Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Dobrecovs: "Ilūkste šī brīža sastāvā nav gatava Virslīgai"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Dobrecovs: "Ilūkste šī brīža sastāvā nav gatava Virslīgai"
Viktors Dobrecovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sportacentrs.com piedāvā interviju ar "Liepājas metalurga-2" treneri Viktoru Dobrecovu, kurš sarunā stāsta par dublieru pārliecinošo triumfu 1. līgā, Liepājas futbolu vispār, kā arī 1. līgas spēļu un organizatorisko līmeni.

Vai pašiem nebija pārsteigums, ka "Liepājas metalurgs-2" tik pārliecinoši spēlē un, piemēram, tālu aizmugurē atstāj "Ventspili-2"?
Ja runājam par "Ventspili-2", neesam viņiem zaudējuši jau divus gadus. Ja nemaldos, šai laikā ar viņiem esam aizvadījuši 8-9 spēles, jo starpsezonā ar viņiem spēlējam katras brīvdienas - vai nu viņi pie mums brauc, vai otrādi. Šoziem, piemēram, trīsreiz viņus apspēlējām un reizi bija neizšķirts. Ja godīgi, tad 1. līgā "Ventspils-2" nebija tā, no kuras baidījāmies. Man personīgi bīstama šķita "Rīgas Futbola skola" - mēs ar viņiem vēl 1. kārtā spēlējām. Toreiz gan viņus uzvarējām pelnīti, taču es biju izbrīnīts, ka viņiem sezonas sākums bija tik neveiksmīgs.

Gaidīji no "Rīgas Futbola skolas" vairāk?
Jā, 1. līgas čempionātā uzskatīju to par stabilu favorīti uz 1. vietu.

Kāpēc tā? Agrāk RFS nebija īpaši izcēlusies un arī sastāvā skaļu uzvārdu nebija...
Pagājušajā gadā viņi palika uzreiz aiz mums un tomēr viņiem ir uzdevums iekļūt Virslīgā. Tur arī parādījies Skredelis - man šķita, ka organizācija kļūs spēcīgāka.

Atgriežoties pie jūsu komandas, kurā brīdī noticējāt, ka varat ne tikai izcīnīt 1. vietu, bet arī pabeigt turnīru bez zaudējumiem? [šai nedēļas nogalē "Metalurgam-2" pēdējā kārtā mājās jātiekas ar Rēzeknes komandu]
Sanāca tā, ka 1. aplī gandrīz visas spēles aizvadījām izbraukumā, jo bija tādas komandas, kurām nav laukuma - mērķis bija divreiz spēlēt zaļā laukumā, nevis uz mākslīgā. Samainījāmies ar "Audu" un vēl vairākām vienībām. Tādējādi 2. aplī spēlējām gandrīz tikai savā laukumā. Noticējām, ka varam pabeigt bez zaudējumiem pēc 2. apļa spēles ar "Skonto-2" - viņi pirms tam izdeva kārtīgu uzvaru sēriju, vispirms ar Astafjevu, tad ar Pertiju pie stūres. Bija bažas, ka ar "Skonto-2" būs tāda kārtīga vīru spēle, nobriedusi - tā arī notika, abas komandas spēlēja piesardzīgi. Uzvarējām [2:1] un varējām sākt domāt par pabeigšanu bez zaudējumiem, kā arī to, lai kopā gūtu 100 vārtus [tagad ir 92 - aut.piez.]. Pirms tam vēl Ilūkstē nezaudējām [2:2], kur arī braucām ar galveno domu nezaudēt, jo mums bija piecu punktu pārsvars. Šīs divas spēles arī bija lūzuma brīdis, kad kļuva skaidrs, ka būsim čempioni.

Kurus tu nosauktu par "Metalurga-2" līderiem? Varbūt redzi kādu jauno talantu?
Izcelt pa vienam nebūtu smuki... Teikšu, ka tieši visa komanda progresēja. Pagājušajā gadā pirms sezonas par galveno treneri kļuva Intenbergs, un viņam ir savs skatījums uz futbolu - jāspēlē uzbrūkošs futbols. Viņam ir savs stils un pie tā mēs pieturamies jau otro gadu. Pagājušajā gadā nepietika laika, lai visi saprastu, ko treneris grib ["Metalurgs-2" finišēja 2. vietā trīs punktus aiz "Mettas/LU" - aut.piez.]. Tagad visi zināja savus uzdevumus, un tas palīdzēja ieņemt 1. vietu. Intenbergam tiešām ir komandas spēle - nav tā, ka deviņi aizsargājas un cer priekšā uz kādu. Kā aizpagājušajā gadā Askerovs "Varavīksnē" - komanda aizsargājās, bet viņš viens pats priekšā ārdījās. Mums nav tā un katrā mačā var izcelties kāds cits spēlētājs.

Bet beigu daļā acīs iekrita brāļu Ikaunieku daudzie vārti...
Par mazo [17 gadus vecais Jānis Ikaunieks - aut.piez.] - pēc vasaras ir progresējis. "Metalurgā-2" esmu trenera palīgs, bet galvenais treneris esmu U-17. Lūk, gada sākumā viņš trenējās pie U-17 un vēroja no malas, kā trenējas dublieri, jo viņam visu laiku bija veselības problēmas - mugura vai vēl kaut kas. Tas bija trenera lēmums - pārvest viņu uz dublieru komandu, lai viņš saņemtos un paskatītos uz futbolu citādi. Mēs domājam, ka viņš to saprata un pēc vasaras čempionāta otro daļu aizvadīja ļoti spēcīgi. Kaut gan viņu nedrīkst lielīt, bet uzreiz pa kaklu jādod [smejas]. Tiešām labi nospēlēja - un ne tikai vārtu dēļ, bet vispār lietderības koeficients viņam ir ļoti liels.

Drīzumā plānoju aprunāties ar "Metalurga" galvenās komandas treneri Dmitriju Kalašņikovu, bet pajautāšu arī tev. Virslīgā Liepāja mocījās ar īso rezervistu soliņu, īpaši lielas problēmas bija aizsardzībā - vai "Metalurga-2" treneriem nebija, ko piedāvāt galvenajai komandai?
Mēs jau nevaram ieteikt. Ir otrādi - mums pasaka, ka, piemēram, šodien vakarā tam un tam jābūt galvenās komandas treniņā.

Tad no galvenās komandas treneriem nebija intereses par kādu jūsējo? Robi tomēr bija lieli...
Jā, interesanti raksta internetā, ka, lūk, Liepāja nav sagatavota, kamēr dublieri uzvar. Bet, saprotiet, viņi vēl ir jauni čaļi, 94. gads pārsvarā. Nevar pēkšņi seši čaļi, hops, un spēlēt augstākā līgā. Varbūt pa vienam var.

Bet, teiksim, aizsardzībā "Metalurgam" bija lielas problēmas - Kalns spēlēja aizsardzībā un dažādi tie robi tika pildīti. Tiešām nebija arī tā viena, ko "Metalurgam-2" piedāvāt?
Problēmas aizsardzībā bija otrā čempionāta daļā, bet pirmajā daļā bija astoņi aizsargi, toties nebija uzbrucēju.

Un tomēr - kā ar sezonas otro daļu?
Varbūt galvenās komandas trenerus neapmierina dublieru aizsargu sniegums. Tās ir viņu tiesības uzskatīt, ka Kalns vai Soloņicins aizsardzībā nospēlēs labāk nekā cits aizsargs. Tā ir viņu izvēle, un galvenais treneris arī atbild par rezultātu - viņš tikpat labi var spēlēt ar astoņiem uzbrucējiem un diviem aizsargiem, vai, piemēram, nelikt nevienu vārtos.

Labi, to es viņam vēl pašam noprasīšu. Sākot 1. līgas kopējo tēmu, pajautāšu par algām - vai tādas 1. līgā tiek maksātas vai tomēr ir izteikti amatieru līmenis?
Domāju, ka noteikti maksā - "Rīgas Futbola skolā", Rēzeknē, Valmierā, citur. Nezinu, vai maksā par spēlēšanu vai algu nav, taču tad noteikti ir prēmijas. Kas attiecas uz Liepājas dublieriem, mūsu komandā ir jaunieši, un mums nav algu, bet gan stipendijas. Ja viņi tiek augstākā līgā, tad jau var parakstīt līgumu par lielākām naudiņām.

Kā gada laikā ir mainījies 1. līgas turnīrs? Daži runā, ka viss panīcis.
Panīcis varbūt tāpēc, ka, piemēram, "Spartaks-2" sāka čempionātu ar sastāvu, kurā bija visi, kas gribēja - kāds pacēla roku, teica: "Es gribu spēlēt." un spēlēja arī. Sākumā viņiem bija 0:5, 0:6, 0:4, 0:3 no visiem. Tad viņiem komandā parādījās vairāki galvenās komandas rezervisti, un "Spartaks-2" sezonas beigās jau labi spēlē. "Tukums", piemēram, izkrita, jo viņiem trūka cilvēkresursu, taču redzēju to rakstu par viņu situāciju - domāju, viņi turpinās spēlēt 1. līgā. Un šāda komanda ir jāatstāj, jo pilsētā, piemēram, ir fantastisks stadions - "Gulbenei" pat Virslīgā tāda nav. Bet, ja par kopējo līmeni... tam likumsakarīgi jākļūst vājākam Virslīgas dēļ. Proti, visi 1. līgas spēlētāji, kas bija meistarīgi, tika paņemti uz Rīgas "Daugavu", "Jūrmalu".

Un kā ar 1. līgas organizāciju? Protokoli mēdz kavēties, infrastruktūra daudzviet (tai pašā Ilūkstē) nav līmenī...
Šogad ar protokoliem ir labāk - atnāc sestdien mājās, ieslēdz internetu un vismaz vari apskatīties, kā komandas nospēlējušas. Pagājušajā gadā bija jāgaida līdz pirmdienai, otrdienai. Šogad ir solis uz priekšu. Ilūkste... protams, ir un būs mums tādi stadioni, kur nav visu vajadzīgo apstākļu (blakus laukums, normālas dušas). Konkrēti Ilūkste varbūt, ja spēlēs Virslīgā, piedomās par šādām lietām. Skatītāji? Nu tur vairāk atnāk draugi, bet kopumā, protams, ka nav to cilvēku...

Atgriežoties pie spēles līmeņa, vai tas nav dikti zems, ja starp rezultatīvākajiem ir veterāni Riževskis, Žavoronkovs [abi pārstāv Ilūkstes komandu], kuri, iespējams, tā nopietni nemaz vairs netrenējas? Jaunie nespēj viņus noskriet...
Zini, kā saka - ja man šī brīža galvu aizdotu uz tiem laikiem, kad man bija 20 gadi... Ui, cik golus es sasistu! Ar domāšanu vien vari būt meistarīgāks par tiem jaunajiem - nevajag jau obligāti traki skriet, dažreiz, lai gūtu vārtus, pietiek ar pareizi ieņemtu pozīciju. Nav jau vieglatlētika, ka kāds jānoskrien.

Tad jau tu arī vēl varēji palīdzēt "Metalurgam-2"... [Dobrecovam 9.janvārī apritēs 36 gadi]
Domāju, ka kādus 20 vārtus būtu sabakstījis.

Tad patiešām vajadzēja spēlēt, ja uzskati, ka varēji tik daudz sasist!
Piedalos pilsētas čempionātā - joprojām gribas tos goliņus iesist... Skaties no malas Virslīgu un 1. līgu un pašam arī gribas. Tāpēc, kad ir laiks, palīdzu pilsētas čempionātā. Ziemā zāles futbolu gan nespēlēju - man nepatīk minifutbola bumba.

Atgriežamies pie 1. līgas! Kā domā, vai "Ilūkstes NSS", ja pieteiksies, būs konkurētspējīga Virslīgā?
Domāju, vēl jāsagaida Virslīgas beigas un jāskatās, kurš izkritīs. Mans subjektīvais viedoklis - ja izkritīs "Gulbene", tad tā komanda transformēsies Ilūkstē.

Ilūkste savāks gulbeniešu futbolistus?
Jā, paņems uz turieni, Koņevs ir labs treneris. Domāju, vienkārši notiks pārbāzēšanās. Ja izkritīs "Metta", domāju, čempionāta organizētājiem nevajadzētu viņus sūtīt uz 1. līgu - vajadzētu paturēt Virslīgā. Par to, ko viņi veido Latvijas futbolā, cepuri nost! Jāspēlē tādam klubam Virslīgā - salīdzini, "Metta" vai "Ilūkste"... Kaut gan "Ilūkste" būtu stiprāka par "Mettu", mettiešiem viss ir - viņi cenšas, organizē, piesaista skatītājus. Viņiem jābūt Virslīgā pat tad, ja izkritīs.

Tātad tu domā, ka Ilūkste šī brīža sastāvā nebūtu spējīga cienīgi turēties Virslīgā?
Jā, tā domāju. Tad gan Rīgas "Daugavas", "Gulbenes", "Mettas/LU" jaunieši noskries ilūkstiešus. Tie jau drusku pareizāk spēlē futbolu nekā, teiksim, 1. līgā. Tam līmenim Ilūkstes jaunieši vēl nav gatavi.

Bet, ja viņiem pieliek klāt pieredzējušos - piemēram, tādus, kas nākamsezon netiks Daugavpils "Daugavas" sastāvā?
Pieredzējušajiem traucēs psiholoģija - zaudēs otro, trešo, ceturto reizi un vairs negribēs braukt, labāk izvēloties iet uz darbu un pēc tā iedzert alu. Nevis braukt uz tālo Liepāju, kur tev iedzen piecus vai sešus vārtus.

Taču šosezon Ilūkstes pieredzējušie aktīvi devās arī tālajos izbraukumos un taisīja rezultātu.
Tātad viņiem bija uzstādīts uzdevums pa taisno tikt Virslīgā. Ilūkste ļoti arī gribēja, lai mēs apspēlējam "BFC Daugavu".

Klau, ja tu saki, ka Ilūkstes šī brīža sastāvs nav gatavs Virslīgai, tad laikam lieki jautāt par "BFC Daugavu" un "Rīgas Futbola skolu"...
Jā, Ilūkstei nebūtu cerību. "BFC Daugava" spēlē ļoti aizvērtu futbolu - stāv aizsardzībā. Viņi tāpat kā mēs 20 vārtus ielaiduši - spēlē tādu tipisku Pertijas, kad viņš bija Daugavpilī, futbolu. Savukārt uzbrukumā gaida savu vienīgo iespēju. Iesitot vienus vārtus, viņi uzbrukumā atveras. Virslīga? Kādu punktu jau aizķertu, bet visu čempionātu būtu grūti spēlēt ar tik spēcīgām komandām.

Vēl par 1. līgas talantiem. Savā komandā negribēji saukt konkurētus uzvārdus, bet varbūt esi kādu ievērojis citās komandās?
Neredzu nevienu.

Bet no protokoliem redzams, ka spēlē ļoti daudz jauniešu - 16, 17 gadīgie.
Viņi vēl ir pavisam jauni - nepieciešams laiks, lai iepazītu. Nepietiek ar vienu divām spēlēm sezonā - ja vēl redzētu katru dienu treniņā, tad varētu pateikt. Ja mums ir liels pārsvars, nevar neviens pretinieks to meistarību parādīt. Nākamgad jau centīšos vērīgāk paskatīties.

Pats arī grasies veidot trenera karjeru?
Tieši tā. 12. novembrī braukšu mācīties A licencei. Jā, kopā arī ar Kalašņikovu. Tur tagad būs apvienotas mācības ar tiem, kas mācās PRO licencei.

Visbeidzot pašā noslēgumā - vai, tavuprāt, ir lietas, kuras paveicot, 1. līgas turnīrs kļūtu labāks, interesantāks, vai tomēr uzskati, ka ir tā, kā ir un neko būtiski nevar mainīt?
Neatmetu ar roku un neuzskatu, ka "kā ir, tā ir". Kaut kas arī kļūst labāks, prasības pieaug. Ja agrāk, piemēram, atbraucu uz Ilūksti un tur pie stūra karodziņa ir trīs metrus dziļa bedre, tad tagad pasaku inspektoram un viņš, jā, 5-10 minūšu laikā visu nokārto, aizrok bedri. Inspektori stingrāk uz visu skatās, tās pašas turnīra tabulas ar visiem rezultātiem ir katrā stadionā. Daudzas šādas prasības ir nopietnākas.

Tātad uzskati, ka ir uzlabojumi pēdējā laikā?
Protams un, ja arī turpmāk to visu turēs stingrā dūrē, tad tas nāks tikai par labu Latvijas futbolam.

 +14 [+] [-]

, 2012-11-07 08:47, pirms 11 gadiem
Dobrecovs malacis- visu pasaka, ko domā!

 +12 [+] [-]

, 2012-11-07 08:49, pirms 11 gadiem
Laba intervija izdevusies-paldies raksta autoram! Interesanti palasīt par 1.līgas notikumiem un problēmām!

 +12 [+] [-]

, 2012-11-07 10:14, pirms 11 gadiem
Paldies, ļoti interesanta intervija!

  +9 [+] [-]

, 2012-11-07 11:02, pirms 11 gadiem
lieliska intervija! Biežāk šādas par 1.līgu.
Runājot par algām,tad,cik zinu, Valmierā tādas nemaksā,bet ir prēmijas par uzvaru, gūtajiem vārtiem.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-07 11:05, pirms 11 gadiem
Rēzeknē nekādas algas nemaksā... tur pat jau neēdina futbolistus kā tas bij Blāzmas laikā...

  +6 [+] [-]

, 2012-11-07 11:05, pirms 11 gadiem
Lieliska intervija
Jaaa, ar Gulbeni taa būs, un Metta jaatstaj virsliga jebkura gadijuma, un taa ari notiks.

  +4 [+] [-]

, 2012-11-07 11:17, pirms 11 gadiem
Protams laba intervija.
bet man ir vien tāds jautājums... vai pašreizējā RFS ir bijusī Rīgas Daugava 90?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-11-07 11:59, pirms 11 gadiem
Dark Eagle rakstīja: Protams laba intervija.
bet man ir vien tāds jautājums... vai pašreizējā RFS ir bijusī Rīgas Daugava 90?
nē nav.

  -3 [+] [-]

, 2012-11-07 12:42, pirms 11 gadiem
Royal_Flush rakstīja: Tad jau tu arī vēl varēji palīdzēt "Metalurgam-2"... [Dobrecovam 9.janvārī apritēs 36 gadi]
Domāju, ka kādus 20 vārtus būtu sabakstījis.
<<<

Paškritika līmenī.... Ka tik viņš labi ja 5 golus būtu iebakstījis un tos pašus ka tik ne savos vārtos
gan jau pret apakšgala komandām iesistu pa 2-3 goli spēlē, jo kā treneris dotu komandai uzdevumu spēlēt tikai uz viņu uzbrukumā

  +4 [+] [-]

, 2012-11-07 12:44, pirms 11 gadiem
kā nu RFS neturēsi par galvenajiem 1.līgas favorītiem,jo kurai tad vēl šīs līgas komandai tās vadītājs noorganizējis par Rīgas domes naudu pirms sezonas treniņnometni Ukrainā?
Tikai žēl,ka spēlētāji par šo nometni tikai pēc pāris mēnešiem uzzināja,ka tur bijuši!

  +2 [+] [-]

, 2012-11-07 13:23, pirms 11 gadiem
Paldies, super intervija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-11-07 13:37, pirms 11 gadiem
Carloz rakstīja: gan jau pret apakšgala komandām iesistu pa 2-3 goli spēlē, jo kā treneris dotu komandai uzdevumu spēlēt tikai uz viņu uzbrukumā
Nekā smieklīga es tur nesaskatu!
Dobriks sabāztu golus ne tikais 20 ,un to izdarītu arī pret vadošajām 1 līgas komandām!
Un nevis bumbai būtu viņu jāsameklē,kā dažiem labiem mūsu izcilniekiem uzbrucējiem tagad,bet Dobriks pats bumbu sameklētu!Un ja viņš ir sitiena pozīcijā ,tad nav jāsaka priekšā, kā to bumbu iedabūt vārtos!
Bet malacis ka nespēlē,lai jaunie čaļi labāk izbauda vārtu garšu!

  +2 [+] [-]

, 2012-11-07 13:49, pirms 11 gadiem
dragoo rakstīja: nē nav.
bet kas tad 2010. gadā spēlēja 1. līgā par Daugava/RFS? bet 2011. gadā jau bija parasti RFS

  +2 [+] [-]

, 2012-11-07 13:50, pirms 11 gadiem
Laba intervija.

Šis jāatceras:

"Mans subjektīvais viedoklis - ja izkritīs "Gulbene", tad tā komanda transformēsies Ilūkstē."

  -4 [+] [-]

, 2012-11-07 14:42, pirms 11 gadiem
Dark Eagle rakstīja: bet kas tad 2010. gadā spēlēja 1. līgā par Daugava/RFS? bet 2011. gadā jau bija parasti RFS
lv.wikipedia.org
te bus info tieši par FK Daugava 90, kas ir reali jauns veidojums
vnk tika izveidots šis veidojums, pec izkrišanas apvienojas ar RFS (Rīgas futbola skola ir dibināta 1962.gada 1.janvārī.) starteja 1. ligaa, tacu tad tika izmnatots tik RFS vārds.

tik kā tas nosaukums pārgāja uz tagadējo FK Daugava Riga... ej Tu sazini, visas Daugavas sajauktas.

es taa vismaz saprotu.

  +4 [+] [-]

, 2012-11-07 15:27, pirms 11 gadiem
Nav jau jāskatās ne nosaukumi, ne Vikipēdija, bet reālā komandas eksistence vairāku gadu garumā. Un šādā skatījumā RFS un kādreizējā Beļajeva Daugava 90 ir viena un tā pati komanda. Kā 2009. gada beigās Beļajevu nomainīja S. Semjonovs, tā vēl joprojām viņš vada komandu. Spēlētāji gan pamazām nomainījušies, no īsti "vecajiem" palicis vien komandas kapteinis Maksims Tarasovs.
"Daugavas" vārdu izmantojušas visnaz četras DAŽĀDAS komandas (vēl neskaitot daugavpiliešus), tas patiešām var radīt pārpratumus. Lai nu kā, pašreizējo Rīgas "Daugavu" pēctecība saista, kā zināms, ar Jūrmala-VV (pirms tam - FK Jūrmala), nevis ar kādu no iepriekšējām Rīgas "Daugavām".

  +2 [+] [-]

, 2012-11-07 16:13, pirms 11 gadiem
vot un es piekritu olgai... tas vikipēdijā ir ļoti sens materiāls, kurš kopš Daugavas izkrišanas 2009. gadā vispār nebija atjaunots...

  +4 [+] [-]

, 2012-11-07 16:20, pirms 11 gadiem
Visīstākajā "Daugavā" spēlēja Ulmanis un viņa aizsargi.

  +3 [+] [-]

, 2012-11-07 20:03, pirms 11 gadiem
1. Nez vai Gulbenes/Ilūkstes pārstāvji paši zina par iespējamo apvienošanos?
2. Ar ko Tukuma stadions ir pārāks par Gulbenes?
3. Kāpēc Bogdans Petruks tagad spēlē LM-2? Sezonas pirmajā pusē spēlēja Rīgas ''Daugavā''.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-07 20:04, pirms 11 gadiem
Dark Eagle rakstīja: Rēzeknē nekādas algas nemaksā... tur pat jau neēdina futbolistus kā tas bij Blāzmas laikā...
Kā var neēdināt?

  +2 [+] [-]

, 2012-11-07 22:47, pirms 11 gadiem
1 rakstīja: Kā var neēdināt?
nu, kā? atnāc uz treniņu - notrenējies tās 2-2.5h vai, cik nu tur katrā klubā ilgst treniņš, nomazgājies, pārģērbies un dodies mājās. Kā katrā kārtīgā amatieru komandā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-08 23:51, pirms 11 gadiem
1 rakstīja: 1. Nez vai Gulbenes/Ilūkstes pārstāvji paši zina par iespējamo apvienošanos?
2. Ar ko Tukuma stadions ir pārāks par Gulbenes?
3. Kāpēc Bogdans Petruks tagad spēlē LM-2? Sezonas pirmajā pusē spēlēja Rīgas ''Daugavā''.
Šķiet, ka Petruks bija vienkārši līdz vasarai izīrēts. Vasarā atgriezās Liepājā un Daugava viņa vietā Kļuškinu paņēma no RFS.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-08 23:53, pirms 11 gadiem
Lieliska intervija. Paldies. Interesanta tā doma par Gulbenes transformēšanos Ilūkstē. Bet nu principā tas jau nekas neparasts nebūtu. Olimps, kad izkrita no Virslīgas, viņu spēlētājus arī savāca Virslīgas vidusmēra komandas.