Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

"Hamburger SV" iegūst U-21 čempionāta varoni Markusu Bergu

"Hamburger SV" iegūst U-21 čempionāta varoni Markusu Bergu
Markuss Bergs
Foto: Scanpix Sweden

Vācijas Bundeslīgas futbola klubs "Hamburger SV" šodien paziņojis par aizvadītā Eiropas U-21 čempionāta labākā vārtu guvēja - zviedra Markusa Berga - iegādi. Bergam jākļūst par Ivicas Oliča aizstājēju.

Ar Zviedrijas U-21 izlases uzbrukuma līderi Markusu Bergu viens no stiprākajiem Vācijas Bundeslīgas klubiem "Hamburger SV" parakstījis līgumu uz pieciem gadiem - līdz 2014. gada 30. jūnijam. Aizvadītajā Eiropas U-21 čempionātā Bergs Zviedrijas izlases sastāvā guva septiņus vārtus, kļūdams par turnīra labāko vārtu guvēju. 22 gadus vecais uzbrucējs līdz šim pārstāvēja Nīderlandes futbola klubu "Groningen". Pārejas summa netiek izpausta, bet tiek lēsts, ka tā ir robežās no deviņiem līdz 12 miljoniem eiro.

Groningenā talantīgais Bergs apliecināja savu meistarību, 56 mačos šī kluba rindās gūdams 32 vārtus, kas ir ļoti augstvērtīgs rādītājs. 184 centimetrus garais un 76 kilogramus smagais zviedrs profesionālā futbolista karjeru uzsāka "IFK Göteborg", arī tur, pavisam jauns būdams, gūdams ļoti daudz vārtus - 53 mačos 21 precīzs raidījums. Hamburgā Bergs, kurš jau paspējis aizvadīt septiņas spēles Zviedrijas nacionālajā izlasē, spēlēs ar 16. numuru.

"Esmu ļoti priecīgs, ka varējām parakstīt līgumu ar Markusu Bergu. Viņš ir tāds uzbrucējs, kurš izrāda nepiekāpīgu vēlmi gūt vārtus. To viņš ir parādījis pēdējo trīs gadu laikā, pēdējoreiz - ar savu iespaidīgo sniegumu U-21 Eiropas čempionātā," šovakar klāstījis "Hamburger SV" galvenais treneris Bruno Labadija.

Arī pats Markuss Bergs ir ļoti apmierināts ar kārtējo soli augšup pa karjeras kāpnēm: "Priecājos, ka pāreja nu ir oficiāli notikusi. "HSV" ir top komanda Bundeslīgā, un es vēlētos ar labu sniegumu un vārtu guvumiem dot savu artavu, lai mēs izcīnītu tik panākumus, cik vien ir iespējams. Ar optimāliem līguma nosacījumiem un skaisto pilsētu jau paspēju iepazīties laikā, kad pabiju Hamburgā."

Līdz ar to par vietām pamatsatāvā "Hamburger SV" sastāvā notiks sīva cīņa starp Mladenu Petriču, Paulo Guerero un Markusu Bergu.

Izmantotie resursi:
hsv.de


, 2009-07-17 21:24, pirms 15 gadiem
laaaaaaaaaaabs !!!!! tieshaam izcili
, 2009-07-17 21:30, pirms 15 gadiem
Hamburga sogad labi pastiprinas
, 2009-07-17 22:05, pirms 15 gadiem
Opā,labs Po*,ka konkurenti,tomēr Bundeslīgā parādās jauns talants Līgas līmenis ceļās ar laiku Viņš varētu spēlēt jau rīt? Bayern-HSV mačs rīt būs,draudzības spēle Ze Roberto un Bergs būtu divi interesantākie HSV sastāvā uz ko skatīties
, 2009-07-17 22:30, pirms 15 gadiem
ļoti interesanti, žēl ka pašu spēli neredzēšu, taču domāju bergs nāks uz maiņu jo nebūs jau sapratnes ar komandas biedriem lai sāktu spēli sākumsastāvā :0
, 2009-07-17 22:31, pirms 15 gadiem
HSV izskatās spēcīgi, joprojām škrobe ka Bayern palaida Ze Roberto...
, 2009-07-17 23:25, pirms 15 gadiem
PERFEKTS OLICA AIZVIETOTAAJS
, 2009-07-17 23:58, pirms 15 gadiem
Kārtējais spēlētājs, kurš šosezon aiziet no Eredivisie
Nav brīnums, ka pārdots uz Vāciju, jo Everton bija gatavi maksāt tikai 6 mio
Lai jau veicas Vācijā. Neapšaubāmi liels talants. Tādu pašatdevi kā no Oliča gan nesagaidīt, Bergs vairāk ir vārtu guvējs, nevis skraidītājs, bet vārtus viņš Bundeslīgā noteikti sitīs.
, 2009-07-18 00:04, pirms 15 gadiem
Patīkamas ziņas!Nav Oličs bet būs ļoti labs pastiprinājums hamburgai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-18 13:24, pirms 15 gadiem
Patiešām reāli labs transfērs. Bergs ir šausmīgi talantīgs - Hamburgai veicas! Teicami viņš spēlēja EČ jauniešiem. Tiešām labi! Prieks par viņu - viņš ir sasniedzis savu mērķi - spēlēt kādā no TOP čempjiem. Veiksmi viņam... Mazliet kož, ka viņu dabūja Hamburga, jo es viņu uzreiz pēc EČ, Minhenei nopirku!
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
33

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
14

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".