Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

BFC "Daugavpils" galvenā trenera amatā apstiprināts Viktors Morozs

Krišs Upenieks

BFC "Daugavpils" galvenā trenera amatā apstiprināts Viktors Morozs
Viktors Morozs un Sergejs Pogodins
Foto: BFC Daugavpils

Par BFC “Daugavpils” galvenās komandas galveno treneri 5. jūlijā apstiprināts Viktors Morozs, kurš līdzšinējā trenera karjerā darbojies “Skonto” futbola akadēmijā.

36 gadus vecais Ukrainā dzimušais Viktors Morozs aizvadīja ļoti labu futbolista karjeru. Jau kopš 2001. gada Morozs, kurš darbojās centra pussarga pozīcijā, kļuva par stabilu vērtību tā laika Latvijas grandā “Skonto”, ar kuru izcīnīja vairākus Latvijas čempiona titulus, kā arī Latvijas kausus.

2008. gadā Morozs pārcēlās uz vienu no slavenākajiem Bulgārijas klubiem Sofijas CSKA, kurā aizvadīja divas sezonas, tajā skaitā spēlējot arī Eiropas līgas pamatturnīrā ar tādām komandām kā “Roma” (spēlēja tādi vīri kā Simone Perota, Daniele de Rosi, Mirko Vučiničs, Frančesko Toti, Jons Arne Rīse u.c.), “Fulham” (Ārons Hjūzs, Klints Dempsijs, Zoltāns Gera, Damjēns Dafs u.c.), “Basel”.

Pēc Bulgārijas Morozs pārcēlās uz Kipru, kur aizvadīja divas sezonas Kipras 2. līgā, bet futbolista karjeras norietā aizvadīja mačus Jūrmalas “Spartakā”, Novopolockas “Naftan”, kā arī atgriezās “Skonto”.

2014. gada izskaņā Morozs tika izsaukts uz Latvijas nacionālo izlasi, aizvadot pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēles pret Turciju un Islandi. Savainojumu dēļ Viktors noslēdza karjeru priekšlaicīgi.

Spēlējot “Skonto”, Morozs uzsāka arī savu trenera karjeru, palīdzot gruzīnu trenerim Tamazam Pertijam. Pēc “Skonto” izslēgšanas no Virslīgas Morozs kļuva par komandas galveno treneri un arī 2017. gada pirmo pusi trenēja RTU/Skonto Academy audzēkņus 1. līgā.

Izmantotie resursi:
Galveno komandu turpmāk vadīs Viktors Morozs - ...

     [+] [-]

, 2017-07-06 14:34, pirms 7 gadiem
Interesants risinājums.Kas daugavpiliešiem prātā?Cīnīsies par iekļūšanu virslīgā?Nedomāju,ka Morozam lielāka treneru pieredze,nekā Pogodinam vai Žavoronkovam.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-06 14:42, pirms 7 gadiem
kaut kas jau tur bija jāmaina, ņemot vērā, ka komanda pat 1. līgā nekādu spīdošu rezultātu nerāda šogad
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-07-07 00:56, pirms 7 gadiem
Ja ne šosezon tad nākamajā!
Novēlu D-pilij pārspēlēs sakaut Mettu!