsezonā Tukuma komandai pievienojušies divi ukraiņu un viens gruzīnu leģionārs, taču par viņu varējumu laukumā pagaidām grūti spriest. Tāpat jāmin, ka Andreja Lapsas vadītā komanda palikusi bez pēdējo sezonu galvenā vārtu guvēja Dmitrija Kuzmina, kurš pēc telpu futbola sezonas beigām pastiprinās "Super Novas" komandu.

"Grobiņas" SC komanda februārī saskārās ar licencēšanas problēmām, federācijas komisijai Grobiņas pilsētas stadionu uzskatot par reglamentam neatbilstošu. "Protams, bija variants visas spēles aizvadīt, piemēram, Liepājā, taču mums šāds risinājums licies nepieņemams," skaidroja kluba sporta direktors Andis Ādiņš. Neskaidrības ar komandas dalību 1. līgas čempionātam lika grobiņniekiem atteikties no uzaicinājuma piedalīties "Mercure" kausa izcīņas spēlēs. Mērķa par kādas konkrētas vietas izcīnīšanu Liepājas sporta skolas audzēkņiem bagātajai komandai nav, taču jāmin, ka pirmssezonas preses konferencē Grobiņas kluba pārstāvis bija vienīgais, kurš kategoriski noliedza iespējamību nākamgad startēt Virslīgas čempionātā. Minot par sastāva izmaiņām, būtisks pastiprinājums Viktora Dobrecova vadītajai komandai varētu būt Reinis Flaksis, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja "Jelgavas" meistarkomandā.

Savs šarms allaž ir bijis Preiļu BJSS komandai, kas pērn palika priekšpēdējā vietā turnīra tabulā. Preilieši šosezon nedaudz pārkāpuši uzstādījumu spēlēt tikai ar vietējiem futbolistiem, 1. līgas komandai piesaistot dažus telpu futbola kluba "Rēzekne" spēlētājus. Lielākās bažas Preiļu trenerim Imantam Babrim sagādā vārtsargu līnija: "Man ir divi vārtsargi, kuri strādā maiņu darbu - viens ceļa būves uzņēmuma, cits rūpnīcā. Un jau tagad man ir skaidrs, ka 28. aprīlī pret Rēzekni viens vārtsargs nebūs, bet otrs centīsies salikt maiņas tā, lai tiktu. Bet ja netiks, mums būs trešais vārtsargs un atkal var būt kaut kāds ne tāds rezultāts..." Atbildot uz jautājumu par sportiskiem mērķiem, Babris norādīja, ka Preiļu komandai svarīgi tikt pie iespējas Latvijas kausa izcīņā uzņemt kādu no Virslīgas vienībām.

Komanda: FK Tukums 2000/TSS
Stadions: Tukuma pilsētas stadions / Tukuma stadions Pauzera pļavās
2017. gadā: 5. vieta
Galvenais treneris: Andrejs Lapsa
Vadošie spēlētāji: Toms Aizgrāvis, Kristers Eduards Švāns, Rinalds Kalnciems

Komanda: Grobiņas SC
Stadions: Grobiņas pilsētas stadions / Stadions "Daugava", rezerves laukums (Liepāja)
2017. gadā: 4. vieta
Galvenais treneris: Viktors Dobrecovs
Vadošie spēlētāji: Reinis Flaksis, Ralfs Denijs Džeriņš, Emīls Knapšis

Komanda: Preiļu BJSS
Stadions: Preiļu novada BJSS stadions
2017. gadā: 11. vieta
Galvenais treneris: Imants Babris
Vadošie spēlētāji: Miks Babris, Matīss Babris, Vladislavs Breidaks

Nepalikt pēdējiem!

Nelielas izmaiņas piedzīvojusi allaž sīkstā FK "Smiltene"/BJSS, kas pērn prata atņemt vairākus punktus turnīra tabulas augšdaļas komandām. Anda Rozīša un Raimonda Dūmiņa vadītās komandas mērķis ir pakāpties vietu augstāk, salīdzinot ar pērn izcīnīto 8. vietu. Palīdzēt izpildīt šo uzdevumu centīsies no Ventspils atgriezušais Ralfs Akmins un savulaik "Valmierā" spēlējušais Ralfs Apsītis. Pirmssezonas pasākumā kluba pārstāvis Toms Markss atzīmēja, ka šosezon Smiltenes un apkārtnes futbola līdzjutēji 1. līgas spēles varēs vērot jaunajās tribīnēs.

"Valmiera Glass/ViA" komandai paceļoties uz Virslīgu, par principiālāko pretinieku smilteniešiem grasās kļūt "Staiceles Bebri", kas šosezon savākuši, viņuprāt, "zelta sastāvu". Komandas pieteikumā figurē bagātu Virslīgas pieredzi sakrājušie brāļi Mārcis un Māris Savinovi, augumā raženais uzbrucējs Jānis Lapss, pieredzējušie Maksims Koļesņikovs un Kalvis Grāveris. Tāpat gaidāms, ka Staiceles komandā šosezon spēlēs divi leģionāri no Uzbekistānas. Kluba menedžeris Jānis Jaunzems minēja, ka staiceliešu mērķis gaidāmajai sezonai ir nepalikt pēdējā vietā, kā tas notika iepriekšējā gadā.

Jauna izaicinājuma priekšā atrodas Balvu SC komanda, kas pēdējā brīdī saņēma uzaicinājumu startēt 1. līgas čempionātā. Zīmīgi, ka sezonas prezentācijas pasākumu apmeklēja arī SK "Cēsis" vadītājs Krišjānis Kļaviņš, kura klubs 2. līgas finālturnīrā palika augstāk par balveniešiem, taču uzaicinājumu piedalīties 1. līgas čempionātā tā arī nesagaidīja. Gatavojoties startam čempionātā, Balvu vienība pastiprināja savas rindas ar dažiem Ziemeļaustrumu reģiona futbolistiem. Piekrituši spēlēt Balvos arī daži rīdzinieki, starp kuriem arī emocionālākais Latvijas futbola komentētājs Emīls Blūms. Jāatzīmē, ka Balvu komanda, kas vismaz šobrīd izskatās kā galvenā turnīra pastarīte, mājas spēles plāno aizvadīt Rugājos, jo Balvu pilsētas stadions pašlaik atrodas rekonstrukcijas stadijā. Tikmēr vasarā balvenieši cer pārvākties uz Gulbeni, kur vēl 2015. gadā neilgu brīdi mājoja Virslīga.

Komanda: FK Smiltene/BJSS
Stadions: Smiltenes pilsētas Tepera stadions
2017. gadā: 8. vieta
Treneri: Raimonds Dūmiņš un Andis Rozītis
Vadošie spēlētāji: Elvis Teremko, Kristers Aldis Puriņš, Mārtiņš Rakštelis

Komanda: FK Staiceles Bebri
Stadions: MTC "Staicele" laukumi
2017. gadā: 12. vieta
Galvenais treneris: Jānis Valaņins
Vadošie spēlētāji: Kalvis Grāveris, Jānis Lapss, Mārcis Savinovs

Komanda: Balvu Sporta centrs
Stadions: Gulbenes pilsētas stadions / Rugāju stadions
2017. gadā: 6. vieta 2. līgas finālturnīrā
Galvenais treneris: Jānis Zakarīts
Vadošie spēlētāji: Vadims Sņegovs, Rihards Ščogols, Jurģis Vilciņš

1. līgas sezonas reklāmas rullītis. Pirmssezonas preses konferences audioierakstu lejupielādē šeit.

Kura komanda izcīnīs ceļazīmi uz Virslīgu?

  • 80

  • 52

  • 41

  • 11

  • 12

  • 17

  • 18

  • 38


     [+] [-]

, 2018-04-20 17:40, pirms 6 gadiem
Vai šogad nebūs tradicionālo Novicka jautājumu katra kluba pārstāvim par sezonas mērķiem, gatavošanos sezonai, sastāvu utt.? Paldies Arkādijam par šo apskatu.

P.S. Vai man ir pareiza info, ka 49.vsk. stadionā nav tribīņu?

     [+] [-]

, 2018-04-20 19:30, pirms 6 gadiem
P.S. Vai man ir pareiza info, ka 49.vsk. stadionā nav tribīņu?
[/quote]

neliela tribine ir, stāvēt nevajadzēs

     [+] [-]

, 2018-04-20 20:21, pirms 6 gadiem
Balvi labākie, Balvi stiprākie, urāa, urāa urāa!!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-20 20:56, pirms 6 gadiem
Balvi pirmssezonas sagatavošanās posmā spēja pagrūst pat 2. Līgas komandām. Droši, kā nākošajā sezonā Balvu vietu ieņems SK Cēsis.
Bet, lai čaļi kapā. Būs lieliska pieredze jaunajiem.
Par Final4 gan būs labs kapiņš

  +1 [+] [-]

, 2018-04-20 21:31, pirms 6 gadiem
Par Daugavpili! Latgale ražo labus futbolistus un virslīgas klubs reģionam ir vajadzīgs!
Ceru ka mainīsies vietām ar Mettu!

  +1 [+] [-]

, 2018-04-20 22:34, pirms 6 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Par Daugavpili! Latgale ražo labus futbolistus un virslīgas klubs reģionam ir vajadzīgs!
Ceru ka mainīsies vietām ar Mettu!
Totopilij nav ko meklēt Virslīgā!

  +1 [+] [-]

, 2018-04-20 22:46, pirms 6 gadiem
1. Kurš trenēs ''RTU/Skonto academy'' - Babičevs, Zeiberliņš (kā norādīts online.lff.lv) vai Koļesņičenko?
2. Vai ''Audas'' sastāvā pieteiktais Serhii Myshei ir Latvijas pilsonis?
3. Kā atrisinājās jautājums ar Preiļu galveno treneri? Babrim nav A-UEFA licences. Pērn formāli galv.treneris bija Voskāns, bet, šķiet, viņš nebija manāms nevienā spēlē.

     [+] [-]

, 2018-04-21 12:43, pirms 6 gadiem
Balvi labākie, Balvi stiprākie, urāa, urāa urāa!!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-21 13:32, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Vai šogad nebūs tradicionālo Novicka jautājumu katra kluba pārstāvim par sezonas mērķiem, gatavošanos sezonai, sastāvu utt.? Paldies Arkādijam par šo apskatu.

P.S. Vai man ir pareiza info, ka 49.vsk. stadionā nav tribīņu?
Tas, vislabākajā šī vārda nozīmē, ir īstais tautas futbola laukums Rīgā.
To sarežģīti nosaukt par stadionu. Bet, domāju, ka nesamelošu, ja teikšu, ka to laukumu tik pat labi kā savu pagalmu pārzin praktiski ikviens, kurš Rīgā mēdz spēlēt futbolu amatieru līmenī. Vēl jo vairāk tad, ja tik tiešām tiek uzspēlēts arī 2.līgas Rīgas grupā.

     [+] [-]

, 2018-04-21 15:13, pirms 6 gadiem
Šeit viss skaidrs. .. Daugavpils Un Rezekne !

     [+] [-]

, 2018-04-21 16:02, pirms 6 gadiem
Spēlētāji, kuri ir spēlējuši Virslīgā (aizvadījuši tajā kaut vienu spēli):

Daugavpils/Progress (14): Snarskis, Lihoļetovs, Afanasjevs, Skrebels, Deružinskis, Žaldovskis, Sokolovs, A.Ivanovs, Askerovs, S.Vorobjovs, Den.Kozlovs, J.Morozs, Urbāns, Lebamba;
Rēzekne (14): Rubļevskis, P.Ostrovskis, Dobratuļins, G.Silagailis, Catlakšs, Volkovs, Silovs, Radevičs, Maslobojevs, Haļimons, Borisovs, Vjalkins, Raščevskis, Ziemelis;
Super Nova (12): M.Vasiļjevs, Keirāns, Perepļotkins, A.Regža, Hvoiņickis, Ņesterenko, S.Vasiļjevs, K.Kalniņš, E.Kārkliņš, Avdejevs, Kuzmins, Rosoha;
JDFS Alberts (9): Putniņš, Daudziešans, Gudēns, Daugavietis, Pavļučenko, A.Zakreševskis, Mangulis, Švalbe, E.Daņilovs;
Auda (8): Labanovskis, Zeņkovs, Rič.Grauze, A.Fjodorovs, Truņins, I.Barinovs, Pihockis, K.Gorkšs;
Staiceles Bebri (8): Māris un Mārcis Savinovi, Lapss, M.Koļesņikovs, D.Ostrovskis, Grāveris, V.Jansons, J.Višņakovs;
Grobiņa (8): Vīksna, Džeriņš, Gladiļins, J.Jēkabsons, Koršakovs, Knapšis, Tumanovs, Flaksis;
Tukums 2000 (4): Mukins, E.Joksts, P.Pilāts, Aizgrāvis;
RTU/Skonto academy (4): Bāliņš, Grjaznovs, Šeļegovičs, Juhņevičs;
Preiļi (2): Prokopkins, Putāns;
Smiltene (1): Teremko;
Balvi (1): Kozlovskis.