Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Ogre" ziedo drēbes un futbola inventāru Ukrainas iedzīvotājiem

Agris Suveizda

"Ogre" ziedo drēbes un futbola inventāru Ukrainas iedzīvotājiem
Raivis Rubīns (ar bumbu)
Foto: Ritvars Raits, Osports.lv

"Komanda.lv" 1. līgas futbola klubs "Ogre" iesaistījies Ogres novada pašvaldības rīkotajā akcijā par humānās palīdzības sniegšanu Ukrainas pilsētas Čerņihivas iedzīvotājiem, vēsta portāls Fakti.lv.

Ogres novada domes izpilddirektors Pēteris Dimants: "Īpašs prieks, ka kopā ar klubu ieradušies bērni. Pirmoreiz akcijā iesaistījušies arī bērni, kuri atnāk un izsaka savu atbalstu, izprot situāciju, jo viņiem ir paskaidrots, kas pašreiz notiek Ukrainā. Un labprātīgi ziedo savas mantiņas [citiem] bērniem, kuriem to šobrīd pietrūkst."

"Sekojam līdzi notikumiem Ukrainā un neesam vienaldzīgi par to, kas notiek pasaulē," video sižetā saka kluba prezidents, pieaugušo komandas spēlētājs un jauniešu treneris Raivis Rubīns. "Mūs uzrunāja domes pārstāvji, un sakoordinējām tuvākos cilvēkus, kas varētu palīdzēt. Pārsvarā [saziedotas] drēbes, ir arī dažāds futbola inventārs. Ja varam palīdzēt nelaimē cietušajiem, tas ir tikai apsveicami, jo nezinām, kas ar mums būs rīt."

Izmantotie resursi:
Fakti.lv

  -1 [+] [-]

, 2015-08-19 15:36, pirms 9 gadiem
Naudu ziedojiet, pārtika un apģērbs viņiem atliku likām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-19 16:50, pirms 9 gadiem
kur tad palicis ''gaišais cilvēks''Pertija? ir taču iespēja izcelties iespēja caur ''Skonto''sevi apliecināt

     [+] [-]

, 2015-08-19 21:24, pirms 9 gadiem
lancers rakstīja: kur tad palicis ''gaišais cilvēks''Pertija? ir taču iespēja izcelties iespēja caur ''Skonto''sevi apliecināt
Drīz jau humānā palīdzība būs no FK Ogre jāsniedz pašam Skonto FC