Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

LFF precizē 1. līgas reglamentu

LFF precizē 1. līgas reglamentu
Hideaki Takeda (FC ''Jūrmala'')
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Šodien Latvijas Futbola federācijas mājas lapā lff.lv publicēts tās paziņojums attiecībā uz 1. līgas reglamentu.

Svētdien Latvijas futbola 1. līgas 5. kārtas mačā „Jūrmala-2” ar 3:2 pārspēja „Jelgavu-2”, taču mulsināja fakts, ka uzvarētāju rindās lielākoties spēlēja Virslīgai pieteiktie futbolisti. Mulsināja tāpēc, ka LFF mājas lapā pieejamajā reglamentā bija punkts, kas noteica, ka dublieru komandām drīkst palīdzēt ne vairāk kā seši Virslīgas pieteikumā esošie futbolisti, taču „Jūrmala-2” šo limitu ievērojami pārsniedza.

Šodien LFF nākusi klajā ar paziņojumu, ka tehnisku iemeslu dēļ no šī gada 30. aprīļa līdz 7.maijam LFF oficiālajā mājas lapā nebija pieejama spēkā esošā Latvijas 2013. gada 1.līgas čempionāta reglamenta redakcija. Proti, punkts 4.10.1 nosaka, ka „gadījumā, ja savā starpā tiekas divas Virslīgas dublieru komandas, tad šīm komandām ir atļauts izmantot neierobežotu spēlētāju skaitu no Virslīgas komandas pieteikuma.”

LFF atvainojusies par sagādātajām neērtībām, un šobrīd ir publiski pieejams reglaments ar veiktajām izmaiņām. Ar to varat iepazīties šeit. Tādējādi, protams, „Jūrmalas-2” un „Jelgavas-2” spēles rezultāts paliek spēkā.

Izmantotie resursi:
LFF: LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA | Galvenie...


, 2013-05-07 18:58, pirms 11 gadiem
Ir ok
Prieks tam jau tie dubulieri ir domati.
Tikai vareja jau laicigi to reglamentu uzstaisit.
, 2013-05-07 20:06, pirms 11 gadiem
valencia the best rakstīja: Ir ok
Prieks tam jau tie dubulieri ir domati.
Tikai vareja jau laicigi to reglamentu uzstaisit.
Reglaments bija jau iepriekš un bija arī publicēts.
tikai tā kā šeit rakstīts- no 30. apr, 7. maijam kkas nogļukoja ar majaslapu un parādījās vecā versija.
, 2013-05-07 21:45, pirms 11 gadiem
Reglaments bija, tikai, kā jau pierasts, kāds kaut ko piemirsa, saputroja, neizdarīja līdz galam vai vienkārši "noluņojās"
, 2013-05-07 23:30, pirms 11 gadiem
Fiirers rakstīja: Reglaments bija, tikai, kā jau pierasts, kāds kaut ko piemirsa, saputroja, neizdarīja līdz galam vai vienkārši "noluņojās"
Tā jau ir, Ainār. Tas nav kā alu pumpēt hoķa laikā un virslīgu prezidentūrēt.
Ingars Pūlis. Foto: Jānis Līgats

Valmierieši spēles izskaņā uzvar Ventspilī, RFS jaunieši rauj gabalos "Smilteni"

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā svētdien tika aizvadītas divas spēles. Ar spēles pēdējo 15 minūšu ofensīvu "Valmieras" dublieri ar 3:0 nokārtoja uzvaru izbraukuma spēlē pret JFK "Ventspils". Savukārt pavisam bēdīga spēle izvērtās smilteniešiem, kuri pie Daugavas krasta ielaida septiņas bumbas savos vārtos pret RFS dublieru komandu.
Milans Brahmanis. Foto: LFF
20

Oranžie iesit trīs vārtus Ogrē, Baumanis pārkož Mārupes gurķīšus

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā 3. spēļu kārtā izcili savu sezonas ievadu turpināja aizvadīt JDFS "Alberts" futbolisti, kuri ar 3:0 pārspēja "Ogres United". Savukārt par pirmo trīs vārtus šosezon sakrājušo spēlētāju kļuva Renē Baumanis, kura divi precīzie sitieni gādāja par "Leevon PPK" uzvaru ar 4:2 pār mārupiešiem.
Andrejs Sokolovs. Foto: LFF

Sokolovam lielisks tālsitiens, "Rēzekne" izlaiž divu vārtu pārsvaru

"Optibet" Nākotnes līgā noslēgusies otrā spēļu kārta. Pirmdienas pievakarē lielisks tālšāviens padevās 17 gadus vecajam Andrejam Sokolovam, tomēr viņa panākto 2:0 pārsvaru "Rēzeknes" futbolisti nenosargāja, spēlējot neizšķirti 2:2 ar ventspilniekiem.