Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš Remess - septembra mēneša labākais futbolists 1. līgā

Krišs Upenieks

Mārtiņš Remess - septembra mēneša labākais futbolists 1. līgā
Mārtiņš Remess (pa kreisi)
Foto: LFF

Par komanda.lv 1. līgas čempionāta septembra mēneša labāko futbolistu nosaukts 22 gadus vecais JDFS Alberts vienības pussargs Mārtiņš Remess.

Aizvadīto mēnesi JDFS Alberts komanda uzsāka ar zaudējumu pret FK Smiltene/BJSS futbolistiem (1:2), bet tam sekoja trīs uzvaras pēc kārtas pār FK Tukums 2000/TSS (1:0), RTU FC/Skonto Academy (2:1) un FK Staiceles Bebri (1:0) vienībām. Visās šajās spēlēs Mārtiņš Remess laukumā devās savas komandas sākumsastāvā, tiekot nomainīts tikai reizi – pašā cīņas izskaņā pret FK Staiceles Bebri. Pussargs guva abus savas komandas vārtus pret RTU FC/Skonto Academy, kā arī vienīgos vārtus mačā pret Staiceles futbolistiem.

Ar deviņiem precīziem sitieniem Mārtiņš Remess šosezon ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, bet čempionāta kopējā ieskaitē viņš ir devītais labākais vārtu guvējs. Pussargs guvis tieši pusi no savas komandas vārtiem, bet kopvērtējumā JDFS Alberts pašlaik noslēdz labāko astoņnieku.

Mēneša labākā spēlētāja noteikšanā tiek ņemts vērā līdzjutēju, Latvijas Futbola federācijas (LFF) un veikala Komanda vērtējums. Līdzjutēju balsojuma labāko trijniekā vietas izpelnījās Vladislavs Breidaks (Preiļu BJSS), Igors Barinovs (FK Tukums 2000/TSS) un Voldemārs Baroniņš (FK Progress/AFA Olaine).

Tāpat noteikta septembra mēneša simboliskā izlase veikala Komanda vērtējumā, kurā iekļauti astoņi no nesenā līdzjutēju balsojuma dalībniekiem. Mēneša simbolisko izlasi veido vārtsargs Aleksandrs Vlasovs (BFC Daugavpils), aizsargi Igors Barinovs (FK Tukums 2000/TSS), Vladislavs Breidaks (Preiļu BJSS), Raivis Šonmanis (JDFS Alberts) un Elmārs Sietinsons (Valmiera Glass VIA), pussargi Romāns Džabajevs (Rēzeknes FA/BJSS), Kristers Puriņš (FK Smiltene/BJSS), Mārtiņš Remess (JDFS Alberts) un Aleksejs Grjaznovs (RTU FC/Skonto Academy), kā arī uzbrucēji Alvis Dubovs (Valmiera Glass VIA) un Alans Kouadio (BFC Daugavpils). Jau trešo reizi šosezon mēneša simboliskajā izlasē iekļuvis gan Alvis Dubovs, gan Mārtiņš Remess, bet Aleksandram Vlasovam un Elmāram Sietinsonam tas izdevies otro reizi.

Kā ziņots, aprīlī par turnīra labāko spēlētāju tika nosaukts Alvis Dubovs no Valmiera Glass VIA komandas, maijā balvu izpelnījās Grobiņas SC vienības pārstāvis Devids Dobrecovs, jūnijā pie lauriem tika Vugars Askerovs no FK Progress/AFA Olaine, par labāko jūlijā iebalsoja Preiļu BJSS pārstāvi Rolandu Putānu, bet augusta mēneša balvu izpelnījās Ričards Žaldovskis no BFC Daugavpils.

Izmantotie resursi:
lff.lv

     [+] [-]

, 2017-10-17 20:13, pirms 7 gadiem
22 gadi, var tālu aizspēlēties. Virslīga.

  -1 [+] [-]

, 2017-10-18 00:26, pirms 7 gadiem
Karogspliivo rakstīja: 22 gadi, var tālu aizspēlēties. Virslīga.
Virsliga tas ir talu? Atceros tur 16 gadigie speleja, konkurences nekadas, varbut sogad tas ir pamainijies, neesmu petijis!

     [+] [-]

, 2017-10-25 10:33, pirms 6 gadiem
Malacis,Mārtiņ!Tā turēt un uz virslīgu!