Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

LFF beidzot paraksta līgumu ar telpu futbola asociāciju

Ints Megnis
Ints Megnis

LFF beidzot paraksta līgumu ar telpu futbola asociāciju
Edgars Pukinsks (no kreisās) un Vadims Ļašenko paraksta sadarbības līgumu. Foto: LTFA

Pēc vairākus mēnešus ilgām pārrunām trešdien beidzot parakstīts sadarbības līgums starp Latvijas Futbola federāciju un Latvijas Telpu futbola asociāciju.

Sākoties sezonai, abas puses nebija vienojušās par sadarbību, LTFA ceļot trauksmi tās rīkotais Latvijas telpu futbola čempionāts varētu zaudēt oficiālu statusu. Iepriekš katru sezonu tika parakstīts sadarbības līgums starp abām organizācijām, LFF piešķirot 15-20 tūkstošus eiro, kas tika novirzīti telpu futbola čempionāta virslīgas tiesnešu apmaksai. Tomēr septembra beigās tika vestīts, ka abām pusēm divu mēnešu laikā nav izdevies vienoties par jaunu līgumu.

Trešdien notikušajā abu pušu tikšanās piedalījās LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks, LTFA prezidents Vadims Ļašenko un LTFA izpilddirektors Jānis Nartišs. Pārrunu gaitā panākta vienošanās par sadarbības līguma parakstīšanu starp abām organizācijām. Šī brīža līgumus gan attiecas tikai uz LTFA "Optibet" Virslīgas čempionātu, beidzot atzīstot šo turnīru par leģitīmām valsts meistarsacīkstēm telpu futbolā.

Līgums parakstīts uz diviem gadiem ar nosacījumu LFF katru sezonu piešķirt finansējumu tiesnešu un inspektoru darba apmaksai 15 tūkstošu eiro apjomā. Tuvākajās dienās tiks atrisināts jautājums, kas skar tiesnešu un inspektoru atalgojumu izmaksām par sezonas pirmajā pusē padarīto darbu.

LFF un LTFA turpinās komunikāciju par potenciālo sadarbību arī citos jautājumos, ieskaitot U19 Eiropas čempionāta finālturnīra rīkošanu. Panākta vienošanās, ka LTFA pārstāvis tiks aicināts uz tām LFF valdes sēdēm, kurās apspriedīs ar telpu futbolu saistītos jautājumos.

Izmantotie resursi:
LTFA

  +2 [+] [-]

, 2018-12-19 14:59, pirms 5 gadiem
Paldies lff par z-svētku dāvanu, Ļašenko beidzot sev varēs prēmijas izmaksāt