Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Jaunais futbolists Kovaļkovs uz pārbaudes laiku pievienojies Baltkrievijas klubam

Ints Megnis
Ints Megnis

Jaunais futbolists Kovaļkovs uz pārbaudes laiku pievienojies Baltkrievijas klubam
Igors Kovaļkovs (otrais no labās). Foto: fc.vitebsk.by

Latvijas jaunais futbolists Igors Kovaļkovs uz pārbaudes laiku pievienojies Baltkrievijas komandai "Vitebsk".

"Vitebsk" komanda pirmdien sākusi pirmssezonas gatavošanās posmu un pirmās divas nometnes aizvadīs Vitebskā. Vēlāk ieplānotas vēl divas nometnes, no kurām viena būs Turcijā.

Gatavojoties jaunajai sezonai, "Vitebsk" komandai uz pārbaudes laiku pievienojušies pieci futbolisti, kuru vidū ir arī uzbrucējs Kovaļkovs.

Rēzeknes futbola audzēknis, kurš nākammēnes svinēs savu divdesmito dzimšanas dienu, Eiropas čempionāta kvalifikācijā spēlēja vienīgi U17 izlasē, bet U19 valstsvienībā to nav darījis. Iepriekšējās sezonas viņš pārstāvēja Latvijas pirmās līgas vienību RTU/"Skonto Academy", kas, kā vēstīts, nākamajā sezonā vairs nespēlēs šajā turnīrā. Pērn gan viņš spēlēja tikai sezonas sākuma daļā, izejot laukumā piecos mačos, kuros guva divus vārtus. Savukārt 2017. gadā izcēlās ar 13 precīziem sitieniem 20 spēlēs.

"Vitebsk" pagājušajā sezonā izcīnīja ceturto vietu Baltkrievijas čempionātā, kas bija tās augstākais rezultāts kopš 1998. gada.

Izmantotie resursi:
https://by.tribuna.com/football/107...

     [+] [-]

, 2019-01-14 23:55, pirms 5 gadiem
Kādreiz spēlējot ar šito čali likās baigi perspektīvais. Baltkrievijas Premjerlīgas 4. spēcīgākā komanda nebūtu slikts solis, it īpaši ja vēl tiks pie neslikta spēles laika 1. komandā. un ņemot vērā, ka uz sezonas 2. pusi 1. līgā bija kkur nozudis. Iespējams, tas arī neļāva atrast kko sakarīgu Latvijā

     [+] [-]

, 2019-01-15 16:43, pirms 5 gadiem
Eiropas čempionāta kvalifikācijā spēlēja vienīgi U17 izlasē

Toties divos gados pēc kārtas:

https://lff.lv/speles/ukraina-latvi... (2014.g pie gadu vecākiem)
https://lff.lv/speles/polija-latvij... (2015.g)