Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: rolis01

Hidinks kļūs par "Anži" komandas galveno treneri

Nīderlandes speciālists Gūss Hidinks tuvākajā laikā kļūs par Krievijas premjerlīgas kluba Mahačkalas "Anži" galveno treneri, vēsta "Sovetskij sport".

Tiek ziņots, ka Mahačkalas klubs ar 65 gadus veco Hidinku esot vienojies par līgumu uz trijām sezonām.

Nīderlandes speciālista atalgojums vienā sezonā varētu sastādīt 8 miljonus ASV dolāru.

Hidinks līgumu ar "Anži" komandu parakstīs jau tuvākajā laikā, kad atgriezīsies no atvaļinājuma.

Tomēr pagaidām "Anži" klubs atteicies apstiprināt izskanējušo informāciju par Hidinka pievienošanos komandai.

Viņa pēdējā pieredze kluba trenēšanā bija 2009.gadā, kad Hidinks neilgu laiku vadīja Anglijas premjerlīgas vienību Londonas "Chelsea", kas laikā, kad viņš strādāja ar Turcijas izlasi, centās speciālistu pārvilināt.

Kā treneris Hidinks lielākos panākumus sasniedzis ar Nīderlandes vienību Eindhovenas PSV, ar kuru sešas reizes triumfēja vietējā čempionātā un 1988.gadā uzvarēja UEFA Čempionu līgā, kas toreiz saucās UEFA Eiropas kausa izcīņa.

TVNET :: Ievērojamas ziņas


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin uzvaru. Foto: Aiga Veisa
117

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.