Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Video: Mercure Rīga kausa izcīņas spēlē, "BFC Daugavpils/Progress" pieveic "FK Staiceles Bebri"

Egīls Balodis
Egīls Balodis
1. līgas komandu pārbaudes turnīra Mercure Rīga kausa izcīņas spēlē, BFC Daugavpils/Progress ar 2:0 (0:0) pieveica FK Staiceles Bebri komandu. Momentiem bagātā spēlē Bebriem jau 2. minūtē bija izdevība atklāt rezultātu taču bumba noripoja gar Daugavpils vārtu līniju to nešķērsojot. Pirmie vārti tika gūti tikai 2. puslaika sākumā, bet nākamos bija jāgaida līdz spēles 82. minūtei. Arī Staiceles komandai bija vairākas labas vārtu gūšanas iespējas, kas palika neizmantotas, taču no vēl pārliecinošāka zaudējuma Bebrus vairākkārt glāba vārtsargs Andis Kārkliņš.Turnīra nākamajā spēlē BFC Daugavpils/Progress, ceturtdien, 29. martā plkst. 14:05 Skonto hallē Rīgā, pretī stāsies FK Tukums 2000/TSS futbolisti.
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2018-03-18 12:04, pirms 6 gadiem
Staicelei ļoti labs vārtsargs un arī uzbrucējs ar 9. numuru ļoti tehnisks izskatās. Progress pārāki monentu izveides un realizācijas ziņā, līdz ar to pelnīta uzvara.