Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

LFF trenera Beškareva apsveikumā no foto izdzēš "Skonto" akadēmijas logo

Rolands Eliņš

LFF trenera Beškareva apsveikumā no foto izdzēš "Skonto" akadēmijas logo
Oriģinālais foto LFF e-žurnāla 2015. gada numurā un tā rediģētā versija šodien LFF "Twitter" ierakstā. Foto: Nora Krevņeva

Šodien savu 70 gadu jubileju atzīmē ilggadējais Latvijas futbola treneris Vladimirs Beškarevs, kura sveicēju pulkam pievienojās arī Latvijas Futbola federācija, gan publicējot rakstu par viņa karjeras panākumiem un darbiem, gan publicējot ierakstu sociālajā tīklā „Twitter”. Taču šajā ierakstā publicētais attēls izraisīja „Skonto Academy” protestu – LFF versijā no trenera jakas bija „pazudis” kluba logo.

Vladimirs Beškarevs Latvijas futbolā pazīstams gan kā futbolists, gan ilggadējs treneris. Viņš strādājis ar vairākām Latvijas komandām – „Pārdaugavu”, „Skonto” akadēmiju, „Super Novu” un „Jelgavu”, ar kuru kopā ieguva Latvijas kausu 2014. gadā. Beškarevs bijis arī vairāku jauniešu izlašu treneris un bija trenera asistents Latvijas pieaugušo izlasē 90. gadu sākumā.

Treneris Beškerevs nepārprotami pelnījis Latvijas Futbola federācijas apsveikumus jubilejā, bet šoreiz diskusija LFF publicētajā ierakstā tika pievērsta citam jautājumam. „Skonto Academy” profils vērsa uzmanību uz to, ka Beškareva attēlā no viņa jakas nodzēsts kluba logo. „Priekš jums „Skonto” logotips vēl joprojām kā sarkana lupata bullim? Jūs taču esat vilki,” rakstīts „Skonto” „Twitter” profilā.

LFF Komunikācijas nodaļā portālam Sportacentrs.com paskaidroja, ka nekādas intrigas šeit nav jāmeklē, jo tādu nav. „Nekāda stāsta šeit, protams, nav,” sacīja LFF sabiedrisko attiecību speciālists Toms Ārmanis. „Treneris Beškarevs šobrīd vairs nav saistīts ar minēto klubu, viņš strādājais ar daudzām komandām, tādēļ nelikās atbilstoši izcelt tieši šo. Izvēlējos attēlu no tiem, kas mums ir arhīvā, un jā, veicu korekcijas. Nekādu slēptu nolūku pret „Skonto”, protams, nav. Līdzīga rīcība tiktu ievērota arī jebkura cita kluba logo gadījumā līdzīgā situācijā.”

  +5 [+] [-]

, 2019-01-18 22:12, pirms 5 gadiem
Visu cieņu trenerim, daudz un veselības pilnus gadus nākotnē, bet, vai LFF tiešām nebija neviena cita foto ar šo pieredzes bagāto treneri, kurš nebūtu jāpiekoriģē un neizsauktu lieku ažiotāžu???
Manuprāt, nesmuks gadījums.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-18 22:13, pirms 5 gadiem
Labais!😂😂😂
Bet to Jako jaku tomēr Gunča sagādāja, logo vajadzēja atstāt

  +1 [+] [-]

, 2019-01-18 22:15, pirms 5 gadiem
LFF nevar sagaidīt, kad Skonto pazudīs no Latvijas futbola kartes, tāpat kā nodzēsās Skonto logotips Ārmaņa fotošopiņā.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-18 22:20, pirms 5 gadiem
Labāk S.academy būtu komentējuši situāciju ar u18 komandas izslēgšanu vasarā un tagad 1.līgas kluba pazušanu.

  +5 [+] [-]

, 2019-01-18 23:09, pirms 5 gadiem
Pa lielam Ārmaņa komentārs vietā. Var saprast, ja grib neitralitāti.
Bet ar ko sportacentrs nodarbojas??? Jums darīt nav ko?

  +7 [+] [-]

, 2019-01-18 23:14, pirms 5 gadiem
Diezgan daudz bezjēdzīgi raksti top pēdējā laikā.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-18 23:15, pirms 5 gadiem
Rolands Eliņš. Vienkārši Eliņš.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-19 01:57, pirms 5 gadiem
Federācija lieliskā veidā neitralizēja šo treneri. Pensijā viņu.