Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Chelsea piedāvā jaunu līgumu Terijam

Elmārs Pēterāns
Elmārs Pēterāns

Futbola kluba "Chelsea" vadība piedāvājusi jaunu viena gada līgumu ilggadīgajam komandas kapteinim Džonam Terijam. Pieņemot jaunos līguma nosacījumus, Terija atalgojums samazinātos uz pusi.

Tagadējais futbolista līgums, kurš beigsies jūnija beigās paredz, ka spēlētājam nedēļā tiek izmaksāti 150 tūkstoši sterliņu mārciņu."Chelsea" vadība pieturas pie lēmuma pagarināt līgumus ar spēlētājiem, kuriem ir pāri 30, taču ar nosacījumu, ka spēlētāju alga tiek samazināta un jaunā līguma termiņš nepārsniedz vienu gadu. Pagaidām nav zināms vai Terijs piekritīs jaunajam līgumam, taču ja tā notiks, tad viņa alga sasniegs 75 tūkstošus mārciņu nedēļā.

Par "Chelsea" kapteini interesi izrāda Turcijas vienība "Galatasaray", kā arī vairāki premjerlīgas klubi. Komandas galvenais treneris Žozē Mouriņju izteicis velmi saglabāt futbolistu komanda arī uz nākošo sezonu. Terijs komandas rindās debitēja 1998. gadā.

Izmantotie resursi : "Челси" предложил Терри однолетний контракт с...

  +1 [+] [-]

, 2014-04-18 20:48, pirms 10 gadiem
Jau kādu laiku baumoja par šito
Bet bez Terrija nu nekā! Un šeit neredzu nevienu iemeslu kpc, lai viņš nepaliktu!
Interesanti, kas notiks ar nākošajiem diviem krabjiem...

  -1 [+] [-]

, 2014-04-18 21:29, pirms 10 gadiem
Terrijs pelnīs mazāk kā Leskots...

     [+] [-]

, 2014-04-19 10:41, pirms 10 gadiem
Kas gan vēl ja ne Galata . Terijs neizskatās pēc tāda, kas piekritīs - gan jau turki dos vairāk un abi ar Lampiju būs prom.