Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Metta" pārbaudes spēlē pieveic "Olimpu"

Andrejs Siliņš

"Metta" pārbaudes spēlē pieveic "Olimpu"
"Metta/Latvijas Universitāte"
Foto: fsmetta.lv

Pirmo pārbaudes maču, gatavojoties jaunajai sezonai, aizvadījušas FS "Metta/LU" un JFK "Olimps" vienības. Olimpiskajā Sporta centrā notikušajā savstarpējā mačā ar rezultātu 3:0 pārāki bija "Mettas" futbolisti.

Šajā spēlē "Metta" izmantoja divdesmit spēlētājus. Laukumā nedevās Kārlis Putāns, kuram vēl jāatgūstas pēc operācijas, pagājušās sezonas pamatvārtsargs Gvido Ķikāns, Emanuels Virdzemo Njodzeka un visi U-18 izlases spēlētāji, kuri aizvadīja turnīru Baltkrievijā. Nākamo pārbaudes spēli "Metta/LU" aizvadīs savā starpā, bet 30. janvārī, 12:00, S/N Arkādija plānots tikties ar šī gada Virslīgas jaunpienācēju - FK "Jelgava".

"Metta/LU" komandas pirmais treniņš tika aizvadīts otrdien, Olimpiskajā sporta centrā. Komandas spēlētāji savu meistarību pilnveido, uzlabojot kondīciju fiziskajos treniņos, darbojoties ar bumbām, dejojot un aizvadot draudzības spēles. Komandā šogad nespēlēs vairāki pieredzējuši spēlētāji - Mārcis un Māris Savinovi turpmāk spēlēs LMT Virslīgā, FK "Jelgava" sastāvā, Vladislavs Kozlovs jau sezonas izskaņā izmēģināja spēkus citā komandā. Arī Staņislavs Pihockis atrādās citiem klubiem, bet Ivars Gailis vairāk laika veltīs "Mettas" jauno futbolistu audzināšanai. Komandai pievienojušies vairāki U-18 jauniešu izlases spēlētāji un vārtsargs Vladislavs Masaļskis.

Izmantotie resursi:
fsmetta.lv

  +3 [+] [-]

, 2010-01-17 10:51, pirms 14 gadiem
Komandai pievienojušies vairāki U-18 jauniešu izlases spēlētāji un vārtsargs Vladislavs Masaļskis.[i/]

he, tāda normāla sakritība.

     [+] [-]

, 2010-01-17 12:08, pirms 14 gadiem
Nu pagaidām pārbaudes spēles neko labu par Olimpu neliecina. Gan jau tam vēl tiks atdoti spēlētāji, kas netiks Skonto, bet nu...
FS Mettai/LU jātiek šogad uz Virslīgu

  -2 [+] [-]

, 2010-01-17 12:23, pirms 14 gadiem
Meta netiks virsliga nekad mos kad buss kkadas 20 komandas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-17 13:55, pirms 14 gadiem
Nezinu nezinu! Man ir skumji, kā mēs zaudējām 1. līgas komandai, bet Metta spēlēja intersantāk, bet ceru Skonto iedos mums spēlētājus. Metta domāju šogad tiks virslīgā. Papildinājums ir labs, jaunie spēlētāji, kuriem būs laba pieredze izlašu mačos - 1. līgā tas dos savus augļūs un neskatoties uz vecumu, pieredzējošais vārstsargs, kurš man patika, kad viņš 2005. gada spēlēja Olimpā. Skatījos arī šo spēli ar Mettu, kur viņš 2 reizes reāli izvelka, tātad laikam neko nav aizmirsis, jo sen neesmu par viņu neko dzirdējis.
Īsumā - vēlu veiksmi Metta pirmājā līga, lai tiek augstāk un Olimpam tadu pašu rezultātu, kā iepr. gadā.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-19 13:48, pirms 14 gadiem
Mettai veiksmi un panākumus 2010 un sveiciens no FK Jelgava faniem!