Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Metta/Latvijas Universitāte" mērķis - ceļazīme uz Virslīgu

"Metta/Latvijas Universitāte" mērķis - ceļazīme uz Virslīgu
FS "Metta/Latvijas Universitāte"
Foto: fsmetta.lv

Šīs nedēļas sākumā gatavošanos 2011. gada 1. līgas sezonai uzsākusi FS "Metta/Latvijas Universitāte" pieaugušo komanda, kuras mērķis jaunajā sezonā būs vietas izcīnīšana LMT Virslīgā.

Treniņi janvārī paredzēti četras reizes nedēļā sevī ietverot aerobikas nodarbības, skriešanu, darbu trenažieru zālē un, protams, galveno sastāvdaļu futbolu. Bez treniņiem paredzētas arī draudzības spēles, no kurām pirmā jau 16. janvārī, kad Olimpiskajā sporta centrā "mettieši" tiksies ar Latvijas U-18 vienību.

Gaidāmā 2011. gada sezona FS "Metta/Latvijas Universitāte" komandai kļūs par jubilejas, proti, piekto sezonu Latvijas čempionāta 1. līgā un nav noslēpums, ka "Metta" šo dzimšanas dienu mēģinās atzīmēt izcīnot ceļazīmi uz Virslīgu.

Pēc pirmajiem treniņiem sazinājāmies ar aizvadītās sezonas "Metta" Gada futbolistu 2010 Juri Skābardi, lai uzzinātu, kāda ir sajūta atsākot treniņus un vai pēc brīvdienām kaulos nav jūtams neliels stīvums.

Jura Skābarža komentārs:

"Pirmkārt jau patīkami atkal visiem sanākt kopā un, kas vēl jo vairāk patīkami, ka visi šobrīd ir veseli, bez nekādām traumām vai slimībām un cerams, ka tā arī paliks. Tāpat šobrīd visi ir izsalkuši pēc futbola un ar lielu vēlmi strādāt, kas noteikti nesīs augļus. Pēc pirmajiem treniņiem nekādu stīvumu nejūtu, jo individuāli visi strādājām arī brīvdienu laikā."


, 2011-01-14 14:22, pirms 13 gadiem
'Pēc organizētības un visa pārējā Metta Virslīgā varēja spēlēt jau sen. Jauns klubs, bet jau ar tradīcijām un, kas galvenais ar sakārtots un ar pareizu uzbūvi! Ceru, ka mērķis tiks sasniegts un Metta šogad izcīnīs ceļazīmiuz Virslīgu!
, 2011-01-14 14:31, pirms 13 gadiem
Pagājušogad biju uz pāris Mettas spēlēm, tiešām ceru, ka iekļūs Virslīgā! Tas nāktu par labu Virslīgai!
, 2011-01-14 15:32, pirms 13 gadiem
šī sezona varētu būt pateicīga šādam mērķim , jo itkā nav tādu ambiciozu pretendentu uz virslīgu kā pērn. Lai veicās.
, 2011-01-14 15:33, pirms 13 gadiem
Jau pagājušosezon medaļas nebija tālu! Šogad jātiecas pacelt kausu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-14 16:10, pirms 13 gadiem
rudzu maize rakstīja: Futbolā ir tāda lieta kā spēles programmiņa.Uz Mettas spēlēm tādas nav bijušas un nezin vai kādreiz vispār būs.Tā kā ir vēl pie kā piestrādāt,lai mājas spēes būtu labi organizētas.
pirmajā līgā , izņemot Jelgavu un Dažreiz Audu , neesmu redzējis nevienai komandai programiņu.
varbūt kāds zin vel kādu piemēru !
, 2011-01-14 16:17, pirms 13 gadiem
Abulam bija
, 2011-01-14 17:03, pirms 13 gadiem
Vai tad Mettai nebija programmiņas?
katrā gadījumā veiksmi! Simpātisks klubs! Vēl tik Valmierai atgriesties Virslīgā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-14 18:40, pirms 13 gadiem
Simpātiska komanda. Lai veicas. Gribētos viņus tiešām redzēt nākamgad Virslīgā.
, 2011-01-14 21:00, pirms 13 gadiem
Programmiņas savulaik bija pat otrajā līgā "Albertam". Izdot vienkāršu programmiņu ar elementāro informāciju datoru laikmetā nemaz nav grūti, tik vien vajag, kā gribēšanu.
, 2011-01-16 13:28, pirms 13 gadiem
rudzu maize rakstīja: Pagājšsezon vēl Gulbene,Valmiera.Gulbenē vispār krāsainas,paldies Lajukam.
un valmierai melnbaltas gribi teikt ?
, 2011-01-16 15:22, pirms 13 gadiem
Programmiņas vispār nevar būt kā noteicošais indikators labai mājas spēļu organizētībai. Atsaucoties uz lietotāja futbolasirds komentāru, tad tā ir taisnība, ka Mettai ir labas 5 gadu laikā nostiprinātas tradīcijas, citiem klubiem un komandām vajadzētu vien pačekot Mettas mājaslapu un smelties iedvesmu Uzskatu, ja lietainā un vējainā rudens dienā uz Mettas mājas spēli 1. līgā atnāk vairāk skatītāju nekā uz jebkuras citas komandas spēli Virslīgā, tad tā jau vien ir zīme, ka tur apakšā cilvēkiem ir labi pamati un labi mērķi. Turēšu īkšķus.
Andrejs Sokolovs. Foto: LFF

Sokolovam lielisks tālsitiens, "Rēzekne" izlaiž divu vārtu pārsvaru

"Optibet" Nākotnes līgā noslēgusies otrā spēļu kārta. Pirmdienas pievakarē lielisks tālšāviens padevās 17 gadus vecajam Andrejam Sokolovam, tomēr viņa panākto 2:0 pārsvaru "Rēzeknes" futbolisti nenosargāja, spēlējot neizšķirti 2:2 ar ventspilniekiem.
Renards Krišjānis cīņā ar Jusufu Rodo. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
3

Korzāns pēdējā uzbrukumā izrauj JDFS "Alberts" uzvaru, "Ogrei" otrais punkts

"Optibet" Nākotnes līgā svētdien tika aizvadītas trīs spēles. Dramatiskākā spēles izskaņa tika aizvadīta spēlē starp "Mārupi" un Jura Docenko Futbola skolu "Alberts", kurā viesi dažas sekundes pirms beigu svilpes guva vārtus un uzvarēja ar 1:0.
Gabriels Kirkils. Foto: Andris Grīnbergs
5

"Leevon PPK" un "Super Nova" uzvar arī otrās kārtas spēlēs

"Optibet" Nākotnes līgā sestdien tika aizvadītas pirmās trīs otrās kārtas spēles. Pie 2:0 uzvaras Smiltenē tika Māra Landmaņa un Jurija Žigajeva trenētā "Leevon PPK", savukārt Ervīna Pērkona vadītā "Super Nova" ar minimālu pārsvaru 1:0 uzveica valsts bagātākā kluba dublierus.