Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Aleksandrs Proskurņins - “AUDA” treneris

Aleksandrs Proskurņins - “AUDA” treneris
Proskurins

No 1.aprīļa, par futbola kluba “AUDA” treneri apstiprināts Aleksandrs Proskurņins, kurš ir arī vairāku jaunatnes izlašu vārtsargu treneris.

Aleksandrs Proskurņins darbu klubā uzsāka ar 1.aprīli un jau vakar piedalījās komandas treniņā. Proskurņins ir arī vairāku Latvijas jauniešu izlašu vārtsargu treneris.

1973.gadā dzimušais Proskurņins 2001.gadā jau ir spēlējis “AUDA” sastāvā. 2001.gada sezonā Proskurņins bija viens no zaļi-melno vārtsargiem un tajā zelta sezonā, kad “AUDA” iekļuva Virslīgā, kluba sastāvā aizvadīja sešas spēles.

Treneris Aleksandrs Proskurņins “AUDA” klubā pildīs vārtsargu trenera funkcijas kā arī pats galvenais - Proskurņins būs arī galvenā trenera - Igora Stepanova asistents!

Izmantotie resursi: auda-fk.lv


, 2010-04-02 20:40, pirms 14 gadiem
lielisks papildinājums
, 2010-04-02 21:36, pirms 14 gadiem
Jā, es ar spēlēju audā, kad tā bija virslīgā..... tie tik bija laiki....
, 2010-04-02 21:49, pirms 14 gadiem
kkk rakstīja: Jā, es ar spēlēju audā, kad tā bija virslīgā..... tie tik bija laiki....
Jā, tā tik ir ūberorganizācija. Cik golus jūs pa sezonu iesitāt virslīgā? Negribas arhīvus rakt, bet par spēlēšanu to grūti nosaukt bija.
, 2010-04-02 21:57, pirms 14 gadiem
ok, ok. bet daudziem sapņot tikai spēlēt kaut vai tādā līmenī.....

nu labi, labi.... patiesībā jau es spēlēju auda junioros tai laikā Man bija 14 gadi.... Bet bija iespēja, ka paaugstinās uz pieaugušo komandu, kas diemžēl nepiepildījās...
, 2010-04-02 22:01, pirms 14 gadiem
kkk rakstīja: Jā, es ar spēlēju audā, kad tā bija virslīgā..... tie tik bija laiki....
''Audas'' rindās Virslīgā spēlēja šovmens Viesturs Dūle.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Andrejs Sokolovs. Foto: LFF

Sokolovam lielisks tālsitiens, "Rēzekne" izlaiž divu vārtu pārsvaru

"Optibet" Nākotnes līgā noslēgusies otrā spēļu kārta. Pirmdienas pievakarē lielisks tālšāviens padevās 17 gadus vecajam Andrejam Sokolovam, tomēr viņa panākto 2:0 pārsvaru "Rēzeknes" futbolisti nenosargāja, spēlējot neizšķirti 2:2 ar ventspilniekiem.
Renards Krišjānis cīņā ar Jusufu Rodo. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
3

Korzāns pēdējā uzbrukumā izrauj JDFS "Alberts" uzvaru, "Ogrei" otrais punkts

"Optibet" Nākotnes līgā svētdien tika aizvadītas trīs spēles. Dramatiskākā spēles izskaņa tika aizvadīta spēlē starp "Mārupi" un Jura Docenko Futbola skolu "Alberts", kurā viesi dažas sekundes pirms beigu svilpes guva vārtus un uzvarēja ar 1:0.
Gabriels Kirkils. Foto: Andris Grīnbergs
5

"Leevon PPK" un "Super Nova" uzvar arī otrās kārtas spēlēs

"Optibet" Nākotnes līgā sestdien tika aizvadītas pirmās trīs otrās kārtas spēles. Pie 2:0 uzvaras Smiltenē tika Māra Landmaņa un Jurija Žigajeva trenētā "Leevon PPK", savukārt Ervīna Pērkona vadītā "Super Nova" ar minimālu pārsvaru 1:0 uzveica valsts bagātākā kluba dublierus.