Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Otro apli ievadīs spēles Grobiņā, Ķekavā, Staicelē, Rugājos un Smiltenē

Krišs Upenieks

Otro apli ievadīs spēles Grobiņā, Ķekavā, Staicelē, Rugājos un Smiltenē
Aleksejs Grjaznovs (pa vidu)
Foto: "Mercure Riga" kauss

Piecas spēles Grobiņā, Ķekavā, Staicelē, Rugājos un Smiltenē ievadīs Komanda.lv 1. līgas čempionāta otro apli, kad piektdien un sestdien notiks piecas no sešām 12. kārtas cīņām. Mačs starp turnīra tabulas augšgala komandām SK Super Nova un BFC Daugavpils/Progress pārcelts uz septembra ievadu, pirmajiem 3. augustā aizvadot pārbaudes spēli pret Virslīgas klubu FK Jelgava, bet otrajiem 5. augustā uzņemot FK Metta/Latvijas Universitāte futbolistus Latvijas kausa ceturtdaļfinālā.

03/08 | 18:30 | GROBIŅAS SC – JDFS ALBERTS
Grobiņas pilsētas stadions | Pēc diviem piedzīvotiem zaudējumiem mačos pret kopvērtējuma augšgalā esošajām FK Tukums 2000/TSS un SK Super Nova komandām ar vienādu rezultātu 0:1 rīdzinieki šajā spēlē noteikti cerēs atgriezties uz uzvaru ceļa, jo nesenie zaudējumi JDFS Alberts vienībai līkuši atkāpties uz turnīra tabulas septīto pozīciju. Divi zaudējumi pēc kārtas ir arī Grobiņas futbolistu kontā, kuriem joprojām nākas cīnīties tabulas apakšgalā – pērnās sezonas vieni no turnīra līderiem ir starp četrām vājākajām komandām, kuras savā starpā šķir trīs punkti. Sezonas pirmajā mačā starp šīm vienībām JDFS Alberts savā laukumā uzvarēja ar 3:2, visus trīs vārtus gūstot jau pirmajā puslaikā.

04/08 | 14:00 | FK AUDA – RTU FC/SKONTO ACADEMY
Audas stadions, Ķekava | Nesenākajās sešās spēlēs viesi no Rīgas piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu, un arī to pret līderu godā esošajiem tukumniekiem, bet kopvērtējumā komanda ir astotā. Tiesa, viena rezervē esošā spēle RTU FC/Skonto Academy vienībai var ļaut pakāpties pat līdz piektajai pozīcijai. Tikmēr FK Auda pirms nedēļas pārtrauca četru nezaudētu spēļu sēriju, kad, arī spēlējot savā laukumā, svarīgā mačā par iespēju dzīties pakaļ līderiem atzina rēzeknieši pārākumu. Kopējā ieskaitē Ķekavas futbola vīri ir sestie. Sezonas pirmajā mačā FK Auda prata viesos apspēlēt Rīgas futbolistus ar 3:1.

04/08 | 17:00 | FK STAICELES BEBRI – PREIĻU BJSS
MTC Staicele | Abām komandām esot jau pieminētajā pastarīšu četriniekā, uzvara gaidāmajā mačā būtu zelta vērtē gan vieniem, gan otriem. Līdzšinējās 11 spēlēs Staiceles futbolisti iekrājuši par diviem punktiem vairāk, turklāt viņiem izdevās viesos apspēlēt Preiļu komandu pirmajā šīs sezonas tikšanās reizē, kad vienīgos vārtus 83. minūtē no 11 metru soda sitiena atzīmes guva Artūrs Petrivs. Komandas pārceltajā pirmās kārtas mačā tikās 9. jūlijā, un kopš tās spēles FK Staiceles Bebri kontā bijuši trīs zaudējumi pēc kārtas, kamēr Preiļu BJSS izdevies iegūt vienu panākumu, pirms nedēļas viesos pārspējot Balvu komandu un atstājot kopvērtējuma pēdējo vietu.

04/08 | 17:00 | BALVU SPORTA CENTRS – RĒZEKNES FA/BJSS
Rugāju stadions | Balvu Sporta centrs, kas Rugāju stadionā atgriezīsies pirmoreiz kopš 12. maija, pirms divām nedēļām svinēja savu pirmo uzvaru, tomēr pagājušajā kārtā iegūto pacilājumu neizmantoja, svarīgā mačā zaudējot Preiļu komandai. Tas šīs sezonas jaunpienācējiem atkal liek nostāties turnīra tabulas pašā apakšā. Šoreiz jāuzņem divas uzvaras pēc kārtas iekrājušie rēzeknieši, kuri, pirms nedēļas uzvarot FK Auda, iekārtojušies ceturtajā vietā piecus punktus aiz medaļām. Kad abas komandas tikās pirmoreiz, Rēzeknes FA/BJSS rindās ar precīziem sitieniem izcēlās pieci dažādi spēlētāji, sekmējot panākumu ar 5:1.

04/08 | 18:00 | FK SMILTENE/BJSS – FK TUKUMS 2000/TSS
Tepera stadions, Smiltene | Astoņas uzvaras pēc kārtas, nesenākās divas no kurām iegūtas ar vieniem gūtiem vārtiem, ļauj FK Tukums 2000/TSS atrasties pirmajā vietā ar nu jau piecu punktu pārsvaru pār sekotājiem. Seši ielaisti vārti arī šajā statistikas rādītājā ļauj tukumniekiem būt turnīra līderiem. Gaidāmais mačs gan viesiem, domājams, būs dubulti sarežģīts – pirmkārt, jātiekas ar piektajā vietā esošu komandu, otrkārt, sestdien Smiltenē valdīs svētku atmosfēra, jo ar sportisku sacensību programmu tiks atklāta jaunuzceltā Smiltenes stadiona servisa un skatītāju tribīņu ēka. Tieši šī spēle kļūs par atklāšanas svētku programmas galveno notikumu, un tas mājinieku cerības noteikti vairo. Tiesa, jāliek aiz auss, ka sezonas pašā startā tukumnieki savus gaidāmos pretiniekus pašu mājās apspēlēja ar 4:0, turklāt nesenākajās spēlēs smilteniešu sniegums nav bijis pārliecinošs – viena uzvara, viens neizšķirts un divi zaudējumi.

Izmantotie resursi:
Otro apli ievadīs spēles Grobiņā, Ķekavā,...

     [+] [-]

, 2018-08-03 17:54, pirms 6 gadiem
1.līgas tiešraižu vairs nebūs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja