Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Žižmanovs: "2. vieta "Tranzītam" ir labs sasniegums"

Žižmanovs: "2. vieta "Tranzītam" ir labs sasniegums"
Ventspils "Tranzīta" futbolisti līksmo
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

"Mums pilnībā piederēja pārsvars, spēlētāji bija labi sagatavojušies. 3:0, 5:0 vai 8:0 - vienalga, kā beigtos spēle, būtu 2. vieta. Tas "Tranzītam" ir labs sasniegums," pēc šodien izcīnītās uzvaras pār "Gulbeni" (5:0), kas deva 2. vietu 1. līgā, sarunā ar eSports.lv pastāstīja Ventspils "Tranzīta" galvenais treneris Aleksandrs Žižmanovs.

Aleksandrs Žižmanovs, "Tranzīta" galvenais treneris: "Šodienas spēlē mums pilnībā piederēja pārsvars, spēlētāji bija labi sagatavojušies. Iesitām vārtus pirmā puslaika vidū, un tad pretiniekiem vispār vairs nebija izredžu, tikai viens bīstams soda sitiens. 3:0, 5:0 vai 8:0 - vienalga, kā beigtos spēle, būtu 2. vieta, kas "Tranzītam" ir labs sasniegums. Protams, nedaudz jau cerējām, ka "Jaunības" un "Daugavas" spēle beigsies neizšķirti, kas mums dotu 1. vietu un automātisku ceļazīmi uz Virslīgu, bet tagad esam otrie - arī labi.

Nopietni pārspēlēm gatavojas arī "Blāzma", jo šodien pret "Vindavu" tā izlika otro sastāvu. Vienīgi vēl nezinām, kura komanda vispirms spēlēs savā laukumā, bet kura - izbraukumā. Federācija to lems pirmdien. Tikko uzzināsim, kur būs pirmā spēle, varēsim plānot treniņus uz attiecīgā seguma laukuma."

Atgādinām, ka pārspēles par vietu nākamsezon Virslīgā starp Ventspils "Tranzītu" un Rēzeknes "Blāzmu" norisināsies nākamās nedēļas nogalē - 14. un 16. novembrī. Katra komanda aizvadīs vienu spēli savā laukumā un vienu - izbraukumā. Divu spēļu summā tiks noskaidrota tā komanda, kura nākamsezon spēlēs Virslīgā.


, 2008-11-08 21:47, pirms 15 gadiem
Ceru ka Blazma, jo Ventspils komandu gana jau virsliga!
, 2008-11-08 22:18, pirms 15 gadiem
Strunts par komandu skaitu, bet ja uz taam divaam nenaak iipasji daudz skatiitaaju, tad tresaa buus veel liekaaka.
, 2008-11-08 22:42, pirms 15 gadiem
kegums rakstīja: Strunts par komandu skaitu, bet ja uz taam divaam nenaak iipasji daudz skatiitaaju, tad tresaa buus veel liekaaka.
un viena pilseta ari nespej uzturet 3 komandas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-09 08:45, pirms 15 gadiem
Ventspilī uz futbolu iet tie kas iet.OC laukumā uz FK Ventspils spēlēm nedaudz vairāk,jo apstākļi labāki,jumts virs galvas un spēles līmenis labāks
FK Ventspils izpildījumā.2.pamatskolas laukumā mazāk,toties paši lielākie futbola mīļi.Tas arī viss.Tomēr nedomāju,ka virslīgā būtu vajadzība spēlēt trešajai Ventspils komandai,tā būtu tikai tāda ambīciju apliecināšana.Manuprāt jaunajiem spēlētājiem vajadzīga pakāpeniska meistarības attīstība 1.līga-dublieri un virslīga.Sen pārbaudīta shēma,ja spēlē trīs komandas virslīgā,tām vajadzīgas vēl tris dublieru komandas.Nav Ventspilī tik daudz kvalitatīvu futbolistu.
, 2008-11-09 19:28, pirms 15 gadiem
es biju pedēja spēle un spēlēju pret Venspili. malači,bij sagatavojušies nopietni. lai arī Gulbene bij drausmiga paskatā (1/3 dzeruši visu nakti un negulējuši, 2/3 vispār pirmo reizi spēlēja 1 līga),tomēr mēs cinijāmies un gribējam kadu punktu "nozagt".teikšu atklati,-mums nebij nekadu iespēju.Tik stipru pretinieku nebiju piedzivojis. Daugava un Jauniba nobāl viņu priekša.ja Venspils Tranzīts tiks virsliga,tad viņi nospēles tur cienigi.par to esmu pārliecinats!!!
, 2008-11-09 22:17, pirms 15 gadiem
, 2008-11-10 16:01, pirms 15 gadiem
broks7 rakstīja: Ceru ka Blazma, jo Ventspils komandu gana jau virsliga!
tranziitnieki ir malaci jau jau vinjiem tomeer tiek tas prieks!
, 2008-11-10 17:26, pirms 15 gadiem
Horoshaja komanda, pozdravljaju
Ingars Pūlis. Foto: Jānis Līgats

Valmierieši spēles izskaņā uzvar Ventspilī, RFS jaunieši rauj gabalos "Smilteni"

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā svētdien tika aizvadītas divas spēles. Ar spēles pēdējo 15 minūšu ofensīvu "Valmieras" dublieri ar 3:0 nokārtoja uzvaru izbraukuma spēlē pret JFK "Ventspils". Savukārt pavisam bēdīga spēle izvērtās smilteniešiem, kuri pie Daugavas krasta ielaida septiņas bumbas savos vārtos pret RFS dublieru komandu.
Milans Brahmanis. Foto: LFF
20

Oranžie iesit trīs vārtus Ogrē, Baumanis pārkož Mārupes gurķīšus

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā 3. spēļu kārtā izcili savu sezonas ievadu turpināja aizvadīt JDFS "Alberts" futbolisti, kuri ar 3:0 pārspēja "Ogres United". Savukārt par pirmo trīs vārtus šosezon sakrājušo spēlētāju kļuva Renē Baumanis, kura divi precīzie sitieni gādāja par "Leevon PPK" uzvaru ar 4:2 pār mārupiešiem.
Andrejs Sokolovs. Foto: LFF

Sokolovam lielisks tālsitiens, "Rēzekne" izlaiž divu vārtu pārsvaru

"Optibet" Nākotnes līgā noslēgusies otrā spēļu kārta. Pirmdienas pievakarē lielisks tālšāviens padevās 17 gadus vecajam Andrejam Sokolovam, tomēr viņa panākto 2:0 pārsvaru "Rēzeknes" futbolisti nenosargāja, spēlējot neizšķirti 2:2 ar ventspilniekiem.