Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Metta/LU" un "Olimps" spēlē neizšķirti

"Metta/LU" un "Olimps" spēlē neizšķirti
Foto: fsmetta.lv

Trešdien FS "Metta/Latvijas Universitāte" aizvadīja kārtējo pirmssezonas draudzības spēli, Skonto hallē tiekoties ar JFK "Olimps". Spraigā un interesantā cīņā uzvarētājs tā arī netika noskaidrots. Spēle beidzās ar rezultātu 1:1.

Mača sākums tika aizvadīts piesardzīgi, komandām iztaustot vienai otra spēli. Iespēlējušies FS Metta/LU futbolisti arvien drošāk un asāk devās JFK Olimps vārtu virzienā. Pēc viena no ātrajiem mettiešu uzbrukumiem bumba nokļuva arī olimpiešu vārtu tīklā. Artjoms Loginovs (attēlā) ar labu piespēli atrada Maksimu Kamkinu, kurš nekļūdījās. Diemžēl kādu brīdi vēlāk pēc izklupiena no laukuma tika noraidīts, kreisās malas aizsargs Romans Rožkovskis.

Tā kā šī bija tikai draudzības spēle, Romana vietā laukumā devās Mārtiņš Ozols, kurš ieņēma centra aizsarga vietu. Savukārt kreisā aizsarga pozīcijā turpmāko spēles daļu aizvadīja Rūdolfs Puķītis. Lai arī FS METTA/Latvijas Universitāte nepalika mazākumā, šāds notikumu pavērsiens mainīja spēli. Turpmāko 1. puslaika daļu mettieši izskatījās nedaudz apjukuši un vairāk domāja par savu vārtu drošību.

Otrajā puslaikā FS Metta/LU sastāva tika izdarītas divas maiņas. Artjoma Zotova vietā laukumā devās Ņikita Parfjonovs, savukārt Maksimu Kamkinu nomainīja Kalvis Grāveris. Pēc trenera uzrunas pārtraukumā 2. puslaiks tika iesākts aktīvi. Vairākkārt ar labām saspēlēm tika izveidoti interesanti uzbrukumi, taču allaž kaut kas misējās. Vēlreiz bumbu pretinieku vārtos tā arī neizdevās iedabūt, diemžēl ko nepaveic Tu, izdara pretinieks. Vēl jo vairāk žēl, ka vārti tika zaudēti pēc nesaprašanās aizsardzībā. Pēc zaudētajiem vārtiem FS METTA/Latvijas Universitāte vēl centās izraut uzvaru, taču tā arī tas neizdevās un spēle noslēdzās neizšķirti 1:1.

"Metta/LU" galvenā trenera Andra Riherta pēcspēles komentārs: Kodak reportāža: Andra Riherta pēcspēles...

Informāciju sagatavoja
METTA


, 2011-03-17 14:05, pirms 13 gadiem
Metta/LU Rullē !!!
, 2011-03-17 14:35, pirms 13 gadiem
Kāda jēga šādam tekstam, ja nav komandu sastāvu -- jebkura spēles apskata būtiskākās daļas?!
, 2011-03-17 15:05, pirms 13 gadiem
olga rakstīja: Kāda jēga šādam tekstam, ja nav komandu sastāvu -- jebkura spēles apskata būtiskākās daļas?!
Redz kur ir arī sastāvi!
METTA
, 2011-03-17 16:33, pirms 13 gadiem
Manuprāt, ka komandas ir pilnīgi vienāda līmeņa. Metta būs spēcīga 1. līgā, kamēr Olimpam Virslīgā visticamāk klāsies ļoti grūti. Nekādu atšķirību spēka samēros es neredzu, vienīgā atšķirība ir līgas, kurās komandas šogad spēlēs.
, 2011-03-17 20:16, pirms 13 gadiem
to Piparmētra
Paldies! Man tiešām jau bija doma tur ieskatīties, bet nodomāju: ja jau mājaslapā būtu sastāvs, vai tad nu nebūtu arī publikācijā, tas taču absurds -- un tā arī nepārbaudīju(: Pilnai laimei gan vajadzētu abu komandu sastāvus; tas ir tāds diezgan kaitinošs mājaslapu paradums, ka informācijā par spēli piemin tikai savējos.
Andrejs Sokolovs. Foto: LFF

Sokolovam lielisks tālsitiens, "Rēzekne" izlaiž divu vārtu pārsvaru

"Optibet" Nākotnes līgā noslēgusies otrā spēļu kārta. Pirmdienas pievakarē lielisks tālšāviens padevās 17 gadus vecajam Andrejam Sokolovam, tomēr viņa panākto 2:0 pārsvaru "Rēzeknes" futbolisti nenosargāja, spēlējot neizšķirti 2:2 ar ventspilniekiem.
Renards Krišjānis cīņā ar Jusufu Rodo. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
3

Korzāns pēdējā uzbrukumā izrauj JDFS "Alberts" uzvaru, "Ogrei" otrais punkts

"Optibet" Nākotnes līgā svētdien tika aizvadītas trīs spēles. Dramatiskākā spēles izskaņa tika aizvadīta spēlē starp "Mārupi" un Jura Docenko Futbola skolu "Alberts", kurā viesi dažas sekundes pirms beigu svilpes guva vārtus un uzvarēja ar 1:0.
Gabriels Kirkils. Foto: Andris Grīnbergs
5

"Leevon PPK" un "Super Nova" uzvar arī otrās kārtas spēlēs

"Optibet" Nākotnes līgā sestdien tika aizvadītas pirmās trīs otrās kārtas spēles. Pie 2:0 uzvaras Smiltenē tika Māra Landmaņa un Jurija Žigajeva trenētā "Leevon PPK", savukārt Ervīna Pērkona vadītā "Super Nova" ar minimālu pārsvaru 1:0 uzveica valsts bagātākā kluba dublierus.