Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Rēzeknē būs futbola laukums ar jaunākās paaudzes segumu

Rēzeknē būs futbola laukums ar jaunākās paaudzes segumu
Foto: L.Garkalne, rezekne.lv

Rēzeknes pilsētas domē piektdien tika parakstīts nodomu protokols par jaunākas paaudzes mākslīgā futbola laukuma seguma nodošanu Olimpiskajam centram "Rēzekne", kas labiekārtos topošo futbola laukumu.

LFF Stadionu un infrastruktūras komitejas priekšsēdētājs Vladimirs Žuks: "Mākslīgā seguma futbola laukumu izveides programmas ietvaros šodien tika parakstīts nodomu protokols par 105x68 metru jaunākas paaudzes mākslīgā futbola laukuma seguma nodošanu SIA „Olimpiskais centrs Rēzekne” topošā futbola laukuma labiekārtošanai. Pārējo stadiona infrastruktūras izveidi finansēs Rēzeknes pilsētas dome. Šis jau būs otrais pilna izmēra mākslīgais futbola laukums Rēzeknē. Kā zināms, 2011.gada septembrī pateicoties Rēzeknes pilsētas domes un Latvijas Futbola federācijas sadarbībai, tika atklāts mākslīgā seguma futbola laukums pie Rēzeknes 2.vidusskolas, kuru šodien aktīvi izmanto vietējās sporta skolas audzēkņi. Ņemot vērā Rēzeknes BJSS pieaugušo komandas sekmīgo sniegumu šīs sezonas Latvijas 1.līgas čempionātā, mums ir pamats domāt, ka komanda iekļūs Virslīgas futbola čempionātā. Jaunā futbola stadiona izbūve un mākslīgā seguma laukuma labiekārtošana ir nepieciešama visam Rēzeknes futbolam ilgtermiņā."

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs: "Pateicoties mūsu veiksmīgajai sadarbībai ar Futbola Federāciju, Rēzeknē jau drīz vien būs jauns futbola laukums, kur varēsim organizēt ne tikai pilsētas, bet arī daudz plašāka mēroga sacensības. Pilsētas pašvaldība ir ieguldījusi līdzekļus futbola laukuma pamatu un skatītāju tribīņu uzbūvei, bet tagad mēs esam saņēmuši arī jaunu, kvalitatīvu un mūsdienīgu futbola laukuma segumu. Mēs esam priecīgi un lepni, ka Rēzeknē ir izveidojusies Futbola akadēmija, kurā apvienojušies privātie futbola klubi un Bērnu-jaunatnes sporta skola. Mūsu puiši godam pārstāv Rēzekni pirmās līgas sacensībās un ceram, ka viņi ne mazāk veiksmīgi demonstrēs savas spējas arī augstākajā līgā. Nevar nepamanīt, ka sports Rēzeknē attīstās ļoti straujos tempos, un tas nozīmē gan fiziskās veselības nostiprināšanos, gan paplašinātas brīvā laika pavadīšanas iespējas rēzekniešiem".

Nodomu protokola parakstīšanas brīdī piedalījās Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, SIA „Olimpiskais centrs „Rēzekne”” valdes loceklis Vladimirs Bogdanovs un Rēzeknes pilsētas Sporta pārvaldes vadītājs Nikolajs Krilovs, Latvijas Futbola federācijas (LFF) valdes loceklis, LFF Stadionu un infrastruktūras komitejas priekšsēdētājs Vladimirs Žuks un LFF Stadionu un infrastruktūras komitejas priekšsēdētāja vietnieks Juris Gorkšs.

Izmantotie resursi:
www.rezekne.lv


, 2014-07-14 16:32, pirms 10 gadiem
Lieliski!!!
, 2014-07-14 16:53, pirms 10 gadiem
Un kad viņš būs gatavs?
Uz jaunās Virslīgas sezonu varēs jau sākt spēlēt, vai ne tik ātri?
, 2014-07-14 17:39, pirms 10 gadiem
Un cik tad tagad tajā jaunajā Rēzeknes stadionā būs skatītāju vietu? Un virs tribīnēm jumts vismaz būs? Un, kas ar stadiona apgaismojumu?
, 2014-07-14 18:42, pirms 10 gadiem
Par to jauno jau arī ir runa.
, 2014-07-14 20:16, pirms 10 gadiem
Ronaldi rakstīja: Par to jauno jau arī ir runa.
tieši tā, tā kā pats esmu no Rēzeknes, tad varu apliecināt. Runa ir par jauno, 2 vsk. treniņlaukums jau ir gatavs.

Ja par jauno stadionu runā, tad tas ir daļa no Rēzeknes Olimpiskā centra, ko plāno uzbūvēt līdz 2017. gada izskaņai (bet nez kā būs, jo plāno jau gadus 15)... bet nu vismaz stadions nu būs, vietas kaut kur 1000, pēc projekta apgaismojums nav paredzēts

Zemāk visa kompleksa vizualizācija ar sporta un ledus halli un stadionu
s27.postimg.org

dabā pirms apmēram mēneša tas izskatījās šādi

s14.postimg.org
, 2014-07-14 20:19, pirms 10 gadiem
Jāpiebilst, ka drīz sāksies arī šībrīža Rēzeknes stadiona rekonstrukcija tā, ka būs vairāk vietu kur pilsētā nodarboties ar sportu
, 2014-07-14 21:20, pirms 10 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: Jāpiebilst, ka drīz sāksies arī šībrīža Rēzeknes stadiona rekonstrukcija tā, ka būs vairāk vietu kur pilsētā nodarboties ar sportu
Piebildīšu tik to, ka Olimpiskā centra laukumā tiks spēlēts futbols, kamēr RSP, jeb tautā dēvētajā Daugavas stadionā, kā var saprast, uzsvars tiks likts uz vieglatlētiku, jo tiks atjaunoti (daži gan es teiktu, ka nevis atjaunotie, bet veidoti no jauna, jo jau sen dabā neeksistē) visi vieglatētikas sektori utt, kas ar ir ļoti ok, jo jaunajiem censoņiem tas tiešām ir vajadzīgs.
, 2014-07-28 03:51, pirms 10 gadiem
Vāks !!! Kā LFF amatpersona drīkst pateikt,ka ir pamats domāt,ka tas un tas iekļūs Virslīgā, knapi pēc 1.apļa!??? Tātad skaidri un gaiši atklājas lobijs, proti, Rēzekne smuki tiek vilkta uz augšu. Kaut vai paskatoties uz spēlēm, kur tika notiesāts tā kā vajag pret komandām,kas varētu patraucēt utt. Smuki!!!
, 2014-07-28 03:51, pirms 10 gadiem
Bet prieks, ka Latvijā būs vēl viens labs laukums!
Foto: JFK Ventspils
20

Nākotnes līgas sezona sāksies 6. aprīlī ar "Ventspils" viesošanos Tukumā

Latvijas Futbola federācija publicējusi "Optibet" Nākotnes līgas 2024. gada sezonas kalendāru. Pirmās kārtas spēles gaidāmas 6. un 7. aprīlī.
"Rēzeknes" aizsargs Artis Brīvers. Foto: LFF
13

Otro gadu pēc kārtas "Rēzekne" pa sētas durvīm ienāk Nākotnes līgā

Latvijas Futbola federācija (LFF) apstiprinājusi komandas, kurām būs tiesības 2024. gada sezonā spēlēt valsts otrajā spēcīgākajā turnīrā jeb "Optibet" Nākotnes līgā. Lai gan pagājušajā sezonā otro gadu pēc kārtas "Rēzekne" palika izkrišanas zonā, tomēr citu apstākļu dēļ Latgales komandai atvērušās sētas durvis dalībai turnīrā.
Jurijs Žigajevs. Foto: LFF
45

Žigajeva brigāde apvienojas ar "Leevon" un dodas uz Nākotnes līgu

Lielu ažiotāžu ģenerējusī Futbola komūna "Pa Pāris Kausiem" veic vēl vienu soli augšup Latvijas futbola piramīdā un pretendē uz spēlēšanu valsts otrajā spēcīgākajā turnīrā Nākotnes līgā. Pēc ambiciozā amerikāņu projekta FA "Jūrmala" nepacelšanās no skrējceļa, Māris Landmanis uzrunāja Juriju Žigajevu un tika nonākts līdz kopsaucējam par klubu apvienošanu, izveidojot komandu zem kopēja nosaukuma - "Leevon PPK".