Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Super Nova" un "Daugavpils/Progress" svin otrās uzvaras divas spēlēs

Krišs Upenieks

"Super Nova" un "Daugavpils/Progress" svin otrās uzvaras divas spēlēs
Edgars Kārkliņš
Foto: Mercure Rīga kauss

Vakar Skonto hallē Rīgā tika aizvadītas divas ''Mercure Rīga'' kausa futbolā spēles. A grupā ''Super Nova'' ar 4:3 pieveica ''Rēzeknes FA/BJSS'', bet ''Daugavpils/Progress'' tika galā ar ''Staiceles bebru'' pretestību - 2:0.

''Super Nova'' A grupā aizvadīja spēles gan piektdien, gan sestdien. 16. martā Jurģa Kalna vadītā komanda ar 10:0 sagrāva Preiļu komandu, bet pret Rēzekni, kas dienu iepriekš ar 1:5 zaudēja ''RTU FC/Skonto academy'' gaidīja jau krietni nopietnāka spēkošanās.

18. minūtē rezultātu atklāja Dmitrijs Kuzmins, bet trīs minūtes vēlāk Edgars Kārkliņš noskrēja vairākus pretspēlētājus un raidīja bumbu vārtu tālajā stūrī. 31. minūtē izcēlās Rēzeknes pārbaudāmais futbolists, tomēr 24. minūtē Latgales komanda samaksāja par rupju kļūdu laukuma vidusdaļā, un noslēgumā pēc Kuzmina piespēles Kārkliņš bumbu raidīja tukšā vārtu stūrī - 3:1.

Otrā puslaika ievadā soda laukumā noteikumus pārkāpa Andrejs Perepļotkins, un 11 metru soda sitienu Rēzeknei atkal realizēja pārbaudāmais futbolists (3:2). Dažas minūtes vēlāk pendele arī uz Rēzeknes vārtiem, un precīzs sitiens Kuzminam, gūstot otros vārtus spēlē un atjaunojot divu vārtu pārsvaru komandai (4:2). 69. minūtē ar lielisku sitienu vārtu apakšējā stūrī starpību samazināja Pēteris Ivenkovs, bet 4:3 uzvaru ''Supernova'' noturēja. Jāpiemin, ka uzvarētāji spēles gaitā veica desmit spēlētāju maiņas, bet Rēzekne - astoņas.

B grupas spēlē savā starpā tikās ''Daugavpils/Progress'' un ''Staiceles bebri'' komandas. Daugavpilieši spēli aizvadīja ar krietni citādāku sastāvu nekā dienu iepriekš izcīnītajā 2:0 uzvarā pret JDFS ''Alberts'', tādējādi lielākas cerības parādījās ''Bebriem'', kas piektdien ar 1:5 zaudēja Tukumam.

Jau pašā spēles sākumā ''Bebriem'' bija lieliska iespēja gūt vārtus, taču tā palika neizmantota. Pirmie vārti tika gūti 46. minūtē, kad lielisks sitiens tālajā stūrī padevās Denisam Kozlovam (1:0). ''Bebri'' vairākās situācijās biju tuvu rezultāta izlīdzināšanai, taču 82. minūtē tika pieļauta rupja kļūda, un Dainis Sibirjanovs panāca šīs spēles galarezultātā - 2:0.

Visas turnīra spēles tiešraidē vērot piedāvā portāls Sportacentrs.com.

Turnīra kalendārs

Piektdiena,9.marts
plkst. 10:30 | Preiļu BJSS - RTU FC/Skonto Academy (Elektrum OC halle, Rīga), 0:8
plkst. 13:00 | JDFS Alberts - FK Tukums 2000/TSS (Elektrum OC halle, Rīga), 3:0
Piektdiena,16.marts
plkst. 11:00 | Preiļu BJSS - SK Super Nova (Elektrum OC halle, Rīga), 0:10
plkst. 12:00 | Rēzeknes FA/BJSS - RTU FC/Skonto Academy (Skonto halle, Rīga), 1:5
plkst. 13:05 | JDFS Alberts - BFC Daugavpils/Progress (Elektrum OC halle, Rīga), 0:2
plkst. 14:05 | FK Staiceles Bebri - FK Tukums 2000/TSS (Skonto halle, Rīga), 1:5
Sestdiena,17.marts
plkst. 16:30 | Rēzeknes FA/BJSS - SK Super Nova (Skonto halle, Rīga), 3:4
plkst. 19:00 | FK Staiceles Bebri - BFC Daugavpils/Progress (Skonto halle, Rīga), 0:2
Piektdiena,23.marts
plkst. 10:00 | FK Staiceles Bebri - JDFS Alberts (Elektrum OC halle, Rīga)
plkst. 12:30 | Rēzeknes FA/BJSS - Preiļu BJSS (Elektrum OC halle, Rīga)
Ceturtdiena,29.marts
plkst. 12:00 | SK Super Nova - RTU FC/Skonto Academy (Skonto halle, Rīga)
plkst. 14:05 | BFC Daugavpils/Progress - FK Tukums 2000/TSS (Skonto halle, Rīga)