Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Izlasē un B Sērijā uzspēlējušais Vorobjovs izīrēts uz Latvijas pirmo līgu

Andris Liepa
Andris Liepa

Izlasē un B Sērijā uzspēlējušais Vorobjovs izīrēts uz Latvijas pirmo līgu
Sergejs Vorobjovs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Savulaik Latvijas futbola izlasē un Itālijas B Sērijā uzspēlējušais pussargs Sergejs Vorobjovs jauno sezonu sāks "komanda.lv" pirmās līgas vienībā BFC "Daugavpils"/"Progress".

Daugavpilī dzimušais Vorobjovs 2012. gadā 16 gadu vecumā pamanījās debitēt Itālijas B Sērijā "Albinoleffe" sastāvā, nospēlējot vienu puslaiku, pēc tam pāris sezonas pavadīja tās pašas komandas sastāvā Itālijas pēc spēka trešajā līgā, bet 2016. gadā atgriezās Latvijā, pārstāvot "Riga" - Virslīgā 19 spēlēs (13 pamatsastāvā) guva četrus vārtus, palīdzot komandai iegūt piekto vietu.

Pirms 2017.gada sezonas viņš pārgāja uz citu galvaspilsētas vienību RFS, tomēr pirms gada cieta autoavārijā, kurā gāja bojā cilvēks. Līdz ar to pagājušajā sezonā viņš virslīgā nospēlēja tikai 25 minūtes, izejot laukumā vienā mačā augustā.

Tagad Vorobjova dzimtās pilsētas komanda pavēstījusi, ka spēlētāju līdz vasarai izīrējusi no RFS.

2016. gadā Marians Pahars Vorobjovu divreiz izsauca uz Latvijas izlasi - pirmoreiz tas notika Baltijas kausa izcīņā jūnijā, bet otrreiz rudenī, kad Latvija sāka PK2018 atlases ciklu. Debiju lielajā izlasē Vorobjovs, kurš pirms tam ir pārstāvējis arī Latvijas U vecuma izlases, piedzīvoja Baltijas kausa spēlē Liepājā pret Lietuvu (2:1). Kopumā Vorobjovam izlasē trīs spēles.

Tāpat "Daugavpils"/"Progress" komanda noslēgusi divu gadu līgumu ar citu pussargu Naisiru Karmonu Munjosu no Kolumbijas. Viņš ar komandu jau paspējis aizvadīt vairākas spēles un arī izcēlies ar diviem vārtu guvumiem. Līdz šim Naisirs spēlēja Kolumbijā, kur pārstāvēja Medeljinas "Independiente" vienību, 2016.gadā aizvadot trīs mačus valsts augstākajā līgā.

Jaunā pirmās līgas čempionāta sezona sāksies 21. aprīlī. Pērn Daugavpils vienība turnīrā guva trešo vietu.

Izmantotie resursi:
http://fcdaugavpils.lv/lv/Jaunumi-virsliga/1/263/Sastava-papildinajumi:-Vorobjovs-un-Naisirs

  +2 [+] [-]

, 2018-04-02 23:31, pirms 6 gadiem
Tā ir kad tusiņi meičas un izrādīšanās ir svarīgāk par disciplīnu un kārtīgu sevis ziedošanos treniņu procesam, reti kad var tusēt apkārt un būt super spēlētājs jābūt, mega talantam un lielām darbaspējām, bet te bija tikai neliels talants, bez darba ieguldīšanas un tādi gadījumi diemžēl pa pilno, Latvijā!!