Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

1. līgas čempionātu spēcīgi sākušie "Daugavpils/Progress" un "Auda" tiksies savā starpā

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks

1. līgas čempionātu spēcīgi sākušie "Daugavpils/Progress" un "Auda" tiksies savā starpā
Rihards Gorkšs
Foto: Sanita Ieva Sparāne

Sestdien un svētdien risināsies komanda.lv 1. līgas čempionāta trešās kārtas spēles, kuru vidū būs arī sezonas ievada līderu BFC "Daugavpils/Progress" un FK "Auda" savstarpējais mačs. Savukārt Sportacentrs.com televīzijas kanāla uzmanība tiks pievērsta mačam RTU stadionā, kur RTU FC/"Skonto Academy" uzņems Preiļus.

05/05 | 15:00 | FK "Smiltene"/BJSS – Grobiņas SC

Tepera stadions, Smiltene | Abas komandas jaunās sezonas ievadā vēl atrodas savu pirmo punktu meklējumos, turklāt smiltenieši ir vieni no trim turnīrā, kuri līdz šim vēl nav guvuši vārtus. Grobiņas futbolistiem aiz muguras ir divi saistošās cīņās piedzīvoti zaudējumi pret JDFS Alberts un Daugavpils komandu, līdz šim viņu rindās ar precīziem sitieniem izceļoties četriem dažādiem spēlētājiem. Tikmēr FK Smiltene/BJSS, kas gatavojas sezonas pirmajam mačam savā laukumā, pēc pirmajā cīņā piedzīvotā pārliecinošā zaudējuma Tukumā pirms nedēļas ar 0:1 piekāpās debitantiem SK Super Nova, mača gaitā neizmantojot vairākas lieliskas vārtu gūšanas iespējas. Pērnajā sezonā šo komandu spēlēs divreiz uzvarēja Grobiņas SC – 2:0 viesos un 5:1 savā laukumā.

05/05 | 16:00 | Balvu Sporta centrs – JDFS "Alberts"

Rugāju stadions | Sacensību jaunpienācēji no Balviem sezonu uzsākuši ar diviem pārliecinošiem zaudējumiem un 12 ielaistiem vārtiem, tomēr otrajā spēlē pēc kārtas Rugāju stadionā viņi noteikti vēlēsies apliecināt savas spējas. Ciemos brauc JDFS Alberts, kas pēc pirmajā mačā iegūtā 3:2 panākuma pār Grobiņas futbola vīriem nedēļu vēlāk Ķekavā pārliecinoši atzina FK Auda pārākumu. Ņemot vērā, ka nākamajā kārtā Balvu Sporta centrs uzņems Daugavpils vienību, kas šajā duelī būs izteikta favorīte, gaidāmā spēle pret rīdziniekiem laukuma saimniekiem būs ļoti būtiska cīņā par savām pozīcijām sezonas ievadā.

05/05 | 16:00 | Rēzeknes FA/BJSS – FK "Staiceles Bebri"

OC Rēzekne mākslīgais laukums | Pateicoties divām uzvarām divās spēlēs, deviņiem gūtiem un tikai vieniem ielaistiem vārtiem, Rēzeknes FA/BJSS pašlaik atrodas kopvērtējuma tabulas pašā augšgalā. Latgales pārstāvji sezonu sāk ar četriem mačiem savu skatītāju priekšā, trešajā no kuriem tiks uzņemti viesi no Staiceles. Viņi sezonu uzsāka pirms nedēļas ar spēli savā laukumā pret tukumniekiem, kad pēc sekmīgām spēles trim ceturtdaļām pēdējā nogrieznī tika ielaisti četri vārti un pieredzēts Artūra Petriva noraidījums. FK Staiceles Bebri komandai, kas pērnajā sezonā atzina Rēzeknes FA/BJSS pārākumu ar 1:2 un 0:3, gaidāmajā mačā noteikti būs jāuzmanās no Dmitrija Borisova, kurš līdz šim rēzekniešu labā jau guvis četrus vārtus.

05/05 | 18:00 | SK "Super Nova" – FK "Tukums 2000"/TSS

Olaines pilsētas stadions | Četrus vārtus divās spēlēs guvis ne tikai Dmitrijs Borisovs, bet arī FK Tukums 2000/TSS ukraiņu leģionārs Oleksandrs Čunikovskis. Viņš palīdzējis savai komandai sezonu sākt ar diviem panākumiem, kas to ierindo kopvērtējuma otrajā vietā, turklāt tukumnieki ir vienīgie, kuri līdz šim savus vārtus spējuši nosargāt neskartus. Pirmo bumbu viņu vārtos sestdien centīsies raidīt turnīra jaunpienācēji no SK Super Nova, kuri pirms nedēļas varēja svinēt savu pirmo uzvaru, kad Edgara Strautiņa 77. minūtē gūtie vārti sagādāja 1:0 panākumu pār smilteniešiem. Laukuma saimnieki plāno nodrošināt spēles tiešraidi.

05/05 | 18:30 | RTU FC/"Skonto Academy" – Preiļu BJSS

RTU stadions, Rīga | Kārtas centrālā spēle, kas tiešraidē būs vērojama Sportacentrs.com translācijā internetā un televīzijā. Sezonas pirmajā mačā rīdzinieki savu skatītāju priekšā daudziem negaidīti ar 1:3 piekāpās FK Auda komandai, bet nedēļu vēlāk Rugāju stadionā sasita septiņas bumbas Balvu vienības vārtos. Šajā mačā RTU FC/Skonto Academy rindās ar trim precīziem sitieniem izcēlās gruzīnu viesspēlētājs Giorgi Gogolašvili. Tikmēr Preiļu BJSS futbolistiem aiz muguras ir viena spēle pirms nedēļas Rēzeknē, kurā pēc 63 bezvārtu neizšķirti aizvadītām minūtēm viesi savos vārtos tomēr ielaida četras bumbas, zaudējot ar 0:4. Sestdien viņiem RTU stadionā Rīgā būs iespēja parādīt zobus vēl vieniem no turnīra favorītiem. Pērnajā sezonā šo vienību dueļos Rīgā mājinieki triumfēja ar 6:0, bet Preiļos laukuma saimnieki reabilitējās ar 2:1 panākumu.

06/05 | 14:00 | BFC "Daugavpils/Progress" – FK "Auda"

Stadions Celtnieks, Daugavpils | Vēl divas komandas, kas čempionātu uzsākušas pārliecinoši, izcīnot divas uzvaras un ātri iekārtojoties kopvērtējuma augšgalā. Izceļams, ka daugavpiliešu sastāvā līdzšinējos septiņus vārtus guvuši tikai leģionāri, savukārt FK Auda rindās sevi lieliski pieteicis kapteinis Jorens Gorkšs, gūstot pa vieniem vārtiem katrā no aizvadītajām spēlēm. Pirms gada Daugavpils un Ķekavas futbolisti savstarpējos mačos fiksēja 1:1 neizšķirtu Ķekavā un 4:0 mājinieku panākumu Daugavpilī.

1. līgas tabula

VKomandaSUNZVAP
1.Rēzeknes FA/BJSS 2 2009:1 6
2.FK Tukums 2000/TSS 2 2008:0 6
3.BFC Daugavpils/Progress 2 2007:2 6
4.FK Auda 2 2007:2 6
5.RTU FC/Skonto Academy 2 1018:4 3
6.JDFS Alberts 2 1014:6 3
7.SK Super Nova 2 1011:3 3
8.Grobiņas SC 2 0024:7 0
9.FK Staiceles Bebri 1 0010:4 0
10.Preiļu BJSS 1 0010:4 0
11.FK Smiltene/BJSS 2 0020:5 0
12.Balvu SC 2 0022:12 0

Izmantotie resursi:
lff.lv
online.lff.lv

  +1 [+] [-]

, 2018-05-03 19:27, pirms 6 gadiem
Kāděļ ,ne viena vārda.ka RTU FC/Skonto Academy jauns galvenais treners.Tik maz info par futbolu.
Sportacentrs raksta par Angiju,par Portugāles ,Anglijas futbolu,bet, kas notiek Latvijā ,info minimāla.Draugi jautā.kur reklāma .kur var zināt, kur.kādas spěles? Zin tikai tie,kas saistīti ar futbolu.Ceru ar futbola valdības maiņu.kaut kas mainīsies!

     [+] [-]

, 2018-05-03 21:55, pirms 6 gadiem
Jā.es esmu komentāros.
Es lasu Jūsu sūdzības ,kuras puse ir feiks,vai pasūtītas.
Kādĕļ neviens neatļāvās(no stiprā dzimuma pārstāvjiem)
reāli .pareizi nověrtět visu sitāciju.
Sanāk.ka futbols .speciāli degradě?
Savā laikā měs vecāki gājām un palīdzějām pacelt(angāru -ziemas gaisu padot )gaisa angārā.Keizermażā.Kāds to ir izbaudīji?
Paldies Laizāna k-gam.Indriksona k-gam.kuri uztur Latvijas futbolu.Viegli uzkāpt tam kurš nokeita.nevar piecelties

  +1 [+] [-]

, 2018-05-04 01:10, pirms 6 gadiem
Ko tu tur Skonto murgo?! Beidz dzert. Paskaties FB un Instagram ir ļoti labi atspoguļota 1.līgā. Pie visa strādā un ir labs progress.
P. S. Kam interesē kaut kāda nenozīmīga Skonto treneris?!