Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

"Saldus": "Mums nav Indriksona solītā sintētiskā laukuma"

"Saldus": "Mums nav Indriksona solītā sintētiskā laukuma"
Ainars Seļickis (pa labi) ar "Saldus" spēlētājiem

Sportacentrs.com publicē komanda.lv 1.līgas kluba "Saldus" atbildes uz pirms sezonas uzdotajiem jautājumiem par gatavošanos 2016.gada turnīram.

Sportacentrs.com 1.līgas katram klubam pirms 2016.gada sezonas uzdeva sekojošus jautājumus:
1. Īsumā pastāstiet, kā klubs gatavojās šai sezonai! Tai skaitā, cik laba, Jūsuprāt, bijusi sastāva komplektācija, cik viegli/grūti bija nodrošināt komandai finansējumu (vai nedraudēja projekta izbeigšanās kā tas notika "1625 Liepāja" gadījumā?), kādi pārbaudes mači tika aizvadīti, kādas ir lielākās izmaiņas klubā salīdzinot ar 2015.gadu?
2. Kuri būs tie cilvēki (vadība), uz kuru pleciem gulsies komandas organizatoriskie jautājumi (budžeta vākšana, spēlētāju piesaiste, spēlētāju formas, izbraukumu organizēšana, mājas lapas uzturēšana, sociālie tīkli utt. utt.)?
3. Kāds būs kluba mērķis (vieta) šogad 1.līgā?
4. Aptuveni zinot, kā gatavojas citi 1.līgas klubi, kuri klubi, Jūsuprāt, 2016.gadā būs 1.līgas favorīti - pretendenti uz zelta medaļām?
5. "Brīvais mikrofons". Respektīvi, ja klubam ir kaut kas uz sirds par Latvijas futbolu kopumā, LFF Prezidenta vēlēšanām, 1.līgas organizāciju, sportisko līmeni, vai jebko citu, šeit ir Jūsu iespēja izteikties.

1. Uz pirmo jautājumu atbildēšu ar pretjautājumu - kā var gatavoties komanda, ja nav sintētiskā seguma laukuma? Diemžēl mums nav sintētiskā seguma laukuma, kuru pirms četriem gadiem solīja Guntis Indriksons pirmsvēlēšanu aģitācijas laikā. Protams, iespēju robežās gatavojāmies.

Sastāvs būs pilnībā citādāks. Komandai ir jauns treneris, speciālists no Itālijas "Vincenzo" - Alberto Annese. Sastāvā būs arī leģionāri, kuri ieradīsies aprīļa beigās. Protams, finansējumu nebija viegli savākt. No futbola maliņā pagājis kluba menedžeris, jo noguris no intrigām un solījumiem.

2. Sezonas sākumā lielāko daļu darīšu pats.

3. Ieņemt augtāku vietu nekā iepriekšējās sezonās.

4. Līderi sezonā būs tie, kas būs labāk sagatavojušies un kam treniņu bāze ir pietiekami laba un var pilnvērtīgi sagatavoties sezonai.

5. Par visu, kas ir sakrājies, izteikšos kongresā.

Atbildes sagatavoja JFK "Saldus" valdes prezidents Ainars Seļickis.


, 2016-04-05 22:06, pirms 8 gadiem
''No futbola maliņā pagājis kluba menedžeris, jo noguris no intrigām un solījumiem.''

Arī interesanti!

Futbols Latvijā zeļ un plaukst pateicoties Svētajam Guņam!
Slēpts komentārs: denebs
, 2016-04-05 22:10, pirms 8 gadiem
Jums daudz kas nebūs ja ticēsiet Indriksona solījumiem!
, 2016-04-05 22:12, pirms 8 gadiem
Nesaprotu kāpec Komandai kā Saldus ir vajadzīgs specālists no Ārzemēm vaitad tiešām nebija kāds letiņš kurš būtu gatavs strādāt ar komandu
, 2016-04-05 22:13, pirms 8 gadiem
''5. Par visu, kas ir sakrājies, izteikšos kongresā.''

Kad kongress? Labprāt paklausītos!
, 2016-04-05 22:18, pirms 8 gadiem
Xa-xa-xa! Ticēt čekistam! Kāvar būt tik naivam!
, 2016-04-05 23:09, pirms 8 gadiem
Lai nu kāda ir Saldū tā vadība, bet taisnību jau saka, pirms sezonas tiešam nav kur gatavoties. Bēdīgi, jo Saldū jaunieši tiešam ir spējīgi labi spēlēt. Žēl ka šogad daudzi, kas pagājušo gadu spēlēja 1. līgā ir aizgājuši uz citām komandām un šobrīd pat kauns skatīties uz Saldu.
, 2016-04-06 00:11, pirms 8 gadiem
Arī Jelgavā nav normāla sintētiskā laukuma un FK "Jelgava" trenējas Olainē. Un gatavojas ne tikai Virslīgai, bet arī Latvijas Kausam un eirokausiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-04-06 08:10, pirms 8 gadiem
Fiirers rakstīja: Arī Jelgavā nav normāla sintētiskā laukuma un FK "Jelgava" trenējas Olainē. Un gatavojas ne tikai Virslīgai, bet arī Latvijas Kausam un eirokausiem.
Ko tu steni? Jums tak ir tiešais vads uz LFF. Nepaies ne gads un laukums tiks pienests uz paplātes.
, 2016-04-06 08:35, pirms 8 gadiem
Vajag ticēt Kļaviņam. Viņš ne tikai sintētiku jums uzliks, bet vēl uzcels manēžu un dos finansējumu.Vajag tikai ticēt !!!
, 2016-04-06 09:07, pirms 8 gadiem
Ticēt indriksonam,sevi necienīt!!
, 2016-04-06 12:06, pirms 8 gadiem
Malacis Edmund! Virsraksts ir ļoti labs. Lai Indriksona kungs beidzot solīto arī izpilda. Indriksons: "LFF ir izveidojusi gandrīz perfektu futbola sistēmu". Tik tiešām, kā var sagatavoties čempionātam, ja nav mākslīgā laukuma un čempionāts jāuzsāk jau aprīlī? Protams, ka daži minēs, ja nevari sagatavoties, tad spēlē 2.līgā. Tad, vai tā ir futbola attīstība reģionā un Latvijā? Tāpēc jau mūsu izlase tik slikti spēlē, ka izdara divas, trīs piespēles un bumba ir zaudēta. Lūk tā, dārgā futbola sabiedrība un sporta draugi!
, 2016-04-06 13:45, pirms 8 gadiem
Saldum jauniešu komandas arī tak ir kur tad tās trenējas vai tiešām zālē vai varētu sniegt kāds iformāciju
, 2016-04-06 13:56, pirms 8 gadiem
Jelgavā ir sintētika tikai neatbilst virslīgai
, 2016-04-06 16:44, pirms 8 gadiem
Tieši, tā! Saldus un Brocēnu bērni un jaunieši trenējas sporta zālē. Ārā trenēties varēs tikai tad, kad būs izaugusi jaunā zālīte, bet tas ir atkarīgs no laika apstākļiem. Diemžēl! Grūti būs izskolot nākamos "Freimaņus, Žuļevus, Kudrašovus" utt.
, 2016-04-07 14:08, pirms 8 gadiem
e Saldum jau nav jaunieši apskatoties lff mājas lapa nav pieteiktas,komandas pat Broceniem ir u-13 un u-14 Saldū vispār bērni trenējās.
Ingars Pūlis. Foto: Jānis Līgats

Valmierieši spēles izskaņā uzvar Ventspilī, RFS jaunieši rauj gabalos "Smilteni"

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā svētdien tika aizvadītas divas spēles. Ar spēles pēdējo 15 minūšu ofensīvu "Valmieras" dublieri ar 3:0 nokārtoja uzvaru izbraukuma spēlē pret JFK "Ventspils". Savukārt pavisam bēdīga spēle izvērtās smilteniešiem, kuri pie Daugavas krasta ielaida septiņas bumbas savos vārtos pret RFS dublieru komandu.
Milans Brahmanis. Foto: LFF
20

Oranžie iesit trīs vārtus Ogrē, Baumanis pārkož Mārupes gurķīšus

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā 3. spēļu kārtā izcili savu sezonas ievadu turpināja aizvadīt JDFS "Alberts" futbolisti, kuri ar 3:0 pārspēja "Ogres United". Savukārt par pirmo trīs vārtus šosezon sakrājušo spēlētāju kļuva Renē Baumanis, kura divi precīzie sitieni gādāja par "Leevon PPK" uzvaru ar 4:2 pār mārupiešiem.
Andrejs Sokolovs. Foto: LFF

Sokolovam lielisks tālsitiens, "Rēzekne" izlaiž divu vārtu pārsvaru

"Optibet" Nākotnes līgā noslēgusies otrā spēļu kārta. Pirmdienas pievakarē lielisks tālšāviens padevās 17 gadus vecajam Andrejam Sokolovam, tomēr viņa panākto 2:0 pārsvaru "Rēzeknes" futbolisti nenosargāja, spēlējot neizšķirti 2:2 ar ventspilniekiem.