Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Rezultatīvie leģionāri Muimbā un Pamā jau atstājuši "Tukums 2000/TSS" sastāvu

Rezultatīvie leģionāri Muimbā un Pamā jau atstājuši "Tukums 2000/TSS" sastāvu
Lulū Pamā. Foto: Jānis Klāks, Jancisko Media, Tukums 2000/TSS

Francijas futbolisti Terenss Muimbā un Lulū Pamā, kuri šosezon kopā iesita 33 vārtus „komanda.lv” pirmajā līgā un palīdzēja „Tukums 2000/TSS” izcīnīt ceļazīmi uz Virslīgu, vairs nav kopā ar komandu un viņu atgriešanās tajā nākamsezon ir mazticama, portālam Sportacentrs.com atklāja Tukuma kluba prezidents Verners Akimovs.

23 gadus vecais Terenss Muimbā šosezon pirmajā līgā guva 18 vārtus un labāko snaiperu sarakstā ieņem trešo vietu. 26 gadus vecais Lulū Pamā guva 15 vārtus un ir dalītā piektajā vietā labāko vārtu guvēju sarakstā. „Tukuma” komanda pirms nedēļas garantēja sev pirmo vietu līgā, un šodienas mačā pret „Dinamo Rīga/Staicele” abi Francijas futbolisti vairs nebija komandas pieteikumā.

„Tukums 2000/TSS” prezidents Verners Akimovs mūsu portālam apliecināja, ka abi vairs nav kopā ar komandu un šoruden atlikušajās pirmās līgas spēlēs vairs nepiedalīsies. Teorētiski vēl ir iespēja, ka šīs sezonas Tukuma komandas līderi atgriežas komandā nākamgad, kad būs jāspēlē Virslīgā, taču Akimovs šo iespēju uzskatīja par mazu.

„Dzīvē viss ir iespējams, bet domāju, ka nākamsezon viņu mūsu komandā nebūs, vismaz nerēķināmies ar šādu iespēju,” teica Akimovs. „Mēs viņiem esam lielu pateicību parādā, jo viņi daudz paveica komandas labā un izšķīra vairāku spēļu likteni par labu mums. Būšu patiesi priecīgs, ja viņi savas karjeras turpinājumā tiks pie labiem līgumiem, potenciāls viņiem noteikti ir.”

Pamā un Muimbā kopā guva 33 vārtus šosezon, kas ir tieši trešā daļa no visas komandas vārtu guvumiem. Pamā izcēlās ar vārtu guvumu arī Latvijas kausa astotdaļfinālā, kad negaidīti tika sagrauta "Ventspils" komanda ar 4:1. Pirmajā līgā Tukumam vēl atlikušas četras spēles.


, 2019-10-13 09:37, pirms 5 gadiem
Kāpēc? ...
, 2019-10-13 12:58, pirms 5 gadiem
Tukumnieki jau varētu iedot kādu informāciju,kāpēc būtu jāatlaiž komandas rezultatīvākie spēlētāji,ja iekļuvuši virslīgā.Rodās jautājumi.Vai nu komanda nav ņemama par pilnu un nākošsezon tikai eksistēs virslīgā,vai nu šie spēletāji priekš virslīgas ir par vājiem un tiks iegādāti labāki.Pie formulas 8+3 tas ir visai reāli.
Ingars Pūlis. Foto: Jānis Līgats

Valmierieši spēles izskaņā uzvar Ventspilī, RFS jaunieši rauj gabalos "Smilteni"

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā svētdien tika aizvadītas divas spēles. Ar spēles pēdējo 15 minūšu ofensīvu "Valmieras" dublieri ar 3:0 nokārtoja uzvaru izbraukuma spēlē pret JFK "Ventspils". Savukārt pavisam bēdīga spēle izvērtās smilteniešiem, kuri pie Daugavas krasta ielaida septiņas bumbas savos vārtos pret RFS dublieru komandu.
Milans Brahmanis. Foto: LFF
20

Oranžie iesit trīs vārtus Ogrē, Baumanis pārkož Mārupes gurķīšus

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā 3. spēļu kārtā izcili savu sezonas ievadu turpināja aizvadīt JDFS "Alberts" futbolisti, kuri ar 3:0 pārspēja "Ogres United". Savukārt par pirmo trīs vārtus šosezon sakrājušo spēlētāju kļuva Renē Baumanis, kura divi precīzie sitieni gādāja par "Leevon PPK" uzvaru ar 4:2 pār mārupiešiem.
Andrejs Sokolovs. Foto: LFF

Sokolovam lielisks tālsitiens, "Rēzekne" izlaiž divu vārtu pārsvaru

"Optibet" Nākotnes līgā noslēgusies otrā spēļu kārta. Pirmdienas pievakarē lielisks tālšāviens padevās 17 gadus vecajam Andrejam Sokolovam, tomēr viņa panākto 2:0 pārsvaru "Rēzeknes" futbolisti nenosargāja, spēlējot neizšķirti 2:2 ar ventspilniekiem.