Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Antibrits

Par veiktajām nekārtībām EČ laikā aiztur 5 latviešus!

Par veiktajām nekārtībām EČ laikā aiztur 5 latviešus!
Latviešu strēlnieki!

Latvieši ir visur!

Latvieši paspēja izārdīt Stokholmu, pasēdēt Zviedrijas cietumā un kā arī prāmja karcerī, bet tas nebija viss - sarkano strēlnieku pēcteči nolēma paārdīties arī Polijā .

Kopš Eiropas čempionāta (EČ) futbolā sākuma Polijas policija par sabiedriskās kārtības pārkāpumiem aizturējusi 515 cilvēku, viņu vidū arī piecus Latvijas pilsoņus, otrdien informēja policija.
TVNET :: Ārvalstīs - Polijas policija EČ laikā...


, 2012-06-19 23:41, pirms 12 gadiem
nu bet protams... civilizāciju ieraudzījuši lauķi saka trakot
, 2012-06-20 00:09, pirms 12 gadiem
Latvijas pilsonis nav = latvietis.

Tie bija daži atsaldeņi no okupantu pūļa...aizbrauca līdzi aziātu baram.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-20 00:56, pirms 12 gadiem
tie nav latvieši. Tie ir žolto-siņije
, 2012-06-20 01:10, pirms 12 gadiem
Brāļi latgalieši aizbrauca paskatīties lielo futbolu - malači ka pietiek naudas un velmes, bet visu pārējo varēja jau gaidīt)
Slēpts komentārs: asta
, 2012-06-20 01:20, pirms 12 gadiem
Antibrits rakstīja: Tu jau nu baigi zini ar svecīti stāvēji klāt, kā arī neaizmirsti jēdzienu - pilsoniskais nacionālisms, kas nozīmē, ka visi Latvijas pilsoņi ir latvieši, neraugoties uz etnisko izcelsmi, kā agrāk padomju cilvēki.
Tu jau pats esi tipisks padomju pilsonis ar izteiktu pad-cilvēka leksiku.
Latvieši to, latvieši šito, kaut kādus vēl strēlniekus bildē ielicis, nu pilnīgs, atvaino [cenzēts]. Tik cirviski mūsdienās raksta-runā galīgi atsaldēti krievu imperialisti. Izlasi rakstu un pamācies, ja kā milicim nepielec, lasi vēlreiz, atrodi citus līdzīgus rakstus.
Vēl kaut kādu jēdzienu izgudrojis, vispār vāks.
Ko Tu pārveidojot informāciju, ar to gribēji teikt? Staļins atgriezies, mums kādam jāuzņemās atbildība par tiem Latvijas pilsoņiem?
, 2012-06-20 02:22, pirms 12 gadiem
Var trīsreiz minēt kādas izlases kreklos tie bija... Vai uz mašīnām gadījumā nebija rakstīts NA BERĻIN?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.